ben galiba iki dersi seneye bırakacağım hiç uğraşmayacağım bugün kpss sadece bir saat çalıştım. şimdi hücum edeceğim ama. senin gibi şeker problemim var biraz hamurişi meyve suyu falan hemen uyuyorum. bu hafta iki günüm böyle geçti. pazarlama y. nasıl kolay ders mi? hangi ikisini bırakacağımı bilemiyorum. okulda maliyet muhasebesi görmüştüm. ona bakarım zaten. bir de birşey soracağım konuları bitirince nasıl yapıyorsun benim coğrafya türkçe haftaya bitiyor sonra tarih vatandaşlık başlayacak. coğrafya ve türkçeyi nasıl yapacağım sonra bilmiyorum.
Öyle düşünme seneye neden bırakacaksın ki. şu bir ayda güzelce ilerle günde bir konu çalışıyorum ben. Konunun hepsini yazmıyorum mesela özetleri yazıyorum, sıza sizdeleri yazıyorum özetin içinde geçmiyorsa. Sonra sorularını çözüp bitiyo konu. Pazarlama zor bir ders değil korkma :) E-öğrenme de özetlerde var pazarlama ben oradan bitirdim onu. Ybs olmadığı için kitaptan özetlerinden işte. Hukukların özetleri de var e-öğrenme de günde 3 ünite bile çalışılabilir bence.
Konularım bitiyor, sonra ne yapacağım tekrar anlayamadım? Tekrarları mı nasıl yapacaksın?:26: