slm kızlar.benimde iki tane prensesim olacak.7 yasında bı tane oglum var.aralık sonu yada ocak ayının basında dogum.birinin ismi beyza ama digerinin ismine karar veremedik.beyza ya uygun isimde fikirlerinizi beklıyorum arkadaşlar.allah hepimize bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin aminnnn.allahım ısteyen herkese de bu mutlulukları yasatsın.amınn..
canım hoşbulduk bir ara temizliğe ara verip size baktım..bugün eşimle biraz temizlik yaptık,daha doğrusu eşimi izledim...ellerine sağlık onun hiç kırmadı..heryeri dip köşe temizledi..temizlikten sonra da evin biraz ihtiyacı vardı..biraz dışarı çıkalım..onları alalım dedik.şimdi geldim ve eve gelir gelmez yine size bakayım dedim..bende alıştım size..bakalım ne yapmışlar diye meraklanıyorum...
bayram konusuna gelince azıcık gezsek mi dedik.birkaç günlüğüne bi yerlere mi gitsek..ama sonra vazgeçtik..evde bol bol dinleneceğiz..
benim eşimde şu anda temizlik yapıyor bende ne yapacağını söylüyorum.Allah bin kat razı olsun evde temizliği eşim yapıyor hep.bende bir buçuk yıldır ciddi boyun fıtıkları olduğu için yapamıyorum.sadece yemek yapıyor ve toz alabiliyorum.şimdi hamile olunca dinlene dinlene yemek yapıyorum eşimde hiç yormuyor beni.üzülüyorum bütün yük eşimin üzerinde.bi güne bigün cık bile demedi.
bende bebişlerinizi ve sizi özlüyorum inan.birde yalnız yabancı bi yerde olunca sizinle tanışınca yakın arkadaşlarım gibi oldunuz.iyi ki varsınızbizde bayramda buradayız.eşim nöbetçi olcak birde yalnız olucam evde.
gerçekten benim eşimde öyle bugün çok çalıştı...hamileliğimden beri iş yapınca kızıyor...
olur mu canım yalnızlık..artık hiçbirimiz yalnız değiliz bizim iki tane kuzumuz var.. sende hem dinlen hemde bol bol konuş onlarla..tabi eşinde yanınızda olsa süper olurdu ama olsun..
Merhaba arkadaslar ben de siteye yeni uye oldum..Ben 29 haftalik ikiz anne adayiyim..daha once 2009 yilindaki ikiz anne adaylarinin yazilarini okuyordum,daha sonra bu topigi kesfettim ve uye olmaya karar verdim..Biz 2. tup bebek denememizde pozitif sonuc aldik Allah a cok sukur,tabi oncesinde de Amerika da 7 asilama denememiz oldu..gecen yil Amerika dan kesin donus yaptik ve suan Kibris dayiz....Rabbim insaallah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almamizi nasip eder ve evlat sahibi olmak isteyip de olamayanlara da hayirli evlatlar verir..
merhabalar hanımlar listeye benide eklermisiniz ben 12 haftalık ikizlerime hamileyim beklenen doğum tarihim 7 mart....ama doktorum şubat 15 den sonra bekleyin doğumu dedi .Boyum 1,72 hamile kaldığımda 59 kiloydum şuan 56 kiloyum henüz kilo almadım bundan sonra alırım inşallah ...hepinize sağlıklı hamilelikler inşallah :)))
Biiiiiiz geldik...Kimsecikler yok galiba ama olsun biz yazalım sonrada geçmişi okuyalım, bizim güzeller neler konuşmuşlar...
Efenim bugün doktora gittik miniklerden biri 148gr,diğeri 173gr dedi doktorumuz gayet iyilermiş,cinsiyet konusunda da biri erkeğe benziyo ama hiç emin değilim dedi,diğerini göremedi...Doğum konusunu sordum gebelik ikiz devam ederse sezeryan olur dedi...İkiz devam ederse diyince canım sıkıldı ama şimdilik bi sorun yok çok şükür...Kalsiyum hapı falan vericekmiş ama daha sonraymış...Ferro sanol demir hapı ve ferrevit vitamin hapını içmeye tekrar başlamamı söyledi,kabız olursamda kullanmam için bi şurup verdi...
