- 1 Haziran 2008
- 2.313
- 23
Merhaba bayanlar..
6 yıl önce mezun olmuş olsam da ben de bu yıl Kpss sınavına katılmaya karar verdim :26: 3.5 yıldır evliyim, 25 yaşındayım ve lise yıllarındaki stajımı ve önlisan okurken part-time çalıştığım işleri de sayacak olursam yaklaşık 8 sene hep özel sektörde çalıştım. Mesai saatleri uysa maaşı uymuyor, maaşı iyi olsa başka sorun çıkıyor. Ve şu bir gerçek ki -tabi bazıları istisna- adeta çalışanlar sömürülüyor. Geç olduğunu düşünüyordum ama değil inş. disiplinli bir çalışma ile bu sınavı kazanacağım..
hoşgeldin canım meslektaşmışız bende muhasebe mezunuyum birde işletme bitirdim .
heleki muhasebe işe giriyorsun tam kasım aralık ocak ayında çalışıyorsun hesaplar kapandıktan sonra tabi işveren işini gördü ya hemen işten çıkartıyor 3 kuruş paraya neler gördüm bu meslekte.
üniversite stajı görürken mali müşavir adam sen benim rakibimsin der sana tam işi öğretmez sadece vergi dairesine yollar bikaç fatura fiş işi yapar şimdi çoğu kan ağlıyor kriz zamanı ayda 10 milyar para kazanan mali müşavirin bilgisayar internet parası ödeyemediği günleri gördüm . sakat işler en güzeli memurluk mis gibi.