2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy cnm yaa bizde aynıyız valla hem misafir konusunda hemde kayınvalideler konusunda.
geçen gün yine hemen almış ayaklarına sallıyo bende dedim valla anne hiç kusura bakma ama ben yerine yatırıcam çünki sonra alışıyo dedim, ne dese beyenirsin 'olsun ben gelir sallarım' bende bir kızdım hangisinde birinde sallayacaksın altımda oturduğun halde günde bir defa zorla çıkıyosun ondada 5 dk sevip işim var diyip gidiyosun dedim. napayım valla herkes kapısını kapatıp girince evine ben uğraşıyorum sonra.

benımkıde alt katta oturuyo canım ve su an ben bunları yazarken yıne sallamaya basladı :)
ne yapayim bilemedim ki
ve su an saat 22 ye geliyo simdi uyutacak 1 saat uyucak uyancak gece boyu ugras dur

Ay bi yorum yapmadan edemedim. Bu kayınvalidelerde ne karışıyolar canım hayret bişey, o kadar heveslilerse yapsınlar bi bebek kendilerine :KK70:

bugün rotavirüs aşımızı olduk
yaptırsak mı yaptırmasak mı diye düşünürken rotavirüs bulaşan kişiler duydukça hemen bugün gittik yaptırdık ...

Benim oğlum şuan 3 ayı bir hafta geçti, 3 aylık kontrolde 6300 gr ve 61 cm di.yine emmiyor tabi, sağmaya devam :KK43: sütüm günde en fazla 200 cc nadiren 300 cc çıkıyor, gerisini mama ile tamamlıyorum. İnternettede araştırdıkça anne sütü alan çocuklar zeki olur sağlıklı olur yazılarını okudukça çok canım sıkılıyor çocuğuma veremiyorum diye :KK43: ama mama alan çocuklarda geri zekalı olmuyordur herhalde demi. Babası cerrah olacak diyo inşallah olur.
Babamızda kıbrıs' a gitti bugün pazara kadar yok. Yalnız kaldık. Bende böyle durup durup kendimi dinleyip canımı sıkıyorum işte :KK43:

benım kızımda 3 aylık kontrolde kılo 5,700 boy 57 cıktı bız 2,715 dogduk 45,5 cm dı gercı kızlar ve erkekler farklı oluyo ama senın dogum kılon ne kadardı canım

merhaba kızlar gercı daha once bın kere sorulmustur ama bende sorayım barı
su mesajların altında cıkan bebeklerın ay gostergelerını nasıl yaptınız
bı yardımcı olurmusunuz
sımdıden coooook tesekkurler

herkese selamlar..
benim doğum iznim bitti ve pazartesi günü işe başladım..
Allah' ım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın, terbiye etmesin inşaallah..Allah' ım korusun onları..:nazar:
o kadar zor geçiyor ki vakit.
sabah ayrılamıyorum, akşamı iple çekiyorum...aklım hep onda..
Allah çalışan ve bebeğinden uzak kalan annelerin yardımcısı olsun..

Canım sende bendensin şimdilerde onu bırakıp gitmek sanki terkediyormusum gibi ona yeteri ilgiyi alakayı vermiyormusum gibi his oluşturuyor bende😥su dogum izinleri 6 aya çıksaydı daha iyi olacaktı suanda bize en cok ihtiyac duydukları zaman :KK43: sen bakıcıyamo bırakıyorsun?

merhaba herkese:KK3::3
rotavirüs aşısını bizde yaptırdık..

kızlar ya spiral taktıran var mı aranızda? ya ben hem korkuyorum hem taktırmak istiyorum riske atmak istemiyorum kendimi.:18:.2 çocuk yeter bize ancak yetişebiliyorum..sevgili eşimde canı isterse korunuyor prezervatifle canı istermezse kullanmıyor:KK19:..yani geri çekilme yöntemi bizim şuanki korunma şeklimiz..:KK17:
sağlık ocağındaki hemşiremiz adet olunca takarız diyor ben daha adet olmadımda :26: off ya zor işler bunlar..
kendi doktorumda adet olmadan takılır diyor doktorlarda ayrı bir alet varmış o şekilde adet olmadan da takılabiliyormuş 150 tl ..
sağlık ocağında ücretsiz varken işime de gelmiyor açıkçası o kadar para vermek doktora..

kızlar ya spiral taktıran var mı aranızda? ya ben hem korkuyorum hem taktırmak istiyorum riske atmak istemiyorum kendimi.:18:.2 çocuk yeter bize ancak yetişebiliyorum..sevgili eşimde canı isterse korunuyor prezervatifle canı istermezse kullanmıyor:KK19:..yani geri çekilme yöntemi bizim şuanki korunma şeklimiz..:KK17:
sağlık ocağındaki hemşiremiz adet olunca takarız diyor ben daha adet olmadımda :26: off ya zor işler bunlar..
kendi doktorumda adet olmadan takılır diyor doktorlarda ayrı bir alet varmış o şekilde adet olmadan da takılabiliyormuş 150 tl ..
sağlık ocağında ücretsiz varken işime de gelmiyor açıkçası o kadar para vermek doktora..

