- 24 Haziran 2011
- 9.641
- 550
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.101
kızlarrrrrrr:
nerdesinizzzzz:
hiç böyle kalmazdı burası..
nerdesinizzzzz:
hiç böyle kalmazdı burası..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım öyle diyordu bizede haber ver hadi bakalım pazartesi liste verir sana bizimlede paylaşırsın benim dktorda liste vericem dedi.birde diğer topiklerde okudum anne sütünü çorbaya muhallebiye meyve püresine katıyorlar.
canım ben o video yu bir daha izlemek istiyorum kaçıncı sayfadaydı linki hatırlıyormusun ki.
ozcanan cnm nerelerdeydın sen bakım kacak
Selamlar..
Geçmişi okumaya başladım, işler de yoğunlaşınca daha yeni yazabiliyorum..
Songülcüm babana geçmiş olsun canım.. Allah tez zamanda şifa verir inşallah.
Ek gıda konusu olmuş yine..
Valla bende başladım ama şaşırıyorum artık..
Meyve püreleri ile başladım.
Sonra yoğurt verdim ama benim sıpa 3 kaşıktan fazla yemedi. Sevmedi yani..
Pirinç unu ile muhallebi yaptım içinde meyve olmadan yemedi..
Şimdi de sebzelere geçiyorum bakalım ne olacak..
Evde bebe bisküvisi yapmayı deneyeceğim..İnşallah güzel olur..
Hepinizi kocaman öpüyorum
google yazınca buldum ben canım dinlemek isteyenlere ben göndereyim
Bebeklerde Ek Gıdalara Geçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler : Önce Çocuğum
salıncağı sipariş verdim canım bekliyorum gelmesini
selam canım .
evet ek gıda konusu tam bi muhamma gerçekten ne yiyecekler nasıl yiyecekler bende şimdi kahvaltı araştırmasındayım çünkü 15 gün sonra kahvaltıya geçmemiz lazım..
selam canım .
evet ek gıda konusu tam bi muhamma gerçekten ne yiyecekler nasıl yiyecekler bende şimdi kahvaltı araştırmasındayım çünkü 15 gün sonra kahvaltıya geçmemiz lazım..
çok teşekkürler link için izledim bnde
bu dr sda muhallebi öneriyo kimiside muhallebinin faydalı bişi olmadığını sölüyo:26:
Valla canım kendin bakıyor olsan kendi düzenini kurabilirsin ama başkası bakınca ne kadar yakının da olsa olmuyor..
Onlar düzen kuruyor maalesef..Sen onlara uymak zorunda kalıyorsun..
Sorunsuzca atlatsak şu günleri..
ne kadarlıksınızki siz geçmeniz lazım ?
canım doktorlar bile kendi aralarında çelişiyolar biz haklıyız kafamızın karışmasında bence..
aynen katılıyorum canımya malesef kendi baktığın gibi olmuyo ben haftanın 3 günü evdeyim çok güzel düzenimiz oluyo ama sonra benim istediğim olmuyo malesef..
canım biz 1 kasım doğumluyuz yani 15 gün sonra 6. ayımız dolucak..
bnde hilal mocan ın kitabı var ve orda 7-8. ayda kahvaltıya başlanır diyo
kahvaltı hazırlarken birkaç bebe bisküvisi veya ekmek-pastoriize beyaz peynir-pekmez-az miktarda tereyağ-katı pişmiş yumurta sarısı anne sütünde yada suda ezilerek verilebilir
katı yumurta sarısı başlangıçta 1/8 miktarda olup 3-4 günde 1/8 oranında artırılır. yumuyrat beyazı 10-12. ayda eklenir diyoo
belki faydası olur senn için diye yazdım canım
tabiki olur çok sağol canım..
işte bizimde 6. ayımız dolmuş olacak yani7. ayın içinde olucaz ve nil anne sütü emmediği için malesef biz meyve suyu ve yoğurda geçmek için 6. ayı beklemedk biz yaklaşık 1 aydır yiyoruz bunları sadece kahvaltı için bekliyoruz şimdi birde tarhana çorbası için..
Canım sen sebze verdin mi Nil' e?
selam annecikler nasılsınız ...
vet canım veriyorum ama nil çok istekli değil açıkçası sebzelere karşı ama yinede yemeye çalışıyo
bende fazla zorlamayın yediği kadar diyorum..
selam canımmm nasılsın bakalım?
selam annecikler nasılsınız ...
başım çok ağrıyor , rahatsızım biraz...
nasıl veriyorsun sebzeleri , hangi sebzeleri verdin =)
Selam canım..
bizden iyilik Allah' a şükür, kuzuma kavuşmak için bekliyorum...
Sen nasılsın? Eymen nasıl?