MELİTTAcım dünden beri forumdan hiç çıkmadın herhalde,MAŞALLAH miniklerini görmüşsün,herşey yolundaymış çok sevindim tatlımbiz de bugün tekrar gittik birisi kesin kız dedi öbürü de kız olabilirmiş...1kız,1erkek olur diye bekliyodum açıkçası ama sağlıkla gelsinde kız erkek hiç farketmez ..Hele benim gibi 4sene uğraşmış doğalgazla olmayınca 3.tüpte hayırlısıyla hamiş kalmış birisi için sağlık en başta..RABBİM herkesin gönlündekini nasip etsin İNŞALLAH
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ,MCBUSH tatlım limonatada çatlaklar için değil dimiiii
iyi geceler bayanlar,
şimdi oturabildim pc nin başına..yorumlarınızı okudum ,hepinizden Allah razı olsun..
ehliyet soruları açıklandı,hepsinden geçmişim çok şükür,hemde beklemediğim doğru sayısıyla..iyi dilekleriniz için hepinize
çok teşekkür ediyorum....ve ve ve bugün doktora gittim,doktorum çok iyi..bebekler çok sağlıklıymış..ikiside erkek..zaten tek yumurta olduğu için bu normal :) adlarıda emir ve eymen..
yarın detaylı şekilde çok şey yazacağım ve bir çok konuda sizi bilgilendireceğim inşallah..çok gerekli bilgiler verdi doktorum..
hepiniz Allaha emanet olun..
Ben de variiiim arkadaslar dun ogrendim daha . 8 haftaliklar yavruslarrr :)
Mrb kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.Bende aranıza yeni katıldım bugün bebeklerimizin ikiz olduğunu öğrendik geçen ay mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kalmıştım beta hcg değerlerim çok yüksek olmadığı için ikiz gebelik ten hiç şüphelenmem,iştik bugün keseyi görme günümüzdü dr um ikiziniz olacak deyice önce bi şok geçirdik Rabbime şükürler olsun 6 yıllık evlat hasretimiz vardı bugün çifte mutluluk yaşadık..
slm kızlar.benimde iki tane prensesim olacak.7 yasında bı tane oglum var.aralık sonu yada ocak ayının basında dogum.birinin ismi beyza ama digerinin ismine karar veremedik.beyza ya uygun isimde fikirlerinizi beklıyorum arkadaşlar.allah hepimize bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin aminnnn.allahım ısteyen herkese de bu mutlulukları yasatsın.amınn..
sevindik seni gördüğümüze..inanki kendi adıma çok merak ettim..inşallah bi sorun yoktur diye..tabi izni aldın dr.dan yat diye gezdin demek..seni...seni..şaka bi yana şimdi senin ve bebişlerinin iyi olduğunu,eşinle başbaşa son kez tatil yaptığını duyunca içim rahatladı..
gülizelif hoşgeldin merak ettik seni görünmüyordun nasıl geçti tatil?bebişlerin ve senin iyi olmana çok sevindim.tatil yaramıştır :)
canlarım teşekkür ederim. çok iyiyiz maşallahsizin de güzel haberlerinizi okudum.
MELİTTAcım ne güzel haberler vermişsin. maşallah sana da bebeklerine de. hayırlısıyla almak nasip etsin allahım inşalah kucağımıza. nasıl oldun bu arada? atak sinyalleri var mı? daha iyisindir diye umuyorum arkadaşım. senin işin de zor tabi. yanlızlık, bilmediğin bir ortam.. çok zordur eminim. dayan ama tatlım bak en büyük hayat arkadaşların yolda geliyorlar sana arkadaşlık etmeyeonlar gelince herşeyi unutacaksın emin ol tatlım.
