Datayı bir tek ben beğeniyorum bende mi sorun var acaba
Tabi diğer kaynaklara da bakıyorum ben tek kaynak yeterli değil.
Ama datanın eksik kaldığı bir taraf görmedim ben ihtiyacın videolarında, güvenderin ve yargının kitabında hep aynı bilgi.
Bir tek şeyin eksikliğini hissettim anav kültürü vs. onu almamıs data.
Kpss Tüm Dersler Önlisans Adayları İçin Genel Kültür Genel Yetenek 2012 DATA
ben kaydetmedim hiç sadece video izleyip not alıyorum var mı oyle kaydedilecek videolar varsa nerde? bn de indireyim...slm, arkadaşlar netten video nasıl kayıt ediyorsunuz?
Hepsinde anlatım farklı o nedenle eksiklikler görmeniz normaldir.
Hızlı öğretim ayrıntıya girmez.
Ben de en altta ki var. Çok memnunum valla hala da söylüyorum :)
Aşığım kitabımafalan diyomuşum hehe
Merhaba arkadaşlar başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim. 2 sene kpss a ya hazırlandıktan sonra hiç hevesim kalmamıştı ama burası oldukça pozitif kendime geldim diyebilirim. Linkler içinde allah razı olsun hepinizden... Evliyim 3 aylık bir oglum var ve uzaktada olsa sürekli beni iğneleyen bir kayınvalidem( Çok zeki oldugumu söylerler ve bu yüzden kursa 2. kaydımda para vermeden devam etmiştim ama sürekli psikolojimi bozan insanlar nedeniyle hala issizim çünkü bir lafla 1 ay kendime gelemiyorum hastane dersaneye devamsızlık derken bakın hala issiz ve sinirliyimmmmm
Dünde bir iğnelemesinden sonra silkindim ve bir daha asla o kadınla görüşmeyecegim zaten 2 sene sonra evime çocuk görmeye gelen kadından ne beklenir ki... gelir uzm ve tkdk nın sınavına başvurdum ümidim yok ikisindende o yüzden bayramdan sonra hemen sizlerle başlayacagım
Size tavsiyem etrafınızda sizi olumsuz etkileyen her ne varsa uzaklaştırın arkadaşlar sonuçta topu topu 1 sene dişimizi sıkacagız sonrası her ay maası yatan, her sabah işine giden bakımlı ve güzel bayanlar olarak kendimizi gösterecegiz.
canım hoşgeldin Rabbim bu yolda yardımcımız olsun bende 4 senedir işsizim okulum bittiği halde iş bulamadım.bulursun iş ama nasıl iş bulursun ayda 400 tl ye sigortanı yatırır belki ama verdiği ücret askeri ücret olmaz ve yol masrafınla alır götürür ve heran işten çıkarılma korkusu yaşarsın ve kademe ilerleme göstermeden vizyonun olmayan bir köleye dönüşürsün buna hayır demek için kpss hazırlanıyorum.
Allah bize azim versin.
Merhaba arkadaşlar başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim. 2 sene kpss a ya hazırlandıktan sonra hiç hevesim kalmamıştı ama burası oldukça pozitif kendime geldim diyebilirim. Linkler içinde allah razı olsun hepinizden... Evliyim 3 aylık bir oglum var ve uzaktada olsa sürekli beni iğneleyen bir kayınvalidem( Çok zeki oldugumu söylerler ve bu yüzden kursa 2. kaydımda para vermeden devam etmiştim ama sürekli psikolojimi bozan insanlar nedeniyle hala issizim çünkü bir lafla 1 ay kendime gelemiyorum hastane dersaneye devamsızlık derken bakın hala issiz ve sinirliyimmmmm
Dünde bir iğnelemesinden sonra silkindim ve bir daha asla o kadınla görüşmeyecegim zaten 2 sene sonra evime çocuk görmeye gelen kadından ne beklenir ki... gelir uzm ve tkdk nın sınavına başvurdum ümidim yok ikisindende o yüzden bayramdan sonra hemen sizlerle başlayacagım
Size tavsiyem etrafınızda sizi olumsuz etkileyen her ne varsa uzaklaştırın arkadaşlar sonuçta topu topu 1 sene dişimizi sıkacagız sonrası her ay maası yatan, her sabah işine giden bakımlı ve güzel bayanlar olarak kendimizi gösterecegiz.
ben kaydetmedim hiç sadece video izleyip not alıyorum var mı oyle kaydedilecek videolar varsa nerde? bn de indireyim...
canım hoşgeldin Rabbim bu yolda yardımcımız olsun bende 4 senedir işsizim okulum bittiği halde iş bulamadım.bulursun iş ama nasıl iş bulursun ayda 400 tl ye sigortanı yatırır belki ama verdiği ücret askeri ücret olmaz ve yol masrafınla alır götürür ve heran işten çıkarılma korkusu yaşarsın ve kademe ilerleme göstermeden vizyonun olmayan bir köleye dönüşürsün buna hayır demek için kpss hazırlanıyorum.
Allah bize azim versin.
bendede çok fazla dikkat dağınıklığı var. hafızam dersen yok gibi zaten. hemen unutuyorum herşeyi(hele o tarih yok mu liseden beri ömrümü yediyaw lostcum benim de durumum belli çok iş değiştirdim bende senin gibi mezun olalı 5 sene oldu:S:S
kpss tek umudum ama azmim kaybolmuştu biraz şimdi onun için uğraşıyorum dikkat dağınıklığı çok bide hafızam zayıf et yemem pek öyle işte senin nasıl gidiyor..
Kızlar arama kurtarma köpeğini çalmışlar ya ona gülüyorum hala ne insanlar var napcaklar köpeği töbe töbe iyi para eder diye herhalde
naber sevgicim nasılsın bakalım:)
Kızlar arama kurtarma köpeğini çalmışlar ya ona gülüyorum hala ne insanlar var napcaklar köpeği töbe töbe iyi para eder diye herhalde
üzümle cevizi deneyeceğim cnm saol..sevdacım bu hafıza için sevginin dediği doping hafıza yöntemleri nasıl olur acaba onu bir araştıralım..birde kara üzümle ceviz yemeye çalışıorum ii gelior gibi:)tavsiye ederim..
Kızlar bu arada merhaba ben yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?