Canim benimkiler ayin 22 sinde tam 6 aylik olucaklar yumurta sarisini o zaman mi versem yoksa simdi baslasam mi corbayada tabi
Ben oyle cok fazla kitabina uydurmadim zaten istesemde basaramam doktor bize bir haftada tam yumurta sarisina gecin dedi biz onbes gunde yarim yiyoruz.
Canim yavad yavas az az olmak kaydi ile istedigini ver bizde bizde 22 de 7 aylik olacaz bende et suyuna cevize gececem az az acelemiz yok
Evet canim burda yasiyorumMeleklerim
Profiline baktimda almanyada mi yasiyorsun is icinmi gittin zaten orda mi yasiyosun.
Slm Bütün hayallerimi suya düsürdün canim git gide kolaylasacigini düsünüyordum hep ,tek bakan biri olarak büyüdükce uykulari düzene girer yemeleri icmeleri düzene girer diye hayal ediyordum simdi hep hayal olarak mi kalicak yani 😪😪😪arkadaslar merhaba Ne zamandır bakamıyorum foruma umarım herkez ıyıdır. Kimseleri de göremedim hoş gecmişe bakamadım bakmamda pek mumkun degıl ya zaten :) Birazdan uyanır benimkiler. Kimse giremiyor artık belli ki.. bebekler buyudukce işlerde artıyor Ben mutfaktan cıkamaz hale geldim sureklı ne yedircem derdi :) Yanlarından da pek ayrılamıyorum malum..Bu zamana kadar cok şükür önemli rahatsızlıkları olmadı iyiler maşallah Ufak tefek soguk algınlıkları oldu ama atlattıkHızla buyuyorlar işte . ilk dogumgunumuzu de kutladık. Zaman hızlı geciyor onlarla gercekten. Ama gıt gıde daha cok yoruluyorum.Anne olmak zormuş İkz annesi olmak cok cok daha zormuş :) gercekten ....Artık tek başıma idare edemıycem dusuncesi çok sardı bu gunlerde beni buyudukce zorlanıyorum cunku Sız neler yapıyorsunuz yalnız bakmaya devam mı? Hepinizi opuyorum Bu arada yeni arkadaşlar katılmış herkeze slm
Slm Bütün hayallerimi suya düsürdün canim git gide kolaylasacigini düsünüyordum hep ,tek bakan biri olarak büyüdükce uykulari düzene girer yemeleri icmeleri düzene girer diye hayal ediyordum simdi hep hayal olarak mi kalicak yani 😪😪😪
merhaba kızlar bebişleriniz sağlıkla büyütün.
bend e ik,z hamıleyım. bırd ekızım var 3yasında.
ama vıcdan azabı çekmeye başladım bırand a 3 kişi nasıl olacak kızıma cok mu erken daha once nedne düşünemedim ısteyerekte oldu. ben gıbı duygular yasayan varmı? oldumu? suan nasılsınız bakımı nasıl kendınız e vakıt ayırıyormsunuz peki ya çocuklara yeterli zaman ?
Vallahi benim de hayallerim suya dustu.
Ama canim ben ilk uc ay kadar zorlanmiyorum sanki
Bide dis cikinca daha duruldular sanki
6 ayda azmislardi simdi yediye dogru daha duzeldiler veriyom ellerine havuc benzeri bisey sevisip duruyorlar her zaman boyle degil tabide iyi oldugu da oluyor
Slm:) herkeze.....Hayal kırıklıgına ugratmasın canım sızı yazdıklarım :)Yanında yardımcı ,anne olanlar daha rahattır ama ben tek basıma baktıgım ıçın yoruldugumu hıssedıyorum yoksa bu yasın guzellikleri de var Bence bebek buyutmenın her evresının zorlukları var. Ama soyle bır sey var ki kucukken koydugun yerde kalıyor bebekler Ayaklanma donemı bıraz streslı, tehlikeli bır donem. Gozun hep ustunde olmalı Sureklı oyun ıstıyorlar,cabuk sıkılıyorlar, hareket halındeler. Kazalara cok acık buda can sıkıcı bır durum tabı... Bırbırlerınden de korumak zorundasın ıstemeden zarar verebiliyorlar bırbırlerıne.Bır arkadas sadece ev dagılır demış :) Bu hıc onemli degıl bır sure sonra alışıp kabullenıyorsun zaten evin dagınıkklıgınıBeslenme yemegıydı yogurduydu kahvaltısıydı derken baska da bıseye zaman kalmıyor acıkcası. Ikı yas gelsın dıye avutuyorum bende kendımı eminim onunda yenı zorlukları vardır boyle boyle zaman gecıp buyuyecekler ışte.
merhaba kızlar bebişleriniz sağlıkla büyütün.
bend e ik,z hamıleyım. bırd ekızım var 3yasında.
ama vıcdan azabı çekmeye başladım bırand a 3 kişi nasıl olacak kızıma cok mu erken daha once nedne düşünemedim ısteyerekte oldu. ben gıbı duygular yasayan varmı? oldumu? suan nasılsınız bakımı nasıl kendınız e vakıt ayırıyormsunuz peki ya çocuklara yeterli zaman ?
Simdiden bunlari düsünme canim hamileliginin tadini cikart yardimcin olucaksa biraz daha rahat olursun ama yoksa illa ki zorlanicaksin özellikle ilk 3 ay yardimcin olsun yaninda daha sonra sen onlara onlarda sana alisiyor zaten zaman bir sekilde geciyor benim ilk 6 ay annem yanimdaydi 1 haftadir yalniz bakiyorum fena gitmiyor kendimede annem burdayken zaman ayirabiliyordum esimle sinemaya felan gitmistik ama öyle bile kizlari mi cok özlemistim düsün yani simdide esimle kizlari alip disari falan cikiyoruz öyle iste
Dışarı nasıl çıkıyorsun ben bı kez ozdilege götürdüm bebek arabasında dürmüyorlar kucak zor kıs ya bide mont filan sıkıyo bana cok zor geldi ayrı olarak mamalar hazırla kıyafetler :) yakın yerde olsa ya kusarsa acıkırsa filan :) dışarı çıksın hava alsinda istiyorum arabadada ağlıyolar bı yöntem varmi bilmediğim
Dışarı nasıl çıkıyorsun ben bı kez ozdilege götürdüm bebek arabasında dürmüyorlar kucak zor kıs ya bide mont filan sıkıyo bana cok zor geldi ayrı olarak mamalar hazırla kıyafetler :) yakın yerde olsa ya kusarsa acıkırsa filan :) dışarı çıksın hava alsinda istiyorum arabadada ağlıyolar bı yöntem varmi bilmediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?