- 8 Şubat 2012
- 1.015
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana katılıyorum sevgi meleği,Neden herkes sınav tekrarlanırsa her şey pür-ü pak olacağını zannediyor. Soruları veren adam yine verir. Bu sefer daha beterleri yaşanır. Çekilmek istendiği yere çekiliyor bu konu...
acaba diyorum sınava genel kültürden mi başlasam ?
türkçe böyle moral bozuyorsa...
gerçi tarihimde berbat :)
ama tarihimi düzelticem seviyorum o dersi
doğru canım :)) e sınav yerin yakın mıydı evine? girerken çok incelediler mi? çok heyecanlandın mı? yanına ne aldın ne giydin onları anlatsana o kısmı da merak ediyorum:))Aslında bende öyle mi yapsaydım diye düşündüm fena bir fikir değil söze çabuk çözülüyor. Sonra diğerlerine rahat rahat vakit ayırırsın ama şu da var zor soruları sonra bırakıp sonra panik olmayasın :)) Bence ikisini de dene bizim sorular çıkınca indirip çöz önce sözelden başla türkçe ve matematiği sona bırak bakalım nasıl olacak ona göre karar verirsin ben türkçeden başladım bilerek çünkü türkçe zor anlamak lazım bir de okurken dinç kafayla okuyayım aradan çıksın yorulunca okuduğumu anlamıyorum diye.
doğru canım :)) e sınav yerin yakın mıydı evine? girerken çok incelediler mi? çok heyecanlandın mı? yanına ne aldın ne giydin onları anlatsana o kısmı da merak ediyorum:))
hastaneye gidip gelince tam tersi moralim düzeldi. orda yüzlerce hasta vardı üç yüz kişi kan vermiş. sakatlar, yaşlılar...moral olarak şu an iyiyim. kendimi çok kasmayacağım ama derslerimi çalışacağım.
stres yapmadan çalışalım kızlar. sınava stressiz girmek istiyorum. aöf sınavında bile karnıma ağrı girdi benim sabah hem de heyecanlandım :))
Tüm derslere eşit ağırlıkta önem verin hangi dersin zor olacağı belli olmuyor çünkü. Bir de son aya kesinlikle eksik konu bırakmayın. Son ayı da mutlaka konu okuyarak ve arkasından soru bankası ve deneme çözerek geçirin. Ben mesela konuyu bilsem bile test çözmeden önce mutlaka o konuyu okur öyle çözerdim çok daha faydalı oluyor. Dersler sözel olduğu için ayrıntılar unutulabiliyor çünkü.denemem , geçmiş olsun. iyi puan alırsın inşallah. sen bunu hakettin :)
bize vermek istediğin altın öğütler var mı :)
h.sonu giren arkadaşlara çook geçmiş olsu iyi-kötü atlattınız umarım hepinizin
sonuçlar iyi olur türkçeden korktum kitap alıp baştan çalışayım diyorum
bana ACİİİLLL öneririmisiniz bugün iş çıkışı almaya gidicem
Lisanstan giren arkadaşlarıma çok geçmiş olsun, rabbim emeklerinin karşılıklarını verir inşallah..
bu sene öss lys kpss hepsini türkçeyle elediler, muhtemelen önlisans kpssde de böyle olacak.. hocalarım bol bol kitap oku dediler bana..
bi serii kitap alsam iyi olucak sanırım..
h.sonu giren arkadaşlara çook geçmiş olsu iyi-kötü atlattınız umarım hepinizin
sonuçlar iyi olur türkçeden korktum kitap alıp baştan çalışayım diyorum
bana ACİİİLLL öneririmisiniz bugün iş çıkışı almaya gidicem
Denemem, söylediklerinde o kadar çok haklısın ki. Bir sınavı ne kadar zor görürsen o kadar stres, yapıp zorlanıyorsun.
Ben bunu yapacağım diyorum kendime. Kazanmalıyım değil kazanmak istiyorum diyorum.
Beynime bunun bir mecburiyet olmadığını söylüyorum :)
Dgs, aöf hepsinde işe yaradı. Ondan önceki sınavlarımda hep ter döken bir insandım.
Şuanda da çok rahatım, biliyorum ki insanın nasibinde ne varsa o olur.
Sakin kafayla çalışıp, girmek lazım.
Ben şuan sözelleri bitireli aylar oldu. Tekrarları yapıyorum.
Türkçe de dgs den antremanlıyım. 1 sene boyunca gece gündüz Türkçe çözerdim.
Dün bilerek en destansı 61 paragraf sorusunu aldım dakika tutarak çözdüm. 28 dakikada bitti. Biraz dikkat, biraz çözme yöntemi bunda etkili oluyor. 3 yanlışım vardı. Kalan sürede Türkçe, matematiğe yüklenmek istiyorum.
Son bir ay dediğin gibi deneme, tekrar.
Elimdeki kitaplar beni bu ay idare eder. Son 1,5 ayda uzman kariyerle pegemin seti kalıyor. Dediğin gibi yargı ve ihtiyaç denemelerini alıp çözeceğim.
Günde 2 deneme yapabilirim aslında.
Her neyse sonuç olarak kendine inandın mı hiçbir şey engel değil. Hedefime ulaşacağıma inanıyorum :)
Şu kopya meselesi için son bir kez yorum yapacağım. Daha da yapmam. Bu kadar lisans öğrencisi nasıl olurda koskoca yayın evinin öğrencileriyle anlaşıp, o giriş belgesinin arkasına yazdırmadıklarını akıl edemez?
Her sene her yayınevinin yaptığı bir kurnazlık bu. Bilmem kaç yüz tane öğrencisi olan bir kurum o kadar soruyu akılda tutamaz mı sanki...
Neymiş 3 soru eksikmiş. Bahane ararsan çok. Ama kendi kuyusunu kazıyor bu kadar öğrenci. Eğer ösym tekrar ederse herkes şimdikinden daha çok ağlayacak.
Adamlar saf değil o kadar, herkesin çalışıp türkçeye ona buna yükleneceklerini tahmin etmeyecek kadar.
10 temmuzda taksimde 27 bin kişi toplanacakmış, yazık ya çalışanın hakkıyla oynuyorlar.
anladım cnm tekşekkürler . . . sanırım o sezonluk üyelikle uzaktan eğitim ile izlettiriyor videoları canlı dersler vasıtasıyla sonra da izleyebilme imkanıyla . . . yani ücretli . . .
sevgi meleği ihtiyacın hakan hoca videoları ücretli mi acaba ?
sevgi meleği ihtiyacın hakan hoca videoları ücretli mi acaba ?
evet kendi kuyularını kazıyorlar :) Bakalım ya olur da iptal olursa aklıma geldi yani hiç bi şey olmamış sıfırdan başlıyormuşum gibi yüklencem derslere, moralimi bozmadan sanki sınava hiç girmemişim o denemeymiş gibi düşüncem. Ama zannetmiyorum iptal olacağını.
Bu arada sevgi meleği ben sana güveniyorum sen benden kat kat iyi yapacaksın sınavda. Senin netlerin benden hep yüksekti bir de sen konuları çoktn bitirdin sınava da 2 ay var bol soru bol tekrarla çok çok iyi puan alacağını düşünüyorum. Sınav sonuçta ölüm kalım meselesi de değil. Ben düşük puan da alsam üzülmeyeceğim çünkü elimden geleni yapım daha ne yapayım. O yüzden elinizden geleni yapın sonra hayırlısını isteyin Allah'tan.
.
Bir de aklıma gelmişken ben son ay günde 2 deneme çözüp konu okudum hep çok faydası oldu. Birini sabah birini akşam çözüyordum akşam çözmek inanılmaz konsantre istiyor. uykum gelmesine rağmen zorluyordum kendimi her akşam. Çok faydasını gördüm onu.
Sabun x yayıncılığın sitesinde hakan dedenin yeni videoları var ücretsiz.
Ücretsiz tatlım.
Search videos for hakan dede on Vimeo
Daha öncede söylediğim gibi ben ihtiyaçdan dinlediğimde söylemişti. Ama bizim sınava yakın söyleyecek yine fb dan takip edebilirsin hakan hocayı
teşekkürler kızlar da bu videolarda hakan hoca önlisans sınavıyla ilgili tahminlerde bulunmuyor ya da ben mi kaçırdım acaba sevgi meleği cnm sen öyle söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam bazı noktaların üzerinde önlisans için duruyor hakan hoca demiştin ama ben rastlamadım buna . . . hakan hocaya çok güveniyorum ve önlisansla ilgili öngörülerini bilmeyi çok isterim . . .