MELİTTAcım dünden beri forumdan hiç çıkmadın herhalde,MAŞALLAH miniklerini görmüşsün,herşey yolundaymış çok sevindim tatlımbiz de bugün tekrar gittik birisi kesin kız dedi öbürü de kız olabilirmiş...1kız,1erkek olur diye bekliyodum açıkçası ama sağlıkla gelsinde kız erkek hiç farketmez ..Hele benim gibi 4sene uğraşmış doğalgazla olmayınca 3.tüpte hayırlısıyla hamiş kalmış birisi için sağlık en başta..RABBİM herkesin gönlündekini nasip etsin İNŞALLAH
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ,MCBUSH tatlım limonatada çatlaklar için değil dimiiii
UHDEcim bugün kontrol vardı galiba nasıl geçti,bebişlerin nasıllar
İLAY canım arkadaşının ayrıntılısı nasıl geçti.ben de kısmetse 29eylüle gün aldım,aslında 27eylüle doğumgünüme alıcaktım ama biraz daha geç olsun istedik bu günü verdiler...Hayırlısı olsun bakalım
Ayyy limonata böbrek içinmiş bence hiç bi zararı olmaz bol bol iç MELİTTAcım ayrıca da geçmiş olsun tatlım
ZEYNEP,MELİTTA cetvelleriniz pek güzel olmuş kıslarrrrr
İLAY canım arkadaşının ayrıntılısı nasıl geçti.ben de kısmetse 29eylüle gün aldım,aslında 27eylüle doğumgünüme alıcaktım ama biraz daha geç olsun istedik bu günü verdiler...Hayırlısı olsun bakalım
Ayyy limonata böbrek içinmiş bence hiç bi zararı olmaz bol bol iç MELİTTAcım ayrıca da geçmiş olsun tatlım
MELİTTAcım dünden beri forumdan hiç çıkmadın herhalde,MAŞALLAH miniklerini görmüşsün,herşey yolundaymış çok sevindim tatlımbiz de bugün tekrar gittik birisi kesin kız dedi öbürü de kız olabilirmiş...1kız,1erkek olur diye bekliyodum açıkçası ama sağlıkla gelsinde kız erkek hiç farketmez ..Hele benim gibi 4sene uğraşmış doğalgazla olmayınca 3.tüpte hayırlısıyla hamiş kalmış birisi için sağlık en başta..RABBİM herkesin gönlündekini nasip etsin İNŞALLAH
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ,MCBUSH tatlım limonatada çatlaklar için değil dimiiii
Hosgeldin aylin,Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah..ben de yeni uyelerdenimbenim de 7 asilama ve 1 basarisiz tup bebek denemesinden sonra 2. tup bebek de kavustuk yavrularimiza..bizim doguma 7 hafta kaldi, zamaninda olurlarsa insaallah..
aylincim aramıza hoşgeldin.senin de kandilin mübarek olsun.bebişlerin hayırlı olsun :) şimdilik başlıkta kimse yok birazdan arkadaşlar gelirler.benimde değerlerim çok yüksek değildi ağır ağır ilerliyordu.
senin tek mi çift mi yumurta ikizi ? nasıl geçiyor gebeliğin ?
Bu çatlaklar ve doğum sonrası emzirmede meme ucu yarıkları için kuzenim bir tarif kullandı süper işe yaradı.Uygulamasanızda bilin diye yazıcam ama anacım hamilesiniz canınız çekmez inşallah...
Ayva çekirdeklerini çay bardağına koyuyorduk 1 ayvadan 5 6 adet alsanız yetiyor üzerine gül suyu bulamazsanız normal su yarım bardak olucak..1 gece bekletin sabah uyandığınızda o su jöle kıvamına geliyor onu krem formatında çatlak olan yerlere sürün.Bizim kuzenlerde işe yaramıştı hatta hala hazırlayıp yüze nemlendirici niyuetine sürüyorlar..Bilginiz olsun belki faydalanan olur....
ibremine buradayım canım tablo ile uğraşıyordum :) amin arkadaşım sağol cümlemizin inşallah :)
Bu çatrlaklar ve doğum sonrası emzirmede meme ucu yarıkları için kuzenim bir tarif kullandı süper işe yaradı.Uygulamasanızda bilin diye yazıcam ama anacım hamilesiniz canınız çekmez inşallah...
Ayva çekirdeklerini çay bardağına koyuyorduk 1 ayvadan 5 6 adet alsanız yetiyor üzerine gül suyu bulamazsanız normal su yarım bardak olucak..1 gece bekletin sabah uyandığınızda o su jöle kıvamına geliyor onu krem formatında çatlak olan yerlere sürün.Bizim kuzenlerde işe yaramıştı hatta hala hazırlayıp yüze nemlendirici niyuetine sürüyorlar..Bilginiz olsun belki faydalanan olur....
ev LİMONATAsıda çok işe yarıyor kızlarr...
bir cetvelde ben yapıyım dedim canım.iki gündür seni de görmüyorduk .özlettin kendini.
Aktarlara sorsan belki mevcuttur.Orda varsa ayva çekirdeği yağı vardır yada ayvaya ait bir öz yağ bence oda işe yarar...canim ya ben de duymustum ayva olayini ise yariyor diye ama ayva kis meyvesi nasil bulacaagiz cekirdegini..hele benim doguma kadar bile yetismez neyse hayirlisi ben yine kreme devam ederim artik
Aktarlara sorsan belki mevcuttur.Orda varsa ayva çekirdeği yağı vardır yada ayvaya ait bir öz yağ bence oda işe yarar...
bende eylülün 12sinde gideceğim ama bugün arkadaşımla da gittim.onun tek bebeği olacak...arkadaşımın bebeğini izlerken bile neler hissetim tarif edilemez..soluksuz dinledim..sanki benimkini görüntülüyormuş gibi...ara ara duygulandım ara ara güldüm...şimdi ayın 12si olmaz.....
bugün tam saat 1de girdik doktorun muayenesine arkadaşım yattı...doktor başladı..kilosunu,boyunu,,,parmaklarının sayısını,,kol bacak uzunlukları birbirine eşit mi,cinsiyetini net olarak,beynin nasıl geliştiğini,bıngıldağını,omurgasına,,zaten tüm kemikleri sayılıyor,,kalbinin gelişimini,kalp damarlarını,böbreklerinin tam olduğunu midesi olduğunu,safra kesesi,karaciğerinin olduğunu,bebeğin dudaklarını,yarık dudak olabilir mi diye,gözlerinin gözbebeğini oluşup oluşmadığını,doğuştan katarakt olup olmadığını,burun kemiğine baktı,burunda anormallik olması iyi değilmiş,bebeğin kulaklarına,plesantasının nerede yerleştiğini,plesantadaki damar sayısı,rahimdeki silinmeye bakarak erken doğum riskinin olup olmadığına herşeye baktı....hatta doktor sol kulağını göremeyince arkadaşıma git tatlı bi şeyler ye dedi..herşeyi çok net ve tek tek söyledi...bebeğin güzel bir fotosunu renkli almak için 10 kere döndürdü.sağa yat,sola yat olmadı düz yat diye.. onlarca ultrason resmi çekip verdi...vermediklerini cd ye kaydedip verdi..dediği herşeyi de yazılı olarak verdi..tam saat 2ye 5 geçede çıktık odasından...bebeğin ağzını oynattığını,kollarıyla oyun yaptığını gördük..
darısı bizim başımıza bizde yakın zamanda gidip kendi bebişlerimizin sağlıklı olduğunu göreceğiz ve hep birlikte paylaşacağız...
bende konuştum doktorla iki hafta sonra görüşecez diye ikiz diye seninki daha uzun sürecek dedi..mutlaka tok karnına gidilmeli,girmeden de tatlı bi şeyler atıştırmak gerekiyomuş.....ayrıca az sıkışık gitmekte görüntüyü netleştiriyormuş..
şimdilik herkese iyi geceler.....
Aktarlara sorsan belki mevcuttur.Orda varsa ayva çekirdeği yağı vardır yada ayvaya ait bir öz yağ bence oda işe yarar...
Canım bu işlem nerde yapıldı
slm kızlar.benimde iki tane prensesim olacak.7 yasında bı tane oglum var.aralık sonu yada ocak ayının basında dogum.birinin ismi beyza ama digerinin ismine karar veremedik.beyza ya uygun isimde fikirlerinizi beklıyorum arkadaşlar.allah hepimize bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin aminnnn.allahım ısteyen herkese de bu mutlulukları yasatsın.amınn..
Hoşbulduk canım benimki mikroenjeksiyon yöntemiyle oldu 2 tane embriyo yerleştirmişler şükür ikisi de tutmuş galiba çift yumurta ikizi oluyor şuanda çok bi sıkıntım yok henüz 6 haftalık 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz önümüzde uzun bi zaman var Rabbim bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza almayıı nasip etsin.Sadece progesteron hormonu için crinone isimli bi jel kullanıyorum düşüğü engelliyormuş galiba bu ilaç biraz kasıklarımda ağrı yapıyor okadar sen ilaç kullanıyormusun.
canım çizelgen süper olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?