2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

bizim de dün 4. ay aşılarımız vardı kızım hafif ateşlendi fitille düşürdüm hemen çok şükür atlattık. bugün tam 4. ayları bitti. ek gıdaya bir başlayım bir başlamayayım diyorum şu milupanın 4-36 ay arası kullanılan tahıllı besinlrinden kullanan ben de kullanayım mı ? yoksa yoğurtla mı meyve püresiyle mi başlayayım yoksa 6. ayı mı bekleyeyim bilemedem

Dediğin gibi yapıyorum cidden süre uzuyo yemek için e cok ve tam yiyince uyuyolarda Sagol valla :) benim ikinci ama unutmuşum zaten ilk cocukta ben de ufaktim daha iyiyiz bugün muz piresi verdim cok az sevdiler
cok secindim ins uyku süreleri dahada uzar ilk te zaten tecrübesizlikte oluyor normal Canim unutman 2 gün sonrA tekrar dene Yavas yavas onada alisirlar

Yogurt ve Meyve püresiyle basla cünki sindirim sistemleri yavas yavas gelistigi icin tahillilar agir gelebilir 1 ay bunlara alissin mideleri biraz 2 yada 3 hafta sonrada tahilli verirsin Ama aniden 1 kase yedirmede ) yani Ben Böyle baskadim diger arkadaslarda Yazsinlar nasil basladiklarini daha güzel olur

Canim bence kasma kendini yavas yavas tattirmaya basla.ben oyle kendimi sartlandirmadim ne hazirlayabildiysem onu verdim bazen hic vermedum.

Canim bence kasma kendini yavas yavas tattirmaya basla.ben oyle kendimi sartlandirmadim ne hazirlayabildiysem onu verdim bazen hic vermedum.

peki yavaştan yoğurt olayına gireyim ben de teşekkürler

Kizlaar iyi geceler anca bakabildim annem geliyordu gündüzleri bir iki saat hasta oldu mahvoldum:) diğer oğlumu okula göndermedim :) hep geç kaldı ay bide elektrik kesildi gecen aksam uç cocuk minikler karanlıktan korkuyo büyük oğlumun cisi geldi:) biri kustu mum nerde:) ay ay :) iste o zamanlarda zor yalnızlık

Iyi geceler.
Beyler uyudu ben uyuyamadim.
Nasilsiniz.
Evet ikizlere yalniz bakmak bitiriyo insani.terslikler de ust uste gelince allah sabir versin.
Biz ek gidada baya ilerledik .zayif olan oglumun disi cikti tombakta pek ses yok.
Sutum azalinca pislikler emmeye basladi artik sagma isi de yok bizde haberler boyle

Allah hepimize sabrin en büyügünden verir ins ama bizler cok sansliyiz ....... Canim neler veriyorsun ek gida olarak ve saatli mi yapiyorsun hep

Allah hepimize sabrin en büyügünden verir ins ama bizler cok sansliyiz ....... Canim neler veriyorsun ek gida olarak ve saatli mi yapiyorsun hep

Saatli vermeye calisiyorum canim ama uymuyorlar.
Sabah 6:30 mama
8:30 yumurta sarisi peynir pekmez ihlamur
10 da emzirme ve meyve
12 corba ve azcik mama
2:30 emzirme yogurt
Sonra hep mama ve emzirme ben muhallebi vermiyorum

Saatli vermeye calisiyorum canim ama uymuyorlar.
Sabah 6:30 mama
8:30 yumurta sarisi peynir pekmez ihlamur
10 da emzirme ve meyve
12 corba ve azcik mama
2:30 emzirme yogurt
Sonra hep mama ve emzirme ben muhallebi vermiyorum

Canim benimkiler ayin 22 sinde tam 6 aylik olucaklar yumurta sarisini o zaman mi versem yoksa simdi baslasam mi corbayada tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…