Evet onu bende araştırdım ama korku var tabi nasıl olacak konusunda ama her ayda riske atmak istemiyorum bende birde iğne varmış 3ayda bir uygulanan o ne kadar koruyu tabi Dr la tekrar görüşmek lazım.

eskiden birgün girmesem yazılanları okumakta birgünümü alırdı şimdi bütün gün geçip akşam ne var ne yok diye baktığımda hiçbir aktivite göremiyorum
...

tatllım ben hap kulanıyorum cok ta memnunum dr umda tavsıye ettı sadece emzıren annelere özel sutumu yada bebegın gelışımınıde etkılemedı cerazette tvsıye ederım cnm adet olmadıysan ıstedıgın dönemde kulllanmaya başlayıp 7 gun korunuyosun sonra koruması balıyo

eskiden birgün girmesem yazılanları okumakta birgünümü alırdı şimdi bütün gün geçip akşam ne var ne yok diye baktığımda hiçbir aktivite göremiyorum
...

çok doğru sölyyosu cnm topiği ayakta tutmmaya calışan bı kaç kışı varız ıste oysakı hepıız kk da tanışıp kaynaştık
malum sıtede acılan grup ıle arkadaşlarımızın cogu oraya gıttı napalım olanlarda yeter cnm

çok doğru sölyyosu cnm topiği ayakta tutmmaya calışan bı kaç kışı varız ıste oysakı hepıız kk da tanışıp kaynaştık
malum sıtede acılan grup ıle arkadaşlarımızın cogu oraya gıttı napalım olanlarda yeter cnm

niye böle dedin ki songül sürekli malum site deyip taş atıyorsun.. ordaki arkadaşlarımızda hala burayı takip ediyor ve yazıyor... önemli olan birbirimize faydalı olabilmek benzer yaşantılarımız hakkkında.

nerelere gittiniz bakim dun:-)

niye oyle diyin kiz hatirlarsan bir zamanlar seyda ayri topik accak diye bi cok kisi trip yapti,,sonra herkes anladi... burdada herkes her topige yaziyo kimse hicbiyere yazmasin sadece burada kalsin ozaman olurmu oye sey.... ben mesela orayada yaziyorum burayada...bebek firsat biraktikca bakiyorum sallarken falann:-)

slm benim kizim da 25 kasim dogumlu ben kirkim cikar cikmaz adet oldum sonra ikinci adetimi beklerken gecikme oldu ve hamileyim sandim.'test sonucu negatifti ama omrumden omur gitti bir hafta sonra adet oldum adetimin 2. gunu saglik ocaginda taktirdim hic canim yanmadi kolaydi yani cunku ben normal dogum yaptim :-) sipral en garantilisi bi sonraki adetimde kontroo var insallah kayma olmamistir. hamile miyim suphesi spiral taktirma korkusu sizce hangisi :-) :-)

nerelere gittiniz bakim dun:-)

niye oyle diyin kiz hatirlarsan bir zamanlar seyda ayri topik accak diye bi cok kisi trip yapti,,sonra herkes anladi... burdada herkes her topige yaziyo kimse hicbiyere yazmasin sadece burada kalsin ozaman olurmu oye sey.... ben mesela orayada yaziyorum burayada...bebek firsat biraktikca bakiyorum sallarken falann:-)

konumuzla onun ne ılgısı var ınan olkı anlamadım
seyda kka uzerınden farklı topik acmıştı
ben kımseye oraya yada buraya yazmayın dıye bı ıcumlede bulunmadım ısteyen ıstedıgı yerde yazar
helekı başka topiğe yazılmasın herkez burda kalsın hıc yazmadım
sadece arkadaş artık paylaşım olmuyo dıyınce malum sıtede olundugundan buradakı paylaşım azaldı dedım
ama sen neden alındın bunu anlamış degılım kı ıkı tarafa bırden yazan bırı olarak

X