2012 kasım bebekleri büyüyor..

4 saat emmeden nasil durcak biz saat besi yada 2 saat yani
seninki artik destekle oturur ya 5 e girdi cocuk daha ne. bende oturttum bugun gordun fotosunu
sen kontrol icin saglik ocaginami gidiyon hastaneyemi?? biuz saglik ocagina gidiyoz

haha dr da aynını dedı ancak 2 saat tutabılyoz dedı
eymenın resımı cok tatlıydı kısa surelu oturtulabılır dedı ama 4 ay uzerınden konuştu
bız bugun kendı dr na gıttım cnm doğ yaptıgım astanede
28 ınde sağlık ocagına ıkısıne bırden gıdıyoruz
sağlık ocagına genelde ası amaclı gıdıyrum cnm kadın bı boy olçuyo maşalla

biz gitmiyoz hic hastaneye,ervadada gitmemistim,bir kere gittim sadece,,
evt saglik ocagi boy kilookadar

Benim oğlum şuan 3 ayı bir hafta geçti, 3 aylık kontrolde 6300 gr ve 61 cm di.yine emmiyor tabi, sağmaya devam sütüm günde en fazla 200 cc nadiren 300 cc çıkıyor, gerisini mama ile tamamlıyorum. İnternettede araştırdıkça anne sütü alan çocuklar zeki olur sağlıklı olur yazılarını okudukça çok canım sıkılıyor çocuğuma veremiyorum diye ama mama alan çocuklarda geri zekalı olmuyordur herhalde demi. Babası cerrah olacak diyo inşallah olur.
Babamızda kıbrıs' a gitti bugün pazara kadar yok. Yalnız kaldık. Bende böyle durup durup kendimi dinleyip canımı sıkıyorum işte

tatlım kızım mama ve anne sutu desteklı buyudu masalla cın gııbı hıc takılma tatlım
ana sutu dıye ac kalamayacagına göre mecbur verılck

doğru dıyon cnm hastane arabayla 20 dk bebkle zor araba olmazsa mavıı cnm dr degışmıcek dedı ama bılmıyorum

ay cnm benimm okadar farketmemisim,renkli duruyodu ama ela gibi,, maviyse koyulasmaz artik bencede,bizimki ela gibiydi kahve oldu bile senin veya esinin ne renkti

ay cnm benimm okadar farketmemisim,renkli duruyodu ama ela gibi,, maviyse koyulasmaz artik bencede,bizimki ela gibiydi kahve oldu bile senin veya esinin ne renkti

gören mavı dıye sevıyo cnm ama bılmıyorum dr degışmez dedı
bab amızınn ela benım bal rengı cnm

kızlar hiç eşinizle ilişki sırasında bebeği uyanan varmı ?? uyanıyorsa napıosunuuz merak ettimm:))

başkalarını bilemem ama bizimkinin radarları açık hemen açıyo gözleri başlıyo ağlamaya.napcaz onu susturcaz diye uğraşıyoruz.sonrasında heves felan kalmıyo tabi.tekrar uyumasını bekliyoz :))

başkalarını bilemem ama bizimkinin radarları açık hemen açıyo gözleri başlıyo ağlamaya.napcaz onu susturcaz diye uğraşıyoruz.sonrasında heves felan kalmıyo tabi.tekrar uyumasını bekliyoz :))

Kocalarımız hiç alışık olmadıkları için uyuz oluyolar uyandıkları zaman..İlk bebeğimizin teklifi eşimden gelmişti şimdi ben dalga geçiyorum bebek yapalımmı diye aman haa diyo :))

hanımlar merhaba aranızda yeni katılıyorum benm oğlum 9kasım doğumlu zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bebğimle onunla uğraşırken rabbm herkese nasip etsn inşallah sizlere bişey danışmak istiyorum benim kayınvalidem bebeğime herşeyden tattırmam gerektiğini söylüyor portakal bile tattırmaya çalışıyor tahin helvası yapma diyorum fakat takmıyor beni doktorum onay ermedi daha erken dedi sizler tattırmaya başladınızmı

bana doktor bi tanıdığımız tattırmamı söyledi. çay kaşığını yemeklerin vs. suyuna batır iyice süzülsün sonra diline değdir dedi. bu şekilde ek gıdaya geçiş kolay oluyormuş yoksa yemek istemiyormuş bebekler. 4. aydan sonra az az meyve suyu 5. aydan sonrada tarhana çorbası verebilirsin dedi. bende tattırmaya başladım çok hoşuna gidiyo yalanıp duruyo versem yiyecek:)

yemeklerine emzigini cok az bandirip verebilirsin,damak tadi gelisir,ilerde yemek ayirmaz derler,kizim gercektende herseyi yer ,oglumada ayni yapiyorum ins.o da yemek ayirmaz

valla biz 3,5 aylık olduk ama hala bizde tık yok :)) uyanıcak die çok korkuorum normalde de uyku düzeni olmadığı için oğlumun korkuoruz ağlar die. ağlayınca da bizimki kucak istiyoo ee o haldede kucağıma almak istemiyorumm (

cnm bnm oğlumda 9 kasım doğumlu.ben daha anne sütü ve aptamil mamadan başka bişi vermiorum tabi ara sıra rahatlaması için melisa ve papatya çayı veriorum drum 4.aydan sonra demişti onu beklioruz bu arada portakal gaz yapar dikkat ett daha çok erken onun içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…