• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

yasemin şimdi yazını okudum dikkatimi çekti benimde panik atağım var bir hafta önce panik atağım tutmuştu.senin gebelik süreci boyunca hiç panik atağın tuttu mu ? ne mutlu umreye gitmişsin.rabbim bizlere de nasip etsin.

bu tür rüyalar anlatılır mı bilmiyorum ama ben birkaç gün önce rüyamda kabeye gittim bi aletle uçarak gittim.kabenin etrafında dolaştım içine girdim.o kadar güzel bir mutlluktu ki benim için huzurla doldum.eşime yüksek sesle seslenip nolur sevgilim annemi de getirelim buraya çok mutlu olur diyordum.sonra düşmemek için yükselmeye çalışıyordum nitekim eşimin olduğu balkona ulaştım.

tabi rüyadan anlayan arkadaşlar var ise yorumlarlarsa sevinirim.

benimde kokulardan rahatsızlığım oldu herşey kokuyordu.sütten ve midyeden tiksindim.sigaradan da tiksindim.ama şimdi muz gibi geliyor kokusu.ama süt aklıma gelince midem ağzıma geliyor.benimde düşük kesim varmış dr. bazı yasaklark oydu arada rahmime kramp giriyor ama şükürler olsun çok iyiyim.

panik atak ve anksıyete bozuklugu ıcın hamılelegımden 9 ay kadar once 3 ay sureyle ılac kullandım. sımdı hamılelığımde ıse sık sık karsılasmadım ama yıne arasıra oluyor, kucuk bir örnek gec vakıt calan telefonları kötüye yoruyorum ve korkum baslayınca bır süre gitmıyor Allah mufaza tansıyon oynamasın dıye kendımı rahat tutmaya calısıyorum. tv seyredıyorum, dua ve zikirlere sıgınıyorum, net de gezinıyorum, cok darlanınca benı rahatlatacak stres atacagım bırını arıyorum, eşim sagolsun bana baya bı destekcı bu rahatsızlıgımda.nerdeyse onuca kendıme benzettım :) evham konusunda. hamılelıktenmıdır bılmem gercı Rabbım hep koruru kullarını daha kolay atlatıyorum atakları, bırde baskaları ıcın cok endıse ederdım ben ama bebeklerden sonra herkes kendısı ıcın hayatını düzenlıyor ben nıye aptallık edıyorumki kendını kocanı bebeklerını düşün aptallık etme dıyorum kendı kendıme. panık atak ıcın gunde 21 er defa ayetel kursı felak ve nas okumanı tavsıye ederım. esmaul husna zikredebılırsın. bırde kuranı kerımde buna ıyı gelen sureler var. ayrıca 6 şifa ayetı var mutlaka onları oku, net den de bulabılırsın bunları. bulamazsan yardımcı olurum canım. ayrıca panık atagı olan kışıler az ve sık beslenmelı mıdeyı sıkıstırmamalı bılıyorsundur belkı. hamılelerın beslenme seklıde oyle hem.
umre yı cok sukur nasıp ettı Allah ım Rabbım cumle ıstıyenlere nasıp etsın . anlatmayla olmaz o manevıyatı yaşamak lazım
rüyaları cok tabır edemem ama kabe ve ucmak cok güzel oldugunu ve günahların azaldıgına işaret dıye bılıyorum, kalbın temızmıs demekki Allah ım cok güzel şeyler göstermış sana Allah hayırlara çıkarsın.
kıramp gırdıgınde hıc iş yapma sadece dınlen, benımde karın agrılarım olurdu. yatardım sadece, bırde doktor progesteron takvıyesı vermıstı gunde 2 kez ılaç aldım. sımdıde erken olmasınlar dıye alıyorum.
tıksınmeyı ucuz atlatmıssın ben uzuuuunca bır süre sade karpuz maden suyu ve cubuk krakerle beslendım hıc bır sey yıyemedım ve kusmaktan ıcım yanıyordu artık, cunku gunde 7-8 kes safra halınde kustugum oluyordu.benı gorenler böyle gıderse bu kızdan hayır yok demısler, yenı ıtıraf edıyorlar:)
Allah cumlemıze hayırlısıyla sağlıklı dogum nasıp etsın

