denemede yediiklim ve ihtiyaç bence.
kesinlikle pegem değil. çok kolay soruyor.
birde yargı olabilir, hiç çözmedim ama murat da iyiymiş.
ben yediiklimin soru bankalarını konularım ve elimdeki kitaplarım bitince almak istiyorum.
branşın ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemede yediiklim ve ihtiyaç bence.
kesinlikle pegem değil. çok kolay soruyor.
birde yargı olabilir, hiç çözmedim ama murat da iyiymiş.
ben yediiklimin soru bankalarını konularım ve elimdeki kitaplarım bitince almak istiyorum.
canım ben mesajını görmedim. kusura bakma
hemen atarım linkleri.
zihin haritası konunun özeti ve konu tekrarları için olan birşey ben sana onunda linklerini atayım.
mutlaka bi kez dene çok yararını göreceksin. hatta konuyu bitirip haritayı yapmak için heyecanlanıyosun abartmıyorum :)
canım ben mesajını görmedim. kusura bakma
hemen atarım linkleri.
zihin haritası konunun özeti ve konu tekrarları için olan birşey ben sana onunda linklerini atayım.
mutlaka bi kez dene çok yararını göreceksin. hatta konuyu bitirip haritayı yapmak için heyecanlanıyosun abartmıyorum :)
olur olur olmaz mı hiç:)))
:) Tamam o zaman
Bu iyi oldu böylece hepimiz birbirmizi kontrol etmiş olacağız :) Hepimiz bir birimize soralım ne yaptık bugün diye
Çok sevdim bu topiği iyiki bu konuyu açtın sevgi meleği
Bu arada benim adım Enise ve şimdiden çok memnun oldum
ben de kpss hazırlanmaya başlayıp daha motive olamayanlardanımm tüm geçmişi okudumm en yakın zamanda başlıyorumm ve burayı takip etmeyi düşünüyorumm tabi izin varsaa
önemli değil cnm....tmm beklıyorum bu arada ben şeyı de ındırdım hanı ihtiyaç yayınlarının uzaktan eğitim dersleri var ya...bazı dersleri nete düşürmüşler onları indirdim sizde indirin çok ii diyorlar......
:) Tamam o zaman
Bu iyi oldu böylece hepimiz birbirmizi kontrol etmiş olacağız :) Hepimiz bir birimize soralım ne yaptık bugün diye
Çok sevdim bu topiği iyiki bu konuyu açtın sevgi meleği
Bu arada benim adım Enise ve şimdiden çok memnun oldum
ne izni canım çok sevinirim bende :)
selam kızlar.bende bu yıl kpss ye tekrardan hazırlanacağım ama henüz kendimi motive edebilmiş değilim.Benide alın aranıza da beraber motive olalım.birkaç hafta önce tarihe başladım ama o kadar disiplinsizim ki sadece bir konuya bakabildim.Dersaneye gitmeyeceğim evde kendim hazırlanmayı düşünüyorum.Tarih ve vatandaşlık derslerim kötü.hatta sıfırın altında.sınavda yapmasam daha iyi yani.durum o kadar vahim.o yüzden ilk onlardan başlaamak istiyorum.sizce doğrumu yoksa önce billdiğim ve sevdiğim dersleri mi tekrar ederek başlasam