sağolasın arkadaşım :) bebişlerimin ultrasonunu da koydum buraya :)Allaha şükürler olsun çok iyiyim.arada bir bi atak gelir gibi oluyor hemen sayfanı açıyorum okuyorum bi bakmışım atak geçmiş sonra siteyi geziniyorum :) iyi ki bu başlığı açmışsın Allah razı olsun.bu başlıkta güzel arkadaşlıklar edindim.güzel sohbetler oluyor.çok sağol siteye bile alıştımhele birde ikiz anneleri olunca benim gibi insan çok güzel mutluluklara sahip oluyor heyecanı ikiye katlanıyor
inan sizlerle yalnızlığı bi nebze de olsa hafifletiyorum sohbet ettiğimde rahatlıyorum.inşallah kötü günleri unuturum canım inşallah dört gözle bebişlerimi bekliyorum.rabbim bebişlerimizi korusun.rabbim şu mübarek günlerde anne olmak isteyen bayanlara da nasip etsin inşallaaah
kızlar istanbul'daki doktorumu seçtik. rıza madazlı olacak. bilgisi olan var mı aranızda? gerçi forumda onun adına başlık açılmış, olumlu şeyler yazıyor ama size de danışmak istedim belki bileniniz duyanınız vardır diye... riskli gebelikleri takip ediyormuş sanırım. benim de tek kese ikizi olduğu için bayağı bir riskli olduğunu söyledi şuana kadar gittiğim doktorlar. ben aslen ingilizce öğretmeniyim arkadaşlar. yurtdışındaki tek kese ikiz gebeliklerini ve böyle gebelik geçiren anneleri de araştırdım. eğer bebekler bizim gibi aynı kesedeyse ve arada ayıran bir zar yoksa, gebeliği tamamlama ihtimalini %50 veriyor doktorlar. bebekler aynı plesentadan beslendikleri için, biri beslenip diğeri yeterli beslenmeyebiliyor, ya da allah korusun tranfüzyon sendromu diye bir olay var. yani bebekler arasında kan akışı ve oldukça riskli bir durum. ilerleyen aylarda ise kordon dolanması riski oluyor. yurtdışında bizim gibi anneleri 6.ayından sonra hastaneye yatırıp ani bir durum olursa diye bebeklerin sürekli kalp atışını dinliyorlar ve olumsuz bir durumda hemen müdehale edip alıyorlar bebekleri. çünkü belli bir süre sonra anne karnı daha riskli hale geliyor dış dünyadan. bu sebeplerden dolayı takibimi iyi bir doktorun yapması adına rıza madazlıyı seçtik. riskli gebeliklerde uzmanmış.. sizin bir fikriniz var mı arkadaşlar?
merbaha güzel anneler, ben topiğe yenı geldım. 28. haftamız bıtıyor 31 yasındayım. evlılığımızın 6. yılındayız . dogum tarıhı veremıyor doktor. erken doğum riskımız var. biraz problemlı gectı düşük riski vardı iştende ayrılmak zorunda kaldım. Ama yeterkı hayırlısıyla olsunlar da işi dert etmiyorum. şimdide gizli seker cıktı bıraz dıet yapıyorum. Allah bize bağısşarsa 1 kız 1 erkek beklıyoruz. herkesi tebrik edıyorum ve hayırlı doğumlar cümlemize
yasemincim aramıza hoşgeldin canım ne güzel bi kız bi oğlan Allah bağışlasın :) sana da tebrikler canım amin .rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın :)
doktorun hayırlı olsun canım ya inşallah hayırlısı olur.benim bi bilgim yok dr hakkında ama iyi deniliyorsa muhakkak iyidir.Allah korusun inşallah seni de bebeklerini de canım.gebeliğin iyi geçiyor ama değil mi ?inşallah gebeliğin sonuna kadar sorun teşkil edicek hiçbir sorun oluşmaz.
biliyor musun gebelikten midir nedir bazen bende korkuorum bebeklerime bişey olursa diye.hep dua ediyorum.birde malum sigara.sigarayı bırakmıştım fakat kıbrısa gelince eşim içince bikaç fırt içiyorum kendimden nefret ediyorum bazen o akşam panik geçirmemin sebebi de buydu.şimdiden kötü bi anneyim dedim ve boğazım kitlendi.birde yalnızlık kurak kuş uçmaz kervan geçmez yerde de olunca küçücük evde tetiklemişti.allahtan dr.bir iki den bişey olmaz demişti ama annelik yüreği herhalde ki içim rahat değil.eşimin izni bitince Allah ın izni ile içmem yine şu an tek tesellim o.
sen üzülme hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde evlatlarını kucağına alırsın.inşallah hiçbir sorun oluşmaz.
mrb kızlaaar burası çok güzel bi topik olmuş yalnız olmadığımı hissediyorum.Ben aranızda daha çok yeniyim ve heralde en son doğum yapacak olanda benim henüz bebişlerim 6 haftalık 2 gün önce bebişlerimin ikiz olduğunu öğrendik.28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem şükür pozitif sonuçlandı beta hcg değerlerim çok yüksek olmadığı için ikiz olma ihtimalini hiç düşünmedik ama ultrasyonda iki kesyi görünce dünyalar bizim oldu.Henüz bebişlerimizin kalp atışarını duyamadık 8 eylülde randevumuz var inş.Beni korkutan ikiz bebeklere bakmak değil hamilelik süreci riskli olduğunu söylüyorlar.Şu anda bi sıkıntım yok ama yine de korkuyorum inş herşey güzel gider ve bebişlerimize kavuşuruz.Bu arada liste için kilomu yazayım 60 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim şu anda 61 kiloyum.Beklenen doğum tarihi de 20 nisan.
