Kızlar HaberTürk devam ediyor mu kuponları 2 gün geçmiş herhalde bugünden başlayabilirmyizzzz
başlayabilirsin canım, fırsat kuponları veriyor
yanında verdiği cep kitaplar çok cici yaa
ben bu aralar çalışmıyorum, öğretimden soru çözüyorum
eee kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
giremedim bikaç gündür.
ben 1. dünya savaşına kadar geldim.
sadece osmanlının özeti kaldı.
sizler ne yaptınız =)
aldık canım. olsun haberimiz olmayabilirdi de .
gazete 50 kuruşmuş. bugün 2. kuponumu aldım.
yanında verdikleri cep kitapları çok güzelmiş beğenedim
ben pazar günü gazteyi 1 tl ye aldım herhalde haftasonu fiyatı böle:44:
100 adet deneme sınavı her yayın mevcut. pc nizde bulunmalı. sınava yaklaştıkça ihtiyacınız olacak.
100 ADET KPSS DENEME SINAVI|ARADIĞINIZ TÜM YAYINLAR|2010|indir
arkadaşlar bulabilirseniz kelepir kitap dükkanları da çok işinize yarar, bugün birine uğradım ihtiyaç 2010 gy-gk 5 tl ye aldım, matematiği harika anlatmış çok beğendim
arkadaşlar bulabilirseniz kelepir kitap dükkanları da çok işinize yarar, bugün birine uğradım ihtiyaç 2010 gy-gk 5 tl ye aldım, matematiği harika anlatmış çok beğendim
açılmıyor link.
kontrol eder misin canım.
ihtiyaç 2010 gy-gk 5 tl ye konu anlatımlı mı soru bankası mı ? tek kitap demi ? 5 tl çok ucuz değil mi yaa :26:
özür dilerim genel yetenek kitabı sadece konu anlatımlı...ben de ucuz bulduğum için paylaşmak istedim, netteki siparişlerde kargo ücreti ödeniyor...
vatandaşlık ve coğraf yadan yeni kitap almak gerekir ama diğerlerinden sanmıyorum, en azından bir yayın evinin yeni kitapları alınır diğerleri böyle eski alınabilir diye düşünüyorum özellikle soru bankaları
özür dilerim genel yetenek kitabı sadece konu anlatımlı...ben de ucuz bulduğum için paylaşmak istedim, netteki siparişlerde kargo ücreti ödeniyor...
vatandaşlık ve coğraf yadan yeni kitap almak gerekir ama diğerlerinden sanmıyorum, en azından bir yayın evinin yeni kitapları alınır diğerleri böyle eski alınabilir diye düşünüyorum özellikle soru bankaları
KPSS Ders Notları - Metematik - Geometri - Coğrafya - vs.vs (Tek Link ve Görsel)
düzelttim cnm. şimdi dene.
internet adresi var mı? atabilir misin canım bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?