- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
evet sevgi meleği doğru söylüyorsun, genel kültür çok zor değildi ama eleyici sorular vardı bir de herkes türkçe matematik yaptığı için önce türkçe ve matematik ortalamanın üstü sorular olunca özellikle türkçede hızlı okumak yetmeyince süre sıkıntısı yaşadık. Herkes yaşamış hatta. Türkçede niye hızlı okumak yetmiyor onu sorarsan okuyup anlasak bile şıklar arasında çok kaldık iki şık arasında bazen 3 şık arasında hangisini seçsem diye düşünmek çok vakit alıyor insan karar veremiyor bir türlü. Birini işaretlemek zorundayız ama işte o seçim yok mu :)) bilmiyorum nasıl halledilir bu türkçe. Ben sınavdan önce türkçenin zor olacağını beklediğim için bir hafta türkçeye ayırdım yarımşar günden toplamda 1200 tane paragraf çözdüm o hafta, ama yine de çok işe yaradı mı bilmiyorum yaramıştır herhalde belki onu çözmesem daha da çok yanlış yapardım. Ama bu belli oldu yani sizin sınavda da türkçe zor olur kesin aynı kadro hazırlıyor çünkü o yüzden bence türkçeye yüklenin mutlaka
O zaten Allahın emri Türkçeyle yatıp kalkıcaz. Ama işte ösym bu yıl dikkat ağırlıklı sormuş. Ben Türkçenin böyle zor geleceğini adım gibi biliyordum. Çünkü bu yıl hep Türkçeden vurdu sınavları. Sürede sıkıntı yarattı doğal olarak. Ama şekil a senin gibi çalışanlar öyle böyle birşey yapmaya gayret etti. Yorumları okuyorum küfür eden edene. Sorulara uzaydan gelmiş muamelesi yapan yapana. Ben yine de çalışacağım eksisi değil, artısı olacak muhakkak.