yasemin şimdi yazını okudum dikkatimi çekti benimde panik atağım var bir hafta önce panik atağım tutmuştu.senin gebelik süreci boyunca hiç panik atağın tuttu mu ? ne mutlu umreye gitmişsin.rabbim bizlere de nasip etsin.
bu tür rüyalar anlatılır mı bilmiyorum ama ben birkaç gün önce rüyamda kabeye gittim bi aletle uçarak gittim.kabenin etrafında dolaştım içine girdim.o kadar güzel bir mutlluktu ki benim için huzurla doldum.eşime yüksek sesle seslenip nolur sevgilim annemi de getirelim buraya çok mutlu olur diyordum.sonra düşmemek için yükselmeye çalışıyordum nitekim eşimin olduğu balkona ulaştım.
tabi rüyadan anlayan arkadaşlar var ise yorumlarlarsa sevinirim.
benimde kokulardan rahatsızlığım oldu herşey kokuyordu.sütten ve midyeden tiksindim.sigaradan da tiksindim.ama şimdi muz gibi geliyor kokusu.ama süt aklıma gelince midem ağzıma geliyor.benimde düşük kesim varmış dr. bazı yasaklark oydu arada rahmime kramp giriyor ama şükürler olsun çok iyiyim.
panik atak ve anksıyete bozuklugu ıcın hamılelegımden 9 ay kadar once 3 ay sureyle ılac kullandım. sımdı hamılelığımde ıse sık sık karsılasmadım ama yıne arasıra oluyor, kucuk bir örnek gec vakıt calan telefonları kötüye yoruyorum ve korkum baslayınca bır süre gitmıyor Allah mufaza tansıyon oynamasın dıye kendımı rahat tutmaya calısıyorum. tv seyredıyorum, dua ve zikirlere sıgınıyorum, net de gezinıyorum, cok darlanınca benı rahatlatacak stres atacagım bırını arıyorum, eşim sagolsun bana baya bı destekcı bu rahatsızlıgımda.nerdeyse onuca kendıme benzettım :) evham konusunda. hamılelıktenmıdır bılmem gercı Rabbım hep koruru kullarını daha kolay atlatıyorum atakları, bırde baskaları ıcın cok endıse ederdım ben ama bebeklerden sonra herkes kendısı ıcın hayatını düzenlıyor ben nıye aptallık edıyorumki kendını kocanı bebeklerını düşün aptallık etme dıyorum kendı kendıme. panık atak ıcın gunde 21 er defa ayetel kursı felak ve nas okumanı tavsıye ederım. esmaul husna zikredebılırsın. bırde kuranı kerımde buna ıyı gelen sureler var. ayrıca 6 şifa ayetı var mutlaka onları oku, net den de bulabılırsın bunları. bulamazsan yardımcı olurum canım. ayrıca panık atagı olan kışıler az ve sık beslenmelı mıdeyı sıkıstırmamalı bılıyorsundur belkı. hamılelerın beslenme seklıde oyle hem.
umre yı cok sukur nasıp ettı Allah ım Rabbım cumle ıstıyenlere nasıp etsın . anlatmayla olmaz o manevıyatı yaşamak lazım
rüyaları cok tabır edemem ama kabe ve ucmak cok güzel oldugunu ve günahların azaldıgına işaret dıye bılıyorum, kalbın temızmıs demekki Allah ım cok güzel şeyler göstermış sana Allah hayırlara çıkarsın.
kıramp gırdıgınde hıc iş yapma sadece dınlen, benımde karın agrılarım olurdu. yatardım sadece, bırde doktor progesteron takvıyesı vermıstı gunde 2 kez ılaç aldım. sımdıde erken olmasınlar dıye alıyorum.
tıksınmeyı ucuz atlatmıssın ben uzuuuunca bır süre sade karpuz maden suyu ve cubuk krakerle beslendım hıc bır sey yıyemedım ve kusmaktan ıcım yanıyordu artık, cunku gunde 7-8 kes safra halınde kustugum oluyordu.benı gorenler böyle gıderse bu kızdan hayır yok demısler, yenı ıtıraf edıyorlar:)
Allah cumlemıze hayırlısıyla sağlıklı dogum nasıp etsın