Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar benim kizlarin dün 6 aylik asi si oldular ve cok atesliler hic düsmedi 38.8 den asagiya hep yüksek fitel falanda kullandim ama cok faydasi olmadi sizce neler yapabilir cok acil ltf ;(
Canim dustumu ates baya yuksekmis ilac da ise yaramadiys a doktora git bence benimkinin birindede olmustu ams 37 idi ve ustunu cikarinca dusmustu.iinsallah dusmustur
İki gün önce bizimde aşıdan sora ateş oldu hep soydum öyle yatırdım bice basına filan soguk bez koydum yıkadım ara ara fitil verdim iki gün sürdü sora gecti şurup içmiyorlar fitil en garanti bide serin yerde tut
Bende aynen 2 gündür ciplak yatiyorlardi soguk bezde koydum ama benimkilere hic faydasi olmadi ilaclarin bile 39 ve üstüydü hep atesleri ama cok sükür skmdi düstü ins geri cikmaz 2 gündür hicbirimiz uyumadik birde bagirmalari vardi ki hic sorma kriz gecirdik resmen ne zormus bu ikizler ya biran önce büyüselerdi yoksa bizi bitirecek bu canavarlar :)))
geçmiş olsun zatürre aşısı ateş yapıyor aklında bulunsun 1. yaş yine zatüree aşısının son dozunu yapacaklar aşıya gitmeden yarım saat önce falan calpol ver
Merhaba canim aynen bende 4 gündür deliriyorum cocuklar hic durmuyor bizdede var huysuzluklari hic durmuyorlar dün kizlardan biri sabaha kadar bagirdi uykusunun arasinda sabah doktora götürdüm orta kulak iltihabi olmus dedi antibiyotik verdi simdi onu kullanicaz ins düzelirler yoksa biz bizlikten cikicagiz yani birde dis cikarsalardi hayirlisiyla hepimize kolayliklar diliyorumMeraba herkeze
Off cok yoruldum bugun ya cocuklar delirtti beni.bi huysuzluklari var
Merhaba canim aynen bende 4 gündür deliriyorum cocuklar hic durmuyor bizdede var huysuzluklari hic durmuyorlar dün kizlardan biri sabaha kadar bagirdi uykusunun arasinda sabah doktora götürdüm orta kulak iltihabi olmus dedi antibiyotik verdi simdi onu kullanicaz ins düzelirler yoksa biz bizlikten cikicagiz yani birde dis cikarsalardi hayirlisiyla hepimize kolayliklar diliyorum
Desene sende isyan bayragini cektin 😄ilgi istiyorlardir kesin büyüyorlar artik ins düzelirler canim. Sana yardim edecek kimsen yokmu annenler kaynanangil falan biraz yükün hafifler psikolojik olarak cok zor ikiz annenelerinin durumu benim annem ilk 6 ay yanimdaydi simdi kaynanam 2 güne bir geliyor kizlara bakiyor bende ev isini yapiyorum o arada gecen disari cikartti arabalariyla gezdirdi o arada bende isimi hallettim iyi oldu yaniUyuttum bekliyom baslarinda anlamyomki disi cikti gene huysuz.disi cikmayan daha huysuz.kapidan cikmaya kalmiyorlar kucakla diye nasil oyalayacam bilmem
Eskiden bu kadar beni aramazlardi memeden nefret ederlerdi simdi bi yapisiyorlar memeye.ellemesem saatlerce emecekler sutte yok kuru meme.
Iyice acildi gozleri herseyi ogrendiler.kac gundur tek basina kbakamayacam kanatina vardim
Desene sende isyan bayragini cektin 😄ilgi istiyorlardir kesin büyüyorlar artik ins düzelirler canim. Sana yardim edecek kimsen yokmu annenler kaynanangil falan biraz yükün hafifler psikolojik olarak cok zor ikiz annenelerinin durumu benim annem ilk 6 ay yanimdaydi simdi kaynanam 2 güne bir geliyor kizlara bakiyor bende ev isini yapiyorum o arada gecen disari cikartti arabalariyla gezdirdi o arada bende isimi hallettim iyi oldu yani
Yok tstlim ya ben tamamen yalnizim bi esim var annem kayinvalidem koylerinde mutlu mesut sicak yuvalarindan kopamiyor.
Gercekten senin icin cok iyi olmus herkez orda anlasilan pek gurbette gibi degilsin
Ben turkiyenin gobeginde yslniz kaldim
Yok tstlim ya ben tamamen yalnizim bi esim var annem kayinvalidem koylerinde mutlu mesut sicak yuvalarindan kopamiyor.
Gercekten senin icin cok iyi olmus herkez orda anlasilan pek gurbette gibi degilsin
Ben turkiyenin gobeginde yslniz kaldim
benim de kızımın bitmek bilmeyen bir gaz olayı var. biberondan biraz çekince ıkınmaya ağlamaya başını arkaya atmaya başlıyor kaç tane çocuk doktoruna götürdüm anlamadılar. yine çözüm yolunu kkdan öğrendim. meğer çocuk gastroenterolojisi bölümüne götürmem gerekiyormuş uzmanlık yandalıymış. ben kızımın bu sorunu olana kadar böyle bir yandal uzmanlığı olduğunu bile bilmiyordum :O randevu aldım yarın götüreceğim kızı. benimkiler de 3. aylarından beri salyalanıyorlar ama diş bakımından ne gelen var ne giden. daha iyi oldu en azından 6 aya kadar çıkarmamış olurlar erken diş çıkaran çocukların dişleri erkenden çürürmüş. şimdi 4,5 aylıklar. meyve püresi veriyorum hafaya da meyve suyu+ püreye başlıcam
Hadi kaynanani anladimda annen seni nasil yalniz birakdi onu anlamadim hakkinda hayirlisi canim skma canini bebeklerinde düzelirler ins en kisa zamanda. Bunlari bize veren allah sabrinida verir herseyin basi saglik önce kendimiz!!Benimkiler iyi idi aslinda da hic gelmek istemediler darildim bende biraz bi daha gitmeyecegiz koye neyse bebeklerim iyi olsunda.
Gerci su aralar azdilar
Hadi kaynanani anladimda annen seni nasil yalniz birakdi onu anlamadim hakkinda hayirlisi canim skma canini bebeklerinde düzelirler ins en kisa zamanda. Bunlari bize veren allah sabrinida verir herseyin basi saglik önce kendimiz!!
En iyisini yapiyorsun yok canim demir damlasi vermediler zaten tahlil yapmadan hicbirsey vermiyorlar burda önce arastiriyorlar. Sadece kemik gelistirmek icin hap veriyorlar 1 sene hergün 1 tane veriyoruz o kadar. Hipp icin organik diyorlar evet meshur burdada ilk önce ben onu kullandim ama tadi bir degisik kokuyor benimkiler fazla sevmedi .Ama hipp kavanoz meyve püreleri var organik onlardan aliyorum . 2 ayliktan beri aptamil kullaniyorum aptamil ise anne sütüne en yakin mamaymisInsallah canim ya takmiyorum fazla.
Bisey sorcam bebeklerine demir damlasi verdilermi.ordada merak ettim tahlil yapmadan dayiyolarmi.
Bide hip p urunleri hakkinda ne dusunuyorsun soyledikleri gibi mesur mu orda