Canlarımm..
Cumamız mübarek olsun
İnşallah hepimiz için verimli bi gün olur..
Bugünkü düşüncem Allah izin verirse karışım problemlerini çalışmak.
Dün yüzde kar prob.yle ilgili sorular çözdüm amma velakin yok anacım yok konuyu sevmedim yapamadığım için geçtim bende.
Ama konunun yanına işaret koydum sorunlu olduğu belli olsun diye
Onun dışında şimdilik bişi yok.
Bide kızlar ben daha kendimi hiç deneme yapmadım ya
Biliyorum yanlış bişi yapıyorum ama içimden deneme çözmek gelmiyo çünkü diğer dersler olduğu gibi duruyo bunun yerine konu çalışmak istiyorum.
Sizler ne alemdesiniz matamatiğe geçti çoğunuz ben hala matematikteyim
süper denemem zamanla ınsallah bızde senın gıbı oluruz hayranım calısma sıstemıne senın sınavın temmuzdu demı canım
canım ben mattan kar zarar problemlerini yaptım sabahtan beri. birkaç çözebildim hamd olsun. şimdi hareket problemlerindeyim inatla öğrenmeye çalışıyorum biraz zor gibi hayatımda ilk defa öğreniyorum. bir video izledim. ztvnin güzel anlatıyor sakin rahatlatıyor beni anlatması. inatla uğraşacağım diğer videolarını da izleyeceğim ilerleme olur illaki. ama soru sayım az işte kaç saattir 30 soru falan anca baktım. Allahım zekamı anlama kabiliyetimi arttırsın matematiği öğreneyim istiyorum.
canım ben mattan kar zarar problemlerini yaptım sabahtan beri. birkaç çözebildim hamd olsun. şimdi hareket problemlerindeyim inatla öğrenmeye çalışıyorum biraz zor gibi hayatımda ilk defa öğreniyorum. bir video izledim. ztvnin güzel anlatıyor sakin rahatlatıyor beni anlatması. inatla uğraşacağım diğer videolarını da izleyeceğim ilerleme olur illaki. ama soru sayım az işte kaç saattir 30 soru falan anca baktım. Allahım zekamı anlama kabiliyetimi arttırsın matematiği öğreneyim istiyorum.
denemem; Son yazdığın cümle bile beni motive etmeye yetti
Motivasyon sorunu yaşıyordum son zamanlarda..
Böyle sen keyifli keyifli yazınca ders çalışasım geldi.
Allah emeklerini yağlı etsin.
kitaplar bitiriyorsun ya hani peki kaçta kaç yapıyorsun doğru olarak?
motive olmana sevindim canım :))
Şöyle söyleyim bugün tarih denemesi çözdüm aslında sorulara göre netlerim değişiyor genel olarak şöyle:
Tarihten 30 sorudan 23 ile 27 arasında değişiyo doğru sayım, mesela ayrıntı olursa unuttuğum kısımlar olabiliyor onlaru yanlış yapıyorum.
Birde yorum sorularında farklı düşünebiliyorum bazen
Vatandaşlıktan da 8-9 doğrum çıkıyor 12 sorudan
MAtematik Türkçeden de 1-2 yanlış yapıyorum
Coğrafyadan da 18 sorudan genelde 14 yapıyorum
Kısacası girdiğim denemelerde genel yetenek 56 ile 60 Net arası geliyor. Daha hiç 60 yapmadım ama bi keresinde 1 yanlışım vardı o da en iyisi idi
Genel kültürde de önceleri 25 net geliyordu şimdi 45 e çıktı arada bazı sınavlarda düştüğü de oluyor sınava göre değişiyor aslında
Ama çözdüğüm kitaplarda genelde pek yanlışım gelmiyor. Her testte 1-2 yanlış çıkıyor.
ben kıtap gelsın bır kaç sayfasını cekeyım resmnını koyayım sayfaya bakın olmazmı en azından ona gore alırsınız bu kıtabı sozelcı bır arkadas onerdı yapamıyordum dedı bununla suan 18net cıakrdı dedı ona guvenerek aldım bakalım
Canım ıste buu supersın. Keske ben de gy ı senın kadar yapabılsem. 2010da 52 net cıkarmıstım malesef( Kızlar sız denememe bakıp moral bozmayın gk calısarak 60da yapılır da gy bıraz da temel saglam olucak. Mesela denemem bı oturusta 1 saatte 100 mat sorusu cozuyodur, bu yuzden tıkır tıkır bıtıyodur kıtaplar. Mat ı ıyı olmayan bırının cok zaman kaybetmesı normal matematıkte. Ama soyle bırsey var gk'den 55 ustu yaparım dıyosanız mat 20de yapsanız yeterlı olur. Problemler kısmına cok ıyı calısın yeter.
Benım sınava 3 ay kala gk netlerım cok kotuyken bırden 50lı netler yapmaya baslamıstım. Gk kesınlıkle calısarak yapılır umarım bu sene 2010 gıbı kolay tarıh soruları olmaz. Neden boyle bıyorum bılıyomusunuz 2010da cogu arkadasım sadece 2 hafta tarıhın son konularına bakarak 20 25 net yaptı. Bu da calısanlar calısmayanın ayırt edılmesını engelledı. E zaten cogunun mat cok ıyı adam calısmadan 29 yapıyor. Tarıhten ayırt edıcı yorum gucu ve bılgı gerektıren sorular olur umarım kızlar.
Son 2.5 aya gırdık en krıtık zamanlardayız. Sakın konuları bıtırdım artık sadece bol soru cozeyım demeyım. Son gunlere kadar konu tekrarları da yapın. Ilk zamanlar cok calısıp sona dogru salıp dusuk almayı kımse ıstemez
Denemem nazan degmesın sana canım
Denemem maşallah çok güzel netlerin. Benim en son deneme de 111 netim çıktı.
Matematikte hala konu eksiklerim var. Tabi güncel konularda unutuluyor hemen.
Benimde bugün kalanları çözersem toplamda 3 tarih kitabım bitmiş oluyor.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere. İşsiz kalmaktan çok korkuyorum.
Umarım bu sınav bize yepyeni bir başlangıç olur.
Bu ara da kızlar çarşamba günü ameliyat oluyorum. Doktorum mayısın 14üne gün verdi ben rica minnet önümüzdeki haftaya aldırdım. Aöf sınavına yakın olsun istemedim. En azından 10 gün içinde düzelebilirim. Yanlız çok tırsıyorum. Çünkü genel aneztezi yapılmıyor bu ameliyatta. Yüz üstü yatıldığı için. Epidural olacakmışım ay düşünmek bile ürkütücü. Aslında tek düşündüğüm sırta vurulan o iğne :18::18:
Ameliyat yöntemine o bölgeyi kestikten sonra karar veriyormuş. Açık yada flep ikisinden biri. Ben açık istemedim. İnşallah açığa gerek yoktur da dikişlerle yırtarım ve bir daha tekrarlamaz.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere. İşsiz kalmaktan çok korkuyorum.
Bu ara da kızlar çarşamba günü ameliyat oluyorum. Doktorum mayısın 14üne gün verdi ben rica minnet önümüzdeki haftaya aldırdım. Aöf sınavına yakın olsun istemedim. En azından 10 gün içinde düzelebilirim. Yanlız çok tırsıyorum. Çünkü genel aneztezi yapılmıyor bu ameliyatta. Yüz üstü yatıldığı için. Epidural olacakmışım ay düşünmek bile ürkütücü. Aslında tek düşündüğüm sırta vurulan o iğne :18::18:
Ameliyat yöntemine o bölgeyi kestikten sonra karar veriyormuş. Açık yada flep ikisinden biri. Ben açık istemedim. İnşallah açığa gerek yoktur da dikişlerle yırtarım ve bir daha tekrarlamaz.
çok geçmiş olsun epiduraldan korkma ben sezeryanımda oyleydı cokta rahattım yanı
KPSS Adaylarının Merakla Bekledikleri Ürün Çıktı! Çıkmış Sorular Değil, Çıkacak Sorulardan Oluşan 10 Çözümlü Deneme Sınavı Seti | Memurfoni Günün Fırsatı
bu denemeler nasıl acaba zormu ki fiyatı iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?