merhaba ouzi fena sayılmayız yaramaz kızım laf yetiştiriyor da şu an bana mamasını veriyorum :) sen nasılsın gençler nasıl ? :)
Hosbuldum kizlar sizler kemdinizmi bakiyorsunuz bebislerinize uyku ve yemek saatleriniz Düsenli mi Ben bu zamana kadar annemle beraber baktim Ama haftaya gidiyor maalesef sizce yalniz Bakabilirmiyim ?
Seninkiler daha kücük sanirim zamanla düzelir Allah hepimize Sabir saglik versinKendimiz bakiyoruz tabi esimin sik sik isten kactigini goz ardi edemeyiz.bizim uyku ve yemek saatimiz hic duzene girMedi girmeyecekte galiba .
Bende ikiz annesiyim 6 Ekim doğumlular neler yapıyorsunuz uyku düzenini nasıl oturtdunuz :)
Yalniz bakmak Cok zor ya Bende 2 hafta sonra bsnicam yalniz ins basarabilirim benimkiler Mama yi 5 Saat te Bir iciyorlar tabi aralarda meyve püresi kasik mamasi falan veriyorum ek gida olarak
Seninkiler daha kücük sanirim zamanla düzelir Allah hepimize Sabir saglik versin
Yalniz bakmak Cok zor ya Bende 2 hafta sonra bsnicam yalniz ins basarabilirim benimkiler Mama yi 5 Saat te Bir iciyorlar tabi aralarda meyve püresi kasik mamasi falan veriyorum ek gida olarak
Bende ikiz annesiyim 6 Ekim doğumlular neler yapıyorsunuz uyku düzenini nasıl oturtdunuz :)
Seninkiler yanlis hatirlamiyorsam 5 aylik midi canim 5 saate bir kac cc veriyorsun benimkiler aklina estikce bazen 60 bazen yuz icerler daha yuzyirminin ustunu goremedim genelde yuzyirmi haxirlarim icmedigi hooop cope
Cok zor oldu. Ama biraz olsun basardim ayni Saatte altlarini degistiriyorum pijama giydiriyorum birazda Mama icip sonrA birazda salliyorum maalesef ins onuda unuttururum yakinda zor oldu Ama vazgecme istikrarli olHosgeldin bebeklerin hayirli olsun allah saglik versin uyku duzeni var gibiydi de su aralar sapittilar
Cok zor oldu. Ama biraz olsun basardim ayni Saatte altlarini degistiriyorum pijama giydiriyorum birazda Mama icip sonrA birazda salliyorum maalesef ins onuda unuttururum yakinda zor oldu Ama vazgecme istikrarli ol
Kızlarr bı ıkız annesı olarak sıze tavsıyem mumkun oldugu suruce herseylerını aynı anda yamaya calısın ben bole ayarladım cok sukur sımdılık ıı gıdıyoruz cocuklarımla
Hosgeldin bebeklerin hayirli olsun allah saglik versin uyku duzeni var gibiydi de su aralar sapittilar
Edizemirdeniz sanaydi bu cevabim oize yazmisim) yeniyim ya ondan alismam lazim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?