82 alan arkadaşım netlerini merak ettim sakıncası yoksa yazarmısınız lütfen
merhaba canım
ben 2013 de giricem sınava ama şimdiden eğitim çalışmaya başladım. gk gy eğitimi hallettikten sonra başlıcam. üni 3 teyim. şimdilik videoları izlerken not alıyorum, biraz kitaba bakıp test çözüyorum. seneye dersane düşünmüyorum şimdilik böyle iyi gidiyo
canım ben de ihtiyacın eğitim bilimleri modüler seti aldım, çok memnunum. gk gy için de sen iyi diyosun. ilk kuponumu birazdan alıcam
kızlar yedek kupon verıyormu gazete benım yenı hebrım oldu bgun alayım bır tane :44:
ha bir de abonelik mi gerekiyor arkadaşın biri öle yazmış,29 kuponu alıp gttimizde olmuoyrmu ?
ben de kardeşime aldrdım gazeteyi ,kızlar gazete 1 tl miş bu aradacanım ben de dün bulamamıştım gazeteyi, bugün sabahtan sevgilim almış bana, yedek olarak ilk kupon bugün de veriyomuş :81:
en yakın bayiye gidip abone oluyosun canım. kuponun altında bilgiler yazıyodur
ben de kardeşime aldrdım gazeteyi ,kızlar gazete 1 tl miş bu arada29 tl sadece soru bankaları acaba aynı fiyata kitapçılardan bulamazmıyız :44:
cnm bişey sorabilir miyim muhasebe ve insan kaynakları farklı departmanlar nasıl aynı bünyede çalışıyosun bir de insan kaynakları çok güzel bir bölüm bence, sence de öyle değil mi içinde bulunan biri olarak daha iyi bilirsin tabi :) memnun değil misin?
ben bugün hiiiiç çalışamadım büyük uyuyalı çok oldu şimdi küçük uyudu ders çalışmaya kalkıcam ama kesin büyük uyanacak.annemi 4 gözle bekliyorum valla.böyle zor oluyor.
mrb kızlar ıkı gundur ders calısmadım kış için dolaba birşeyler attım turşu kurdum o yuzden çalışamadım ama bugun kaldıgım yerden devam edıcem ıkı gunun telefısını yapmam lazım bu hafta ıcı çalışalar nasıl gıdyor sızde evlı ve çoçuklu olan kaç kişi var aranızda
ben de kardeşime aldrdım gazeteyi ,kızlar gazete 1 tl miş bu arada29 tl sadece soru bankaları acaba aynı fiyata kitapçılardan bulamazmıyız :44:
canım bende evli ve çocukluyum :) 2,5 yaşında bir kızım var. diğer kızım yolda :)) 21 haftalık hamileyim. sende kaç çocuk var?
kızlar son sayfaları okumadan hemen daldım haber vereyım dedım sanırım haberınız varmıs zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?