merbaha güzel anneler, ben topiğe yenı geldım. 28. haftamız bıtıyor 31 yasındayım. evlılığımızın 6. yılındayız . dogum tarıhı veremıyor doktor. erken doğum riskımız var. biraz problemlı gectı düşük riski vardı iştende ayrılmak zorunda kaldım. Ama yeterkı hayırlısıyla olsunlar da işi dert etmiyorum. şimdide gizli seker cıktı bıraz dıet yapıyorum. Allah bize bağısşarsa 1 kız 1 erkek beklıyoruz. herkesi tebrik edıyorum ve hayırlı doğumlar cümlemize
mrb kızlaaar burası çok güzel bi topik olmuş yalnız olmadığımı hissediyorum.Ben aranızda daha çok yeniyim ve heralde en son doğum yapacak olanda benim henüz bebişlerim 6 haftalık 2 gün önce bebişlerimin ikiz olduğunu öğrendik.28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem şükür pozitif sonuçlandı beta hcg değerlerim çok yüksek olmadığı için ikiz olma ihtimalini hiç düşünmedik ama ultrasyonda iki kesyi görünce dünyalar bizim oldu.Henüz bebişlerimizin kalp atışarını duyamadık 8 eylülde randevumuz var inş.Beni korkutan ikiz bebeklere bakmak değil hamilelik süreci riskli olduğunu söylüyorlar.Şu anda bi sıkıntım yok ama yine de korkuyorum inş herşey güzel gider ve bebişlerimize kavuşuruz.Bu arada liste için kilomu yazayım 60 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim şu anda 61 kiloyum.Beklenen doğum tarihi de 20 nisan.
canım sen hiç üzme kendini. bizler sonuçta sigara bağımlısıydık ve bunu yaşamayan bilemez. dayanamıyoruz diye kötü anne değiliz elbette. sonuçta ben de tam bir tiryaki olmama rağmen şimdi sadece nefes çekiyorum. hoş 1-2 sigara ediyordur, belki geçiyor bile. ama ne yapayım elimde değil. tiksinmedik işte.vicdan azabını anlıyorum bende de var ama neler neler duyuyoruz milletten. benim annem bende değil ama kardeşimde günde yarım paketi geçmiş. kardeşim ise benden daha iri yapılı, sağlıklı, sigara kullanmayan ve marmara üni.de hukuk okuyan bir çocuk. allahın işi bu biraz da. tabiki abartmamalıyız, bunlar dayanak değil. biz mümkün olduğunca elimizden geleni yapacağız ama işin en kötüsü ne biliyor musun, hem sigara içip, hem de vicdan azabıyla strese girmek. doktorlar müsade ediyor stres yapmayalım diye. ama biz ne yapıyoruz? hem müsadeyi uygulayıp hem de stres yapıyoruz, bu en ilginci. boşver, senin bu durum yüzünden stres yapman emin ol onları daha çok etkiler. eskiler diyor ki çok canın çekiyorsa onu da iç, çocuk el uzatırmış, o da istermiş. tabi belki hurafe, ama stres yapma tatlım.. hem abartma, hem de takma o ufak kaçamakları. benim arkadaşım yeni doğum yaptı, günde de 5 tane içti. bi görsen bebişini kurabiye kurabiye çok tatlı, çok da sağlıklı maşallah..
hoşgeldin aramızaaaamaşallah sana. yaklaşık doğum tarihini ve kilo değişimini de verirsen seni de eklerim listeye tatlım..
forumun başında güncelledim tatlım. biraz daha bilgi toplayınca ara sayfalarda da yenilerim yine. şimdi tekrar tekrar ara sayfalarda liste koyup yer kaplamak istemiyorum. maşallah bu aradamerak etme duyacaksındır kalplerini. o duygu tarif edilmez bir duygu zaten.. tabiki hepimizin hamileliği riskli diğer gebeliklere göre ama allah onu ayarlar canım emin ol. bak bana.. benimki en riskli çeşidi üstelik. ama alıştırdım kendimi, en güzel şekilde geçirmeye çalışıyorum hamileliğimi. dr ile ilgili mesajımı okursan durumum orda yazıyor. sanırım gebeliğin ilk haflarında annelerde genel bir endişe oluyor. en çok da ikiz annelerinde. merak etme canım atlatıcaksın, bi bakmışsın hamilelik de bitmiş almışsın bebişleri yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?