- 5 Ağustos 2011
- 8.146
- 14
- 35
Evet ortada çok moral bozucu şeyler oluyor. İnsanlar birbirine saldırıyor. Sınavı kötü geçenler sürekli birilerini suçluyor, daha çok kopya olayına yükleniyorlar.bİlmiyoruz gerçekten kopya var mı yok mu, ama ben sitelerde gezen kopya olaylarının uydurma olduğunu düşünüyorum yok soruları vermişler yok bilmem ne , yok pkk yok cemaat.. Eğer sorular çalınmış ya da dağıtılmışsa bile kimsenin ruhu bile duymaz. Soruları alan adam hiç bi siteye yükler mi yaa bu kadar salak olunur mu :)) Kimseye söylemez soruları aldığını. El atından yaptılarsa yapmışlardır. Ama umarım böyle bir şey olmamıştır. .ama moral bozmamak lazım yine de sitelerde çok moral bozucu şeyler söyleniyor. Çalışıp da düşük puan ve net getirenler boşa çalışmayın gibi konuşuyor. Sınav zorsa herkese zor yani. Moralinizi bozup bırakmayın herkese inat çalışmak lazım. Kopya çekiyorlarsa 100 alıyorlarsa kopya çekilmeden de 100 alınır diye düşünüyorum ben. Soruları hazırlayan adamlarda insan çözenler de insan. Herkese eşit birer akıl verilmiş. Kimsenin kimseden farkı yok. Çalışıp emek verdikten sakin olduktan sonra her şey olur.
Şahsen ben kopya olduğunu düşünmüyorum. Soruları çalan bir yayın evi birde niye yayınlasın. O kadar saf mı :)
Soruların derleme olduğu bariz belli, bağırıyorlar biz toplamayız diye.
Ama bunu dile getirince bile vatan haini ilan ediyorlar.
Sınavı yapamayanların sınavı iptal ettirme çabası ama boşa çırpınışlar bunlar.
Çalışan öyle de böyle de yapar.
Şimdi gir bak facebook sayfalarına dün ağlayanların aynıları 90 100 netlerden bahsediyor.
İnsanları gaza getirmeye çalıştılar ama başaramadılar.