i
cin rahat olsun uhdecim,ben 67 kilo ile hamile kaldim ve suan 82 kiloyum yani 15 kilo almis bulunmaktayim
hatta carsamba gunu doktorum kilona dikkat et bile dedi ama ben tek gebelikte bile 30 kilo alanlari biliyorum..neyse dr deyince uymak lazim..kiloyu takmayalim bebislerimiz saglikli olsun yeter canim
İBREMİNE canım ya şu bahsettiğin hamilelikte 30kilo alanlar var ya işte onlardan biri galiba ben olucam...En son 1ay önce tartılmıştım 68,5tum olsam olsam şimdide 69umdur diyodum ama tartımızın pili alınınca bi tartıldım benim gözler dışarı fırladı...

Tam 75kilo olmuşum yaw ,normal bi insan 1ayda 6kilo alır mı

Anormal bi durum gibi gözüküyo ama ben 4aydır yiyip yatıyorum hele son 1aydır kayınvalidem geldi bebeklere o yarar bu yarar diye diye neler neler yaptı benim midede düzeldi ya,hiç bi tabağı boş çevirmiyorum

Ama artık dikkat etmem gerek böyle giderse 100le hamileliği tamamlıycammmm çok şiştim çoooooooook
merhaba boncukkkcum..evet ben alisveris faslini 19 haftalikken bitirdim,neden bu kadar erken diye merak etmissindir,cunku ilk 5 ay Turkiyedeydim ve kibris da da alisveris yapacak dogru durust yer olmadigi icin herrseyi Turkiye den getirdik,park yataklarimiza kadar..simdide aklima eksik geldikce anneme soyluyorum o getirecek..neler aldigimi yazayim tatlim
Park yatak(kibris da 3,4 sene kalacagimiz icin oda yapmaya gerek gormedim)
gogus pompasi,biberonlar,emzik(daha once Amerika da yasadigimiz icin bunlari ordan getirttik,daha ucuz cunku..gogus pompasi avent elektrikli,biberonlarin 5 tanesi avent,diger 5 i dr browns)
ikiz bebek arabasi (esimin arkadasininda ikizleri var sagolsun onlar verdi,ayni zamanda oto koltugu olarak kullaniliyor)
ev tipi ana kucagi,kanguru (Amerika dan)
0-3 aylik kiyafatler (daha cok tulum ve penye tarzi seyler)
6-9 aylik kiyafetler (erkek icin de kiz icinde 4,5 tane aldim cunku 8,9 aylik olduklarinda tatil icin Turkiyeye gidecegiz..buyukleri o zaman alirim diye)
4 tane kalin battaniye,8 tane penye battaniye
gogus pedi,gogus kremi,bebek tirnak makasi,burun pompasi,tarak,firca,ates olcer(ama ates olcerim iyi degil)
alinacak olarak banyo kuveti,filesi ve kirli camasir sepeti kaldi..artik onlari burdan alacam..daha bebek bezi ve mama konusunda bir fikrim yok onlari arastiracagim marka olarak...bazen gidip kiyafetleri seviyorum,onlari bir an once guzel guzel giydirip gezdirmek istiyorum..aman bir an once dedigime bakma zamaninda dogsunlar insaallah..iste boyle canimcim
Canım valla çok iyi etmişsin erkenden almakla gerçi senin ki biraz zaruretten olmuş ama olsun...Çünkü öbür türlü insanın hevesi hep kursağında kalıyo..Bugün mü alsam yarın mı alsam ne yapsam ne etsem diye...Ben açıkçası ayrıntılı ultrasondan sonra ufak tefek bişeyler alsam diye düşünüyorum,ama herkeste 6.aydan sonra al diyo,forumlarda okuduğum kadarıyla da 30.haftadan sonra evden çıkmak çok zorlaşıyo hele ben 4.ayda bile çıkamadığıma göre 30.haftada hiç çıkamama herhalde...Bakalımayın 29unda ultrasonum var o haftanın sonunda alırız İNŞALLAH bişeyler

....Bizde de parka yatakları annemler alıcaklar..Kayınvalidemde oda yapmayı düşünüyodu ama 1-2sene park yatak kullanalım sen sonra oda yaparsın dedik,öyle olcak herhalde...Listede süt poşeti yok ama aldın dimiii,bide önlükle şapka yok,küçük şeyler diye yazmadın herhalde ben yine de hatırlatıyım belki unutulumuştur...:26:Bu arada alt açma bezi olarak biyere giderken çantada taşımak için canbebenin kullan at alt açmaları varmış ben onlardan almayı düşünüyorum çantada falanda yer kaplamıyomuş,bilginiz olsun:81:
ÇİLEKW hoşgelmişsin aramıza RABBİM sağlıkla meleklerine kavuşmanı nasip etsin tatlım
ikiz anneleri süpersiniz
allah hepinize çok ilerlemiş haftalarda doğum nasip etsin
tabi bana da inşallah
doğumlarımız genelde sezeryan olacak ya
ben alışverişi falan bitirdim hep pijama almışım
gecelik mi daha iyi olur hastanede
hiç de rahat edemem ya gecelikle
siz ne alacaksınız?
FİGENAY sen de üçüz annesi olark süpersin

..Tatlım ben 1gecelik,1de pijama takımı almayı düşünüyorum..Geceliği ilk gün sonda falan olursa rahat olur diye düşünüyorum sonrasında da pijamayı giyerim duruma göre hangisiyle rahat edersem
bende ekim 2011 ikiz annesi olmayı beklerken ağustos ayı ikiz annesi oldum kızlar alışverişimi 26.ınçı haftalarda bitirmiştim 27 de olabilir 30.haftamda geldi benimkiler erkenci çıktılar yani bence 28.haftaya alışveriş işini halletmeye çalışın.....
MOONTORRENT canım senin haberlerini diğer başlıktan okuyorum İNŞALLAH miniklerin hayırlısıyla küvezden çıkıcaklar

YÜCE RABBE emanet olsunlar

..Bu arada bahsettiğin gibi 28.haftaya kadar alışverişin bitirilmesinde yarar var
selam kızlar...bende 16+4 ikizlere hamileyim...bebeklerim aşılama ile geldi ve başta üçüzdü,ancak üçüzün benim gibi ileri yaşta tehlikeli olduğuna karar verdik ve sayıyı ikiye indirdik 1 ay önce..şükürler olsun sayı indikten sonraki tehlikeli düşük dönemini atlattık ve şuan ikizlerimin sağlığı çok iyi,gelişimleri eşit ve olması gerektiği gibi..cinsiyetlerini göstermiyorlar bu nedenle bilemiyorum henüz ama daha önceki kontrolde bir tanesi gösterir gibi oldu sanki oğlan demişti doktor ama kesin belli değil hala..kısaca kendimi tanıttıktan sonra herkese sağlıklı doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum..umarım bundan sonra herşey yolunda gider...
TAYFcım sen de aramıza hoşgelmişsin,sağlıkla hayırla evlatlarına kavuşman dileğiyle tatlım
Merhaba arkadaşlar

Yıllar sonra tedaviyle sahip olabildiğim ikizlerimi bekliyorum bende... Allah kısmet ederse 2012 mart başı beklenen doğum tarihim Hepimize sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olur inşallah..
TİNKERBELL canım hoşgelmişsin biz de 3.tüp denememizde kavuştuk miniklerimize..RABBİM size de bizlere de hayırla sağlıkla 9ayı tamamlamayı nasip etsin