panik atak ve anksıyete bozuklugu ıcın hamılelegımden 9 ay kadar once 3 ay sureyle ılac kullandım. sımdı hamılelığımde ıse sık sık karsılasmadım ama yıne arasıra oluyor, kucuk bir örnek gec vakıt calan telefonları kötüye yoruyorum ve korkum baslayınca bır süre gitmıyor Allah mufaza tansıyon oynamasın dıye kendımı rahat tutmaya calısıyorum. tv seyredıyorum, dua ve zikirlere sıgınıyorum, net de gezinıyorum, cok darlanınca benı rahatlatacak stres atacagım bırını arıyorum, eşim sagolsun bana baya bı destekcı bu rahatsızlıgımda.nerdeyse onuca kendıme benzettım :) evham konusunda. hamılelıktenmıdır bılmem gercı Rabbım hep koruru kullarını daha kolay atlatıyorum atakları, bırde baskaları ıcın cok endıse ederdım ben ama bebeklerden sonra herkes kendısı ıcın hayatını düzenlıyor ben nıye aptallık edıyorumki kendını kocanı bebeklerını düşün aptallık etme dıyorum kendı kendıme. panık atak ıcın gunde 21 er defa ayetel kursı felak ve nas okumanı tavsıye ederım. esmaul husna zikredebılırsın. bırde kuranı kerımde buna ıyı gelen sureler var. ayrıca 6 şifa ayetı var mutlaka onları oku, net den de bulabılırsın bunları. bulamazsan yardımcı olurum canım. ayrıca panık atagı olan kışıler az ve sık beslenmelı mıdeyı sıkıstırmamalı bılıyorsundur belkı. hamılelerın beslenme seklıde oyle hem.
umre yı cok sukur nasıp ettı Allah ım Rabbım cumle ıstıyenlere nasıp etsın . anlatmayla olmaz o manevıyatı yaşamak lazım
rüyaları cok tabır edemem ama kabe ve ucmak cok güzel oldugunu ve günahların azaldıgına işaret dıye bılıyorum, kalbın temızmıs demekki Allah ım cok güzel şeyler göstermış sana Allah hayırlara çıkarsın.
kıramp gırdıgınde hıc iş yapma sadece dınlen, benımde karın agrılarım olurdu. yatardım sadece, bırde doktor progesteron takvıyesı vermıstı gunde 2 kez ılaç aldım. sımdıde erken olmasınlar dıye alıyorum.
tıksınmeyı ucuz atlatmıssın ben uzuuuunca bır süre sade karpuz maden suyu ve cubuk krakerle beslendım hıc bır sey yıyemedım ve kusmaktan ıcım yanıyordu artık, cunku gunde 7-8 kes safra halınde kustugum oluyordu.benı gorenler böyle gıderse bu kızdan hayır yok demısler, yenı ıtıraf edıyorlar:)
Allah cumlemıze hayırlısıyla sağlıklı dogum nasıp etsın

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar inşallah bugün güzel geçer :)

yasemin hayırlı sabahlar canım bende biraz daha ağır oldu ben nefes alamadım.boğuldum kalp atışlarım hızlandı.bunu 2. kere yaşıyorum.1,5 yıl önce de yaşamıştım.Allaha şükür dualara sığınıyorum.eşim çok destekçi Allah razı olsun eşimden.ev taşıyıp yerleştirmekten kur an ın yüzünü açmadım daha.oturduğum yada dinlendiğim zaman bol bol okuyorum birde iş yaptığım zamanda içimden okuyorum.yerleştikten sonra bikaç sureler var onu okuyacağım bebeklerim için.yusuf suresi ,inşikak suresi.rabbime sığınıyorum kim var ki rabbimizden başka.yemek az ve sık yiyiyorum.

dün gece de rüyamda iki tane dünya tatlısı erkek ikiz bebek görüyordum hayırlısı inşallah.yine böbrek ağrısıyla uyandım :( Allah yardımcın olsun şükür çoğu gitti azı kaldı.bebişlerini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın.inşallah bizlere de nasip olur beş ayı hayırlısıyla biitirip evlatlarımızı kucağımıza almak.

cinsiyetleri nedir bebeklerinin?

canım hayırlı olsun bebeklerin Allah sağ salim kucagına almayı nasıp etsin. bende burda yenıyım.31 yasındayım 28 haftamız bıttı. bizde evlılığımızın 6. yılındayız ve inanılmaz bır sevınc yasadık. hamılelık sürecını kafana takma cunku hersey olacagına varyor. bıraz uzun olacak ama sıkılmazsan oku bu yadıklarımı . 2 ay 10 günluk hamıleyken umreye gıttık eşimle, butun ıslemlerımız hamıleleık oncesı yapılmıstı. ve gıtmekten vazgecmedım Allah ın korudugunu kımse korumuyor. Allah a emanet et bebeklerını. uzun bır yolculuk , sıcak ve kalabalık bir ülke, ayrıca tam bulantı zamanlarım. bende bırde yaygın anksıyete bozuklugu ve panık atak var. ona ragmen ucak yolculugu ve dıger endıseler.... hepsını göze aldım Allah a emanet ettım halada öyle. dönünce doktorum düşük riski var yatıcaksın dedı iştende ayrıldım, ama sorun degıl yeterkı ıyı olsunlar. 51 kılo ile hamıle kaldım ve öyle bulanılar öyle kusmalarım olduki inanamazsın, yemek borum da yırtılma olup kan kustugum oldu günlerce yemek yiyemedım, bütün kokulardan nefret geldi 4.ayın sonunda ben 46 kıloydum. kılo kaybından dolayı bebekler gelısemezse dıye korktum ama Allah a şükür iyiler dedı doktor. tam bogazım acıldı ne bulsam kemırıyorum, 6. ayın sonunda 56 kg a cıktım, 2 ay gıbı bır surede anı kılo artıcı tam 10 kg. ama hamıle kaldıgım kg ile 5 kg fark vardı. seker yukleme testı yaptılar bıraz yuksek cıktı sımdıde dıet yapıyorum.bırde erken doğum rıskımız var doktor yat dıyor bebekler kılo alsınlar 1 er kg lar sımdı, erken doğarlarsa dırenclı olsunlar dıyor. 25. haftada cıger gelıstırıcı ıgne oldum 4 doz erken dogarlarsa ihtımalı nedenıyle. banada rahım kasılmasın doğum erken olmasın dıye haftalık ıgne yapıyorlardı 4. yü olduk allerjı yaptı, progesteron takvıyesı yapıyorlar. Allah beterınden korusun. her serde bı hayır vardır, belkı dıet yapmasam cok kılo alacaktım ve daha kötü olacaktı cunku boyum 1.52 :) dert etme kendıne herseyı oluruna bırak. tedbırını al takdırı Allah a bırak. artık bır cok konuda önlem alınabılıyor. dünyada yıyıp ıceceklerı varsa Rabbım nasıp eder.kımsenın hamılelıgı kolay gecmemıstır. ınan bana onlar karnında tekme attıkca cektıklerının hepsını unutuyorsun. yeterkı hayırlısıyla dogsunlar dıyorsun. hele ultrasonda gör onları dünyalar senın oluyor. karnında kıpırdadıkca annelık ıc güdün artıyor. iyi tarafından bak herseye oldumu canım senn stresın onları kotu etkıler

