- 1 Nisan 2010
- 2.351
- 11
- 38
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #1.001
aynen canım ya gazı gelince yıkıyor ortalığı onu öyle görünce nasıl kötü oluyorum anlatamam..bende verdim kimyonlu karışımdan sanki biraz rahatlatıyo gibi.masaj içinde kolik masajı diye vardı oradan aklımda kalmıştı göbeğinden aşağıya doğru masaj yapıyorum birde biyerde okudum görüntü yok malesef göbeğini saat yönünde ovalıyorum biraz sonra ayklarını havaya kaldırıp 10 saniye bekliyorum,sonra göbeğinden aşağıya doğru ritmik şekilde 6 7 kez yapıp ayaklarını yine kaldırıyorum sonra göbeğin bi sağına bide soluna doğru aynı anda sıvazlar gibi yani ortadan yanlara doğru yapıyorum sonra ayaklar havaya baya işe yardı bunları zor yapıyorum ağlıyo ama 5 dakkaya kalmadan çıkarıyor.biraz karışık yazdım ama inşallah anlaşılır.yok canım yok gazın çaresi yok vallahi çok üzülüyorum çocuğuma gaz atağı olduğu zaman yırtıyor ortalığı. ben kimyonlu karışımdan 2 kaşık veriyorum.ga ziçin nasıl masaj teknikleri linkini yollarmısın.
benimkide tepiniyor biraz kucakta sakinleştirip hemen yapmaya çalışıyorum.bende şimdi denedim acı elma yağını bakalım inşallah faydası olur.gaz ıcın bebıslerınıze nsl masajlar yapıyorsunuzkı benımkı okadar cok tepınıyorkı ne ayagını sabıt tutabılıyrm ne kolunu bır basladımı tutmak zor oluyr sureklı tolayıp ayaklarını tepınıyor halıyle masaj yapmasıda zor oluyr acı elma yagı aldım ama bır kere masaj yapabıldım ayaklarına dokundurtmuyr hıc bır yerıne
canım ben ilaç kullanmıyorum ama rezene+kimyon kaynatıp her emmeden önce bi kaç yutmalık veriyorum. Ama fıtrat meselesi biz doğuştan böyleyiz,bazı bebekler gazlı doğuyo malesef..
canım kimyonu veriyodum bende rezeneyle karışıkmı veriyosun ?nasıl veriyosun?