bende eylülün 12sinde gideceğim ama bugün arkadaşımla da gittim.onun tek bebeği olacak...arkadaşımın bebeğini izlerken bile neler hissetim tarif edilemez..soluksuz dinledim..sanki benimkini görüntülüyormuş gibi...ara ara duygulandım ara ara güldüm...şimdi ayın 12si olmaz.....
bugün tam saat 1de girdik doktorun muayenesine arkadaşım yattı...doktor başladı..kilosunu,boyunu,,,parmaklarının sayısını,,kol bacak uzunlukları birbirine eşit mi,cinsiyetini net olarak,beynin nasıl geliştiğini,bıngıldağını,omurgasına,,zaten tüm kemikleri sayılıyor,,kalbinin gelişimini,kalp damarlarını,böbreklerinin tam olduğunu midesi olduğunu,safra kesesi,karaciğerinin olduğunu,bebeğin dudaklarını,yarık dudak olabilir mi diye,gözlerinin gözbebeğini oluşup oluşmadığını,doğuştan katarakt olup olmadığını,burun kemiğine baktı,burunda anormallik olması iyi değilmiş,bebeğin kulaklarına,plesantasının nerede yerleştiğini,plesantadaki damar sayısı,rahimdeki silinmeye bakarak erken doğum riskinin olup olmadığına herşeye baktı....hatta doktor sol kulağını göremeyince arkadaşıma git tatlı bi şeyler ye dedi..herşeyi çok net ve tek tek söyledi...

bebeğin güzel bir fotosunu renkli almak için 10 kere döndürdü.sağa yat,sola yat olmadı düz yat diye..

onlarca ultrason resmi çekip verdi...vermediklerini cd ye kaydedip verdi..dediği herşeyi de yazılı olarak verdi..tam saat 2ye 5 geçede çıktık odasından...bebeğin ağzını oynattığını,kollarıyla oyun yaptığını gördük..
darısı bizim başımıza bizde yakın zamanda gidip kendi bebişlerimizin sağlıklı olduğunu göreceğiz ve hep birlikte paylaşacağız...

bende konuştum doktorla iki hafta sonra görüşecez diye ikiz diye seninki daha uzun sürecek dedi..mutlaka tok karnına gidilmeli,girmeden de tatlı bi şeyler atıştırmak gerekiyomuş.....ayrıca az sıkışık gitmekte görüntüyü netleştiriyormuş..
şimdilik herkese iyi geceler.....