Herkese Merhabalar. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum, benim gibi kucağına alacağı günü bekleyenlere de sağlıkla almak nasip olsun diyorum. Ben 14. haftama girdim yeni, ikiz bebek bekliyorum. Size bir sorum olacaktı. Ben ikili test için geçtiğimiz 2 hafta doktora gittim, farklı saatlerde 4 defa ultrasona girdim ama bebeklerin pozisyonu uygun olmadığı için ense kalınlığını ölçemedik. Doktor bu çok hassas bir ölçüm, yanlış ölçmektense ölçmeyelim bu testi atlayalım, üçlü test yapalım dedi bana. Aynı durumu yaşayan, 2.li test yaptırmayan var mı aