bende geçen hafta cumartesi panik atak geçirdiğimde acilde passiflora verdi dr.ama ben bebeklere zararı olur diye kullanmadım hep dua ile geçirdim sabırla geçirdim.hamdolsun kullanmadım ama sıkışırsam kullanmayı düşünüyorum meğerse bitkiselmiş.sağolsun buradaki arkadaşlarda öyle demişti.dr.geçen gün kullanabilirsin demişti.eğer gene Allah korusun başıma gelirse ki bir daha yaşamam inşallah kullanırım.allah ın izni ile bi tamamlayıp yavrularımı kucağıma sağlıkla hayırla alsam bişey istemiyorum.
inşallah hayırlara çıksın.böbreklerim gebeliğimi öğrendikten sonra diyetisyenim günde üç öğün kalsiyum almamı önerdi süt yoğurt iki bardak ayran gibi.bende günde üç öğün süt içtim sonra iki öğün içmeye başladım sonra bir e düşürdüm tiksindiğim için :) ve eşim beni uyarmıştı "fazla süt kum yapar bi arkadaşın eşinin öyle olmuş beni uyardı "dedi.eşi ilaç kullanamıyormuş gebelikten dolayı.bende tabi çoktan sütleri fazlasıyla tüketmiştim.şimdi böbreklerim ağrıyor böyle.hiç böyle bi ağrı yaşamadım ya uykuda ve sabahları ağrıyor zaten gün içerisindede su içiyorum. 1,5 bazen 2 lt.bebekler içinde faydalı imiş.zaten bebekler için iki tane hap içiyorum onlardan da olmaz dimi böbrekte kum.Allah korusun rabbim beterinden korusun boyun fıtığı panik atak derken iki üç kum tanesi ağrıdan kıvrandırıyor rabbim başka hastalık göstermesin inşallah.
ne güzel bi kız bi oğlan rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasi petsin inşallah.benim geçen gittiğimde dr."tahmin yürütmek gerekirse biri erkek" dedi ama diğeri belli değil göstermiyor kendini teyzesi :)