- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Kızlar ben bu aralar biraz boşladım dersleri çok kızdım kendime çalışıyorum ama çok az tüm gün evdeyim çalıştığım süre 2 saat toplamda çok kızdım kendime çok
Üstelik netlerim de git gide düşüyor sınavlar da artması gerekirken. Dikkatimi çekti yeni konuları öğreniyorum sınavda yapıyorum bu sefer de eski konulardan soru kaçırıyorum. Kafam karışmış oluyor eski bilgilerle yenileri karıştırmış durumdayım onu gördüm. Bakıyorum şu olay ne zaman oldu diye soruyorum kendime olayı hatırlıyorum sonuçlarını nedenlerini hatırlıyorum ama hangi padişah zamanında oldu hangi yıl oldu pek hatırlayamıyorum işteBir de istanbul fethi malazgirti falan da karıştırmışım birbirine hepsi birbirine girmiş onu gördüm aslında 2 haftaya bir her konuyu ayrı ayrı tekrar da ediyorum. SAnırım oturmadı konular iyice az soru mu çözüyorum acaba ondan mı oldu bilemiyorum bir tavsiyeniz var mı?
Tüm konuları bitireyim baştan sona en iyisi hepsini tekrar edeyim. Bir günümü sırf ona ayırayım her tekrardan sonra da birer test çözüp geçeyim en iyisi. Osmanlıyı bitirdim ama pek oturmadı son konuları hızlı geçtim az soru çözdüm. Bir iki günü ona ayırcam artık.
Sizin nasıl gidiyor ? Nerelerdesiniz naptnız? KAç saat çalışıyorsunuz günde?
Söyledıklerın cok normal canım. Unutman normal kafana takma. Zamanla oturucak konular. Konuları unuttum dıye kafana takma, sen sımdı konuları bıtırmeye odaklan sonra zaten Atatürk dönemine geçince netlerin artacak. Daha öncede söylemiştim ben Milli Mücadele sonrası dönemi çok iyi bilerek 28 net yaptım. Osmanlı döneminden aklımda genel blgiler kalmıştı sadece sınava girdiğimde. Sen sımdı canını sıkma netlerin artacak cunku sımdıye kadar calıstıgın yerden en fazla 6,7 soru gelir