Hiç öyle şeyler düşünme sevgi meleği, sen elinden geleni yaptın sonuçta için rahat olsun üzülme o yüzden. Utanılacak bir şey de yok, birbirimize destek olduk güzel zaman geçirdik beraber bu topicte. Ve de pes etmek de yok, biliyo musun o kadar çok iş başvurusu yapmıştım hatta bazıları çok güzeldi tam istediğim gibi bir kurumdu tam yapmak istediğim işti, bazı iş görüşmelerim de çok güzel geçmişti çok çok umutlanmıştım hep. Ama olmamıştı o zamanlar çok üzülmüştüm ama sonra kpssye girdim ilk atamalarda da pek umudum yoktu sonuçta benden yüksek alan bir sürü insan vardı. Şunu anladım gerçekten bu işler kısmet işi, o üzüldüğüm olmayan işlere bakıyorum o zaman olmadı diye yıkılmıştım ama daha hayırlısı oldu daha yüksek maaşla daha iyi bir kurumda çalışcam şimdi. Bence senin de öyle olacak şimdi olmadı ama sonra daha iyi bir yerde daha hayırlı bir işin olacaktır emin ol. O zaman dönüp bakınca geriye boş yere üzülmüşüm yaa diyeceksin. Pes etmemek çok önemli tabi bunun için.
Kuzenim benimle dalga geçiyordu hep, sürekli ders çalışıyorum diye. Küçüklüğümden beri benle uğraşırdı üniversiteyi kazandım okulu bitirdim o benden önce işe girdi. Bana diyordu hep o kadar çalıştın da noldu iyi bir bölüm bitirdin ama bak işsizsin diyordu. Ben senin gibi güzel bir bölüm okumadım ama bak çalışıyorum diyordu.Üstelik kendi bitirdiği bölümle alakasız olmasına rağmen benim mesleğimi yapıyordu işin ilginci :)) Sonra kpssye çalışırken de benle dalga geçti hayatın dersle geçiyor boş yere uğraşma diye devlet kurumlarını aşağılayıp durdu bana özel şirketlere başvur bak benim işim süper falan diye. Şimdi de devlette çalışcam ve onun aldığı maaştan daha fazla bir maaşla. Gerçekten hayatta ne kadar yenilgi alırsan al pes etmeden yoluna devam etmek çok önemli.