mystical25 çok haklısın cidden zaman çok değerli tüm gün boş olunca aman yaparım diyor farketmiyor bile zamanın nasıl geçtiğini yarında var diyor
Ama eğer elinde olmayan sebeplerden çalışamıyorsan işte sağlıktı aileydi arkadaştı falandı filandı mecbur yapılmak zorunda olan işler çıkabiliyor bir de o zaman zamanın kıymetini anlıyor
çalışamadığı için de suçluluk duyuyor. Az bi 2 saat bile çalışsa o süreyi iyi geçirmeye çalışıyo ve de keşke tüm gün boş olsaydım tüm kitapları 2-3 haftada bitirirdim diyor
Ama işte boş olunca da bunun kıymetini bilemiyor hep boş olunca benim gibi tüm gün evdeyseniz de 3-4 saat çalışınca çok çalışmışsınız gibi geliyor ertesi günleri düşünüp yayılıyorsunuz
Yani ben sene başında öyle yapıyordum şimdi az kaldı diye kitaplar yetişemeyecek diye tüm gün çalışıyorum bir günde bi kitabı yarılayabiliyorum gerçi bu dersine göre değişiyor biraz.
Ama 20 kitabın varsa bi günde tüm gün çalışsan yarısını bitirsen 40 gün eder. Bir de uzadığını takıldığın konular olduğunu tekrar tekrar çalıştığını düşünürsen 50 günü buluyor bu. Gerçekten de zamanımız çok değerli
Ben artık salına salına soru çözmeyi de bıraktım o kadar hızlandım ki 13 dk da türkçe denemesi çözer hale geldim sonuçta fena değil 1-2 yanlış önceden tam 30-35 dk mı alıyordu şimdi yetişmeyecek korkusuyla daha kısa sürede daha çok soru çözer hale geldim. KEsinlikle soruları süre tutarak çözün amaç sınavda önce olabildiğince çok soru görmek, tabi konuya ilk defa çalışıyorsanız o zaman bunu yapmayın konuda ustalaştıktan sonra yapın.