Ay kızlar ygs de türkçe baya uzun ve zaman alıcıymış. Ya kpss de de öyle olursa
2010 kpssde öyleydı canım. Baya zordu sorular lisansk kısmı için. Ayrıca zaman alıcıydı. Sınava kadar hergün türkçeden soru çözmek lazım baska çaresi yok
coğrafyada çok zormuş. öf şansımıza kolay olur inşallah...
canım elimdekileri bir bitirelimde inşallah bitirebilirsem sonlara doğru alırım. ben dün pegemin anayasa ve tarih ders notlarını aldım. tarih için olanı turuncu ince bir kitap ikisini 12 tl ye aldım.Bende zor tutuyorum kendimi almamak için
inşallah öyle olmaz Allahım yardım etsin dikkatimizi toplayabilelim. birşey soracaktım hani dün dediniz ya tarih tekrarını pegemin kitabından yapıyorum diye bir günde okuyup bitirip mi tekrar yapıyorsunuz haftanın belli bir günü mü? ya da her gün biraz biraz mı?Ay kızlar ygs de türkçe baya uzun ve zaman alıcıymış. Ya kpss de de öyle olursa
aslında her gün bir test yapmak lazım. benim türkçe coğrafya konuları bitti ama pzt siden itibaren her gün coğrafyadan ve türkçeden düzenli olarak bir test yapmak istiyorum .2010 kpssde öyleydı canım. Baya zordu sorular lisansk kısmı için. Ayrıca zaman alıcıydı. Sınava kadar hergün türkçeden soru çözmek lazım baska çaresi yok
inşallah öyle olmaz Allahım yardım etsin dikkatimizi toplayabilelim. birşey soracaktım hani dün dediniz ya tarih tekrarını pegemin kitabından yapıyorum diye bir günde okuyup bitirip mi tekrar yapıyorsunuz haftanın belli bir günü mü? ya da her gün biraz biraz mı?
canım elimdekileri bir bitirelimde inşallah bitirebilirsem sonlara doğru alırım. ben dün pegemin anayasa ve tarih ders notlarını aldım. tarih için olanı turuncu ince bir kitap ikisini 12 tl ye aldım.
dün sabah matematik çalıştım akşamüstü türkçeden bir test akşamda yine mat. bugün sabahta aöf den test yaptım. şimdide temizlik yapıp sıkıntımı atacağım. herkese iyi çalışmalar.
canım dün netten indirdim çıktı aldım altı sayfa baktım pembe çizgili çıktı kağıdın zemini aman boşver orjinali olsun daha iyi adamlar hazırlamışlar kazansınlar beş tl tarihi zaten. anayasa yedi tl. kartuşta pahalı. aldım geçtim. ben tarihe yeni başladım daha ilk ünitedeyim. ilk ünite bitince biriktirmeden sorularını çözeceğim inşallah. vatandaşlıkta öyle ikisinede geçen hafta başladım. daha coğrafya bilgilerim oturmadı. az önce türkçe test çözüyordum tel çaldı. ben devam edeyim grş. sen ne çalıştın bugün?Ben onları netten indirdim diye biliyorum..
Daha tarihe geçmedim :44:
ben de hiç veremiyorum canım 64 kiloyum altı kilo almışım geçen yıldan beri ara öğünlerde bir meyve yiyorum baktım doymadım ardından kek kuru pasta Allah ne verdiyse artık.kpss ye çalışırken kilo vermeside çok zor yaa ne olacak bu halimiz havalarda ısınıyor :26:
kızlar merhaba..
ben çok boşladım kpss yi.. kursu bıraktım..
evde 1 aydır neredeyse hiç ders çalışmıyorum
nolcak bu halim bilmiyoırum
kpss ye çalışırken kilo vermeside çok zor yaa ne olacak bu halimiz havalarda ısınıyor :26:
Ben konu konu o gün hangi konu tekrarım varsa onu okuyoruminşallah öyle olmaz Allahım yardım etsin dikkatimizi toplayabilelim. birşey soracaktım hani dün dediniz ya tarih tekrarını pegemin kitabından yapıyorum diye bir günde okuyup bitirip mi tekrar yapıyorsunuz haftanın belli bir günü mü? ya da her gün biraz biraz mı?
Ahhhh ahhkpss ye çalışırken kilo vermeside çok zor yaa ne olacak bu halimiz havalarda ısınıyor :26:
kızlar merhaba..
ben çok boşladım kpss yi.. kursu bıraktım..
evde 1 aydır neredeyse hiç ders çalışmıyorum
nolcak bu halim bilmiyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?