Canım ne güzel yazmışsın çok sağol içim rahatladı.Rabbim umreni kabul etsin.Ne güzel oralara gitmek.Bizde geçen yz gitmiştik umreye ama doyulmuyor bu sene de gidesimiz vardı tüp bebek tedavimiz yüzünden kaldı ama şükür ki bir ez görebildik.Ben de çok ince kemikşiyim kalıplı biri değilim boyum 1.65 ama karnım belim küçücük eşimle diyoruz ki ikitane bebek buraya nasıl sığacak :)Çok doğru söylemişsin Rabbim onlara ömür nefes verdiyse sağlıkla gelirler yoksa ne yaparsan yap.Benim yeğenim 34 haftalıkken 1 kilo doğdu yemek borusu oluşmamıştı ve bukadarcık kilodayken büyük bi ameliyat geçirdi dr yaşamasına pek ihtimal vermediler 52 gün küveste kaldı ama şimdi çok şükür 2 yaşında maşaalah koşup oynuyor.Anne için bu süreç biraz zor oluyor ama geçip gidiyor inş hepimiz sorrunsuz alırız bebişlerimizi kucağımıza ben de şimdi pregesteron takviyesi alıyorum crinnone isimli bi jel 12 haftalık olna kadar kullanacakmışım m sonrasında bırakacağız dedi dr ama demekki devam da edilebiliyormuş.Allah yardımcın olsun canım yazdığın güzel şeyler için teşekkürler:)

Canım ne güzel yazmışsın çok sağol içim rahatladı.Rabbim umreni kabul etsin.Ne güzel oralara gitmek.Bizde geçen yz gitmiştik umreye ama doyulmuyor bu sene de gidesimiz vardı tüp bebek tedavimiz yüzünden kaldı ama şükür ki bir ez görebildik.Ben de çok ince kemikşiyim kalıplı biri değilim boyum 1.65 ama karnım belim küçücük eşimle diyoruz ki ikitane bebek buraya nasıl sığacak :)Çok doğru söylemişsin Rabbim onlara ömür nefes verdiyse sağlıkla gelirler yoksa ne yaparsan yap.Benim yeğenim 34 haftalıkken 1 kilo doğdu yemek borusu oluşmamıştı ve bukadarcık kilodayken büyük bi ameliyat geçirdi dr yaşamasına pek ihtimal vermediler 52 gün küveste kaldı ama şimdi çok şükür 2 yaşında maşaalah koşup oynuyor.Anne için bu süreç biraz zor oluyor ama geçip gidiyor inş hepimiz sorrunsuz alırız bebişlerimizi kucağımıza ben de şimdi pregesteron takviyesi alıyorum crinnone isimli bi jel 12 haftalık olna kadar kullanacakmışım m sonrasında bırakacağız dedi dr ama demekki devam da edilebiliyormuş.Allah yardımcın olsun canım yazdığın güzel şeyler için teşekkürler:)

yasemin ,aylin özendim sizlere hanımlar rabbim bana da nasip etsin inşallah.

bu arada bugün kimse yok.ikiz anneleri nerdesiniz?

hayırlı uğurlu olsun inşallah.diğeride kızmı acaba.sizde kaynananın karışma durumu varmı?
bende daha şimdiden isimleri düşünüyorum.eşim bu konuyu pek takmıyor.ne olursa olsun farketmez diyor.o yüzden ikisini de ben koyucam sanırım.tabiyki kaynanam bi karışmassa.sanki sürekli çocuk doğuracaz hemen karışıyolar.çok aşırı eski akıllılar.belki kendisiyle anlaşabilseydim koyabilirdi ama kendisiyle hiç anlaşamıyorum mağlesef.kendi isimlerini koymamı istiyolar ama ben koymayı düşünmüyorum açıkcası.kız olursa aylardır aklımdaki isim berrak su.erkek olursa da taha ismini düşünüyorum.eminim kaynanam hırsından ne yapacağını bilemiycek ama ben bu konuda çok hassasım.ne kendi ailemi karıştırırım nede eşimin ailesini.böyle başka karışan arkadaşlar varmı bu konuda.?

tesekkür ederim canım.senınkıde hayırlı olsun allah tammına erdırsin.kaynanam karısıyor ama esımle konustum.bız ıstedıgımız ısmı koyacagız.kaynanam bırıne benım adını koy bırıne de kendı annemın adını koymamı ıstıyor ama ne kendı annemın adını koyarım nede kaynananım.

hosgeldin gul, bebislerin hayirli olsun..beyza ya uygun azra,zehra,berra,neva,neda,nida, serra(bu arada serra ismini cok seviyordum,hatta kizima koymak istiyordum ama kizima kayinvalidemin ismi zehrayi koyacagimiz icin olmadi,2.isim olarak koysam bu seferde zehra serra ayni seyi tekrar ediyormus gibi olacak,olmadi neyse hayirlisi belki Allah nasip ederde bir kizim daha olursa o zaman koyarim)..aklima gelen isimler bunlar canim insaallah faydali olur..

hosbuldun canım.tesekkür ederım.senınkıde hayırlı olsun canım.büşra azra ismını begenıyoruz.kısmet bakalım.bende beyza ısmını eskıden beri severim.beyza kesınde büsra azra da karasızız.

hoşgeldinnnnnn.... ay ne güzel yaa. bebek sayımız 40'ı geçti valla. doğum tarihin ne zaman canım. sen de ilklerden olacaksın aramızda. allah sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..

gulizelif hosbulduk canım.saol tesekkur ederım.senınkıde hayırlıs ugurlu olsun.dogum erken olabılecegı icin ocak bası olabılır..kılomda 71 den 76 cıktı.

Herkese merhabalarrrrrr:70:

canım hayırlı olsun bebeklerin Allah sağ salim kucagına almayı nasıp etsin. bende burda yenıyım.31 yasındayım 28 haftamız bıttı. bizde evlılığımızın 6. yılındayız ve inanılmaz bır sevınc yasadık. hamılelık sürecını kafana takma cunku hersey olacagına varyor. bıraz uzun olacak ama sıkılmazsan oku bu yadıklarımı . 2 ay 10 günluk hamıleyken umreye gıttık eşimle, butun ıslemlerımız hamıleleık oncesı yapılmıstı. ve gıtmekten vazgecmedım Allah ın korudugunu kımse korumuyor. Allah a emanet et bebeklerını. uzun bır yolculuk , sıcak ve kalabalık bir ülke, ayrıca tam bulantı zamanlarım. bende bırde yaygın anksıyete bozuklugu ve panık atak var. ona ragmen ucak yolculugu ve dıger endıseler.... hepsını göze aldım Allah a emanet ettım halada öyle. dönünce doktorum düşük riski var yatıcaksın dedı iştende ayrıldım, ama sorun degıl yeterkı ıyı olsunlar. 51 kılo ile hamıle kaldım ve öyle bulanılar öyle kusmalarım olduki inanamazsın, yemek borum da yırtılma olup kan kustugum oldu günlerce yemek yiyemedım, bütün kokulardan nefret geldi 4.ayın sonunda ben 46 kıloydum. kılo kaybından dolayı bebekler gelısemezse dıye korktum ama Allah a şükür iyiler dedı doktor. tam bogazım acıldı ne bulsam kemırıyorum, 6. ayın sonunda 56 kg a cıktım, 2 ay gıbı bır surede anı kılo artıcı tam 10 kg. ama hamıle kaldıgım kg ile 5 kg fark vardı. seker yukleme testı yaptılar bıraz yuksek cıktı sımdıde dıet yapıyorum.bırde erken doğum rıskımız var doktor yat dıyor bebekler kılo alsınlar 1 er kg lar sımdı, erken doğarlarsa dırenclı olsunlar dıyor. 25. haftada cıger gelıstırıcı ıgne oldum 4 doz erken dogarlarsa ihtımalı nedenıyle. banada rahım kasılmasın doğum erken olmasın dıye haftalık ıgne yapıyorlardı 4. yü olduk allerjı yaptı, progesteron takvıyesı yapıyorlar. Allah beterınden korusun. her serde bı hayır vardır, belkı dıet yapmasam cok kılo alacaktım ve daha kötü olacaktı cunku boyum 1.52 :) dert etme kendıne herseyı oluruna bırak. tedbırını al takdırı Allah a bırak. artık bır cok konuda önlem alınabılıyor. dünyada yıyıp ıceceklerı varsa Rabbım nasıp eder.kımsenın hamılelıgı kolay gecmemıstır. ınan bana onlar karnında tekme attıkca cektıklerının hepsını unutuyorsun. yeterkı hayırlısıyla dogsunlar dıyorsun. hele ultrasonda gör onları dünyalar senın oluyor. karnında kıpırdadıkca annelık ıc güdün artıyor. iyi tarafından bak herseye oldumu canım senn stresın onları kotu etkıler

YASEMİN aramıza hoşgelmişsin canım..Kolay günler geçirmemişsin,ama şükür atlatmışsınız İNŞALLAH bundan sonrasında da herşey yolunda gider ve vakti geldiğinde miniklerine sağlıkla kavuşursun umarım:nazar:..Şimdide şeker sorunun çıkmış galiba ama diğer yaşadıklarına göre bunu aşması daha kolay gibi,sanırım bi diet listen var ve ona uyuyorsun,hakkında hayırlısı olsun tatlım,bu arada umreye gitmişsiniz RABBİM size tekrarını bize de ilk defa gitmeyi nasip etsin İNŞALLAH...:19:

AYLİNcim sen de aramıza hoşgelmişsin,daha yeni öğrenmişsiniz miniklerinizi,İNŞALLAH sağlıkla kalp atışlarını da duyarsınız ve 9ay boyunca sağlıkla taşıdıktan sonra hayırla doğumlarına şahit olursunuz:19:Tatlım sen crinone jel kullanıyormuşsun,eğer 12.haftadan sonra olumsuz bi durum olmazsa doktorun bıraktırır..Ben de tüple hamiş kaldım ama kanamalar falan geçirdiğim için hala progestan hapına evam ediyorum..12.haftadan sonra durumuna göre doktorun ayarlıyo tatlım:70:...

GÜLİZELİF canım merak etmiştik seni ama iyi olduğunuzu okuyunca pek bi mutlu olduk...İzni bulunca hemen kaçamaklar yapılmış...:9:MAŞALLAH MAŞALLAH:nazar:Tatlım sorduğun doktoru ben daha önce duymamıştım ama sen sorunca netten okudum,anlatılanlara göre konusunda uzman birisi...Sanırım siz özel muayenehanesine gitceksiniz dimi...Çünkü okuduğum kadarıyla Cerrahpaşada da görev yapıyomuş...Bu arada tatlım benim bebişlerden biri kız yazabilirsin,BUGLEMinde iki erkek isimleri bile belli Emir ve Eymen miş:nazar:...Listeyi güncellerken yazıverirsin canım:70:

MELİTTAcım sen de bayramda benim gibi evdeymişsin:40: maalesef ben sürekli istiahatte olduğum için bu bayram el öpmeye annemler bile bize gelcekler:54:..Hayırlısı bakalım minikler iyi olsunda biz evde otururuz:emir_bebek:

İLAYcım dün temizlik varmış MAŞALLAH eşine:nazar:,benim ki pek anlamaz ama elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışır:63:Öptüm canım seniii:71:

ZEYNEP canım bu baş ağrısı için doktorlar 3.aydan sonra minoset,parol gibi ağrı kesiciler veriyolar ama ben tedavi sırasında zaten yeterince ilaç kullandım şimdi ekstra bişeyler kullanmıyım diyorum katlanıyorum:44:Sen de durumlar nasıl şekercim kanama falan yok artık dimiii:45:

selam anneler,

2012 ikiz anneleriyle burada paylaşalım. gelin burada bildiklerimizi, güzel haberlerimizi, yaşadıklarımızı, mutluluğumuzu, sıkıntılarımızı, heycanlarımızı anlatalım, birbirimizin her anına ortak olalım

:emir_bebek::emir_bebek:işte 2012 ikiz anneleri :emir_bebek::emir_bebek:

NO|Kullanıcı adı|Cinsiyetler|Beklenen doğum tarihi|Kilo değişimi
1|:49:ibremine| 1 kız - 1 erkek geliyor :64:| |
2|:49:GULL| 2 kız geliyor:64:|ocak başı :nazar::nazar: |
3|:49:esila7884| 1 kız geliyor:64:-diğeri belli değil|17 ocak:nazar::nazar: |64 kg'dan 63'e düştü
4|:49:desouza| 2 erkek geliyor:64:|17 ocak:nazar::nazar: |
5|:49:NURSIN1981| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| 20 ocak:nazar::nazar: |62 kg'dan 64'e çıktı
6|:49:fatmaccc|belli değil|26 0cak:nazar::nazar: |5 kg aldı
7|:49:ah_ah| 1 kız - 1 erkek geliyor:64:| |
8|:49:ilaybrs|1 kız - 1 erkek geliyor:64:|4 şubat :nazar::nazar:|
9|:49:buglem80| belli değil |4 şubat :nazar::nazar:| 77 kg'dan 73'e düştü (bulantıları çok :59: )
10|:49:boncukkkkk| belli değil |5 şubat :nazar::nazar:| 64 kg'dan 67'ye çıktı
11|:49:asel01|belli değil|27 şubat :nazar::nazar: |69'dan 71'e çıktı
12|:49:hathar|belli değil|28 şubat:nazar::nazar:| 74-75 kg
13|:49:florinda|belli değil|29 şubat :nazar::nazar:|
14|:49:acidem| belli değil|7 mart:nazar::nazar: |henüz kilo almadı
15|:49:melitta|belli değil|8 mart :nazar::nazar:|50 kg'den 53.5'e çıktı
16|:49:aysbah| belli değil |9 mart :nazar::nazar:|
17|:49:gulizelif| belli değil |19 mart :nazar::nazar:|74 kg'dan 77'ye çıktı
18|:49:zeynepppppp|belli değil|3 nisan :nazar::nazar: |
19|:49:meldir35| belli değil ||
20|:49:fatimete|belli değil | |
21|:49:eda001|belli değil | |
22|:49:aylin25|belli değil |20 nisan:nazar::nazar: | 60'dan 61'e çıktı

:65:44 bebeğimiz var kızlaaaaaaaaar :65::65:

kızlaarrr benim de belli oldu iki prensesim gelecek inşallah.. :))

boncuuukkk hoşgeldin canım ya nasılsın?evet bayramda bende yalnızım.ne iyi ettin de geldin ama gittin sanırım kaçırdım seni.bugün pek kimse yok başlıkta.

esila allah bağışlasın canım çok sevindim :) benim bebişlerimden biri için "tahmin yürütmek gerekirse biri erkek" dedi.ama diğeri belli değil.bi türlü bize dönmüyor ki :) :nazar:

merbaha güzel anneler, ben topiğe yenı geldım. 28. haftamız bıtıyor 31 yasındayım. evlılığımızın 6. yılındayız . dogum tarıhı veremıyor doktor. erken doğum riskımız var. biraz problemlı gectı düşük riski vardı iştende ayrılmak zorunda kaldım. Ama yeterkı hayırlısıyla olsunlar da işi dert etmiyorum. şimdide gizli seker cıktı bıraz dıet yapıyorum. Allah bize bağısşarsa 1 kız 1 erkek beklıyoruz. herkesi tebrik edıyorum ve hayırlı doğumlar cümlemize

hosgeldin yasemin,Rabbim bebeklerine ve sana saglik sihhat versin insaallah ve en hayirli zamanda kucagina almani nasip etsin...benimde 30.hafta artik bu haftalardan sonra zamanimizi yatarak gecirecegiiz..cok sukur benim simdilik iyi geciyor, doktora gore tek problem bebeklerin gobek cevreleri 2 hafta geri ama ikizler de normal diye dusunuyorum..Allah yardimcin olsun son zamanlari da sorunsuz gecirirsin insaallah..

YA ikiz bebeklere bayılıyorum.Allah'ım bana da gösterir inşallah...Ayyy şekerdir onlar şekerrrr:77:

Rabbim hayirli zamanda sana da nasip eder insaallah..hamilelik donemi zor gecse de,dogum yapan arkadaslardan bakiminin zor oldugunu duysak da cok guzel bir duygu..hep derler ikiz annesi olmak bir ayricaliktir diye..Allah evlat hasretiyle yanan herkese hayirli zamanda nasip etsin insaallah

merhaba arkadaslar bugun doktor randevum vardi,cok sukur iyi gecti..kasilmalarim icin normal dedi(saatte 4 den fazla olursa problem dedi)..gobek cevreleri yine ayni 2 hafta gerideler,bu sefer kilosunu israrla sorduk erkek 1400,kiz 1300 grmis..cok sukur demir hapina da baslatti..omega 3 kullanmak istedigimi soyledim,icin rahat edecekse 2 gunde bir ic dedi(bizim dr dogalliktan yana)..ciger gelistirici igneyi sordum gerek gormedigini soyledi hatta 32.haftadan sonra erken dogum olsa bile yapmam dedi (dogru bulmuyormus) vallahi artik benim icin iyi birsey mi kotu birsey mi bilemedim cunku genelde ciger gelistirici igne yapiliyor diye biliyorum,simdi korkmaya basladim..sizler bu konuda ne dersiniz?

canımm maşallah sana :nazar::nazar: bayağı bayağı aramıza katılmışsın, ben sana hoşgeldin demek için biraz geç kaldım kusura bakma. topiği açan kişi olarak sayımız arttıkça nasıl hoşuma gidiyor anlatamam. şimdi hemen listeyi yeniliyorum ve seni de ekliyorum tatlım. sanırım aramızda doğumunu ilk yapacak olan sensin. canım doğum tarihin ne olarak gözüküyor? muhakkak ki erken doğum olacaktır ama eğer yaklaşık bir tarih söylersen, listede eksiksiz bilgi yer almış olur.. bir de kilo değişimin nasıl oldu canım?

almaz mıyım hayatım alırım tabiki seni de listeye :64: hoşgeldin :61: hemen güncelliyorum listeyi tatlım seni de dahil ediyorum.

:nazar::nazar:maşallah benim arkadaşıma da bebişlerine de.. bir solukta okudum haberlerini ve inanki çok sevindim senin adına tatlım. allah bana da göstersin inşallah. ben edirnedeyim bildiğin gibi. ama gebeliğim tek kese ikiz gebeliği olduğu için ve riskli olduğu için istanbulda yapacağım doğumumu. şimdi doktoru belirledik, bayramdan sonra gideceğiz inşallah. bir tane edirnede, 1 de istanbulda olacak doktorum. güzel haberlerimi vereceğim inşallah ben de size.. kız annesi olmak çok güzel birşey. hoş sağlıklı ve hayırlı olsunlar da kız erkek farketmez.. bakarsın diğeri de erkek olur, ikisi de çıkar aynı anda aradan :34: :nazar:

:nazar::nazar: kader arkadaşım benim. ne güzel haberler bunlar maşallah sana da bebişlerine de. bayramdan sonra benim de ense kalınlıklarına bakılacak ve üçlü test yapılacak. güzel haberler vereceğim inşallah size tatlım.

aman da taze anne adayı hoşgeldin aramıza :64: hemen listeye dahil ediyorum tatlım. peki doğum tarihin ne zaman?

:nazar::nazar: hoşgeldin tatlım. en taze anne adayı da sensin anlaşılan :64: yaklaşık doğum tarihin ne canım? listeye ekleyeceğim.

:nazar::nazar: hoşgeldinnnnnn.... ay ne güzel yaa. bebek sayımız 40'ı geçti valla. doğum tarihin ne zaman canım. sen de ilklerden olacaksın aramızda. allah sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..

gulizelif canim hosbulduk,oncelikle bu topigi actigin icin tesekkur ederim..bilgilerimi istemissin,ben suan 30.haftadayim, dogum ekim ortasi bekleniyor,bir kiz bir erkek,kilo 67 ile hamile kaldim suan 80 kiloyum yani 13 kilo aldim,ayricanada cok sayida catlagim mevcut :60:

merhaba arkadaslar bugun doktor randevum vardi,cok sukur iyi gecti..kasilmalarim icin normal dedi(saatte 4 den fazla olursa problem dedi)..gobek cevreleri yine ayni 2 hafta gerideler,bu sefer kilosunu israrla sorduk erkek 1400,kiz 1300 grmis..cok sukur demir hapina da baslatti..omega 3 kullanmak istedigimi soyledim,icin rahat edecekse 2 gunde bir ic dedi(bizim dr dogalliktan yana)..ciger gelistirici igneyi sordum gerek gormedigini soyledi hatta 32.haftadan sonra erken dogum olsa bile yapmam dedi (dogru bulmuyormus) vallahi artik benim icin iyi birsey mi kotu birsey mi bilemedim cunku genelde ciger gelistirici igne yapiliyor diye biliyorum,simdi korkmaya basladim..sizler bu konuda ne dersiniz?

ibremine hoşgeldin canım ya çok mutlu oldum seni gördüğüme bugün ilaybrs yi göremedim.bugün başlıkta kimsecikler yoktu bir iki kişi dışında.çok sevindim görüşmenin güzel geçtiğine bebişlerin nasılllardı? :) ciğerleri gelişiyor ise gerek görmemiştir belki ama benimde bu konu kafamı karıştırıyor açıkcası.geçen gün dr bendesordum ileri ki aylarda ciğer geliştirici iğne yapılacak mı diye hayır hayır gerek yok ki dedi.tabi sohbet esnasında araştırma içerisine girme kafan karışır vs. gibilerinden bişeyler söyledi ama üstünde durmadı tabi ki heyecanlı tezcanlı bir yapım olduğunu da söyledi.balık yağını dr. bana 14. haftadan sonra kullanmaya başla dedi.bende haftaya allah nasip edrse başlayacağım o da balık et pek yiyemiyorum diye verdi.

sen gene de kalbini ferah tut eğer ama bana soracak olursan ben muhakkak aşka bir dr. a da görünür sorar bilgi edinirdim.yada bazı dr. siteleri var.oralara da yazıp danışabilirsin.benim kafam karıştığında yada bilgi almak istediğimde öyle yapıyorum.

ibremine kalp kalbe karşıymış bende sana msj yazdım şimdi :) :71: Allaha şükür iyiyim gözüm yollarda kaldı yoktunuz.kimsecikler yoktu.çok sıkıldım bugün :52:

sen nasılsın ?bebişlerin nasıl?

canim biz de doktordan ikindiye dogru geldik ama cok yorgundum biraz dinlendim,sonrasinda da evde yemek yoktu onu yap,hazirla,iftar derken bu saati buldu nete girmem..yeni arkadaslar katilmis aramiza ne guzel..keske evlerimiz yakin olsaydi da soyle karsilikli oturup cay icip sohbet edebilseydik..buna da sukur en azindan burda sohbet edebiliyoruz(aza kanaat etmeyen cogu bulamazmis):34:
bebekler cok sukur iyi,ultrasonda dr bakarken izledim ama olcum yaptigi icin birsey anlasilmiyor,yani tum bebek goruntusu olmuyor..ben de doktordan azar yemekten korktugum icin diyemiyorum gorsem diye..neyse saglikli olsunlar yeter..bu arada ben 4 boyutlu ultrasona da girmedim acaba o ne zaman oluyor?

slm kızlaaaar ohh maşaallah herkes burada bayramı bende evde geçirecek olanlardanım annemler ve kayınvalidemler şehir dışında olacaklar bir tek ablam var.şimdiden yatmaktan karpuz oldum zaten ama bebişler için başka yapacak bişey yok.Benim şimdilik hafif bi bel ağrısı dışında bi sıkıntım yok şükür kanamam falan da yok ama ben yine de dışarı falan çıkmıyorum bebişlerim sağlıkla doğana kadar da önmeli bişey olmazsa çıkmayacağım inş.Hep gezmeyi seven ve hareketli birisi olduğum için zor olacak ama idare edeceğiz.Bebişlerimin cinciyeti belli olsun örgü falan öreceğim pek giydirilmiyor ama maksat vakit geçsin.Benm ikiz annesi bi yengem var şuanada kızları 6 yaşında genelde onunla konuşup rahatlıyorum.O hamilelikten korkmamam gerektiğini bişekilde Allah nasip ederse doğumun olacağını söylüyor ama asıl mesele doğumdan sonra diyor bakımlarının çok zor olduğunu sıkıntılı ve masraflı günlerin bizi beklediğini söylüyor:)Ben şimdilik bunları düşünmüyorum.Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin önce diye dua ediyorum.

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar inşallah bugün güzel geçer :)

yasemin hayırlı sabahlar canım bende biraz daha ağır oldu ben nefes alamadım.boğuldum kalp atışlarım hızlandı.bunu 2. kere yaşıyorum.1,5 yıl önce de yaşamıştım.Allaha şükür dualara sığınıyorum.eşim çok destekçi Allah razı olsun eşimden.ev taşıyıp yerleştirmekten kur an ın yüzünü açmadım daha.oturduğum yada dinlendiğim zaman bol bol okuyorum birde iş yaptığım zamanda içimden okuyorum.yerleştikten sonra bikaç sureler var onu okuyacağım bebeklerim için.yusuf suresi ,inşikak suresi.rabbime sığınıyorum kim var ki rabbimizden başka.yemek az ve sık yiyiyorum.

dün gece de rüyamda iki tane dünya tatlısı erkek ikiz bebek görüyordum hayırlısı inşallah.yine böbrek ağrısıyla uyandım :( Allah yardımcın olsun şükür çoğu gitti azı kaldı.bebişlerini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın.inşallah bizlere de nasip olur beş ayı hayırlısıyla biitirip evlatlarımızı kucağımıza almak.

cinsiyetleri nedir bebeklerinin?

melittacım bi arkadasım 8 aylık gibiyken bu şekilde passıflora şurubunu verdı doktoru bılgın olsun. Rabbim okuduklarını kabul etsin okuyamadıklarındada nıyetını kabul etsın. rüyaların hayırlara cıkar inşaallah.böbreklerin neden agrıdı kullandıgın ılaçlardan yada su kaybında olabılırmı . bizim cinsiyetler 1 kız 1 erkek Allah ım bağışlarsa. sizinkıler bellı oldumu

canim biz de doktordan ikindiye dogru geldik ama cok yorgundum biraz dinlendim,sonrasinda da evde yemek yoktu onu yap,hazirla,iftar derken bu saati buldu nete girmem..yeni arkadaslar katilmis aramiza ne guzel..keske evlerimiz yakin olsaydi da soyle karsilikli oturup cay icip sohbet edebilseydik..buna da sukur en azindan burda sohbet edebiliyoruz(aza kanaat etmeyen cogu bulamazmis):34:
bebekler cok sukur iyi,ultrasonda dr bakarken izledim ama olcum yaptigi icin birsey anlasilmiyor,yani tum bebek goruntusu olmuyor..ben de doktordan azar yemekten korktugum icin diyemiyorum gorsem diye..neyse saglikli olsunlar yeter..bu arada ben 4 boyutlu ultrasona da girmedim acaba o ne zaman oluyor?

canım benim ya evet yeni arkadaşlar var ikizler ailesi genişliyor :66: keşke canım keşke ya sohbet ederdik bebişlerimizden konuşurduk dediğin gibi şükür kaderde burada tanışmak varmış. :nazar:

bende bilmiyorum kaçıncı ayda oluyor sende üç lü tarama oldu mu ?benim dr. yapmicak sanırım.4 hafta sonra gidicem bende kontrole.inan bende çekiniyorum çok şey sormaya geçen gün bol bol sordum artık çekindim kusura bakmayın ilk gebelik olunca insan merak ediyor herşeyi dedim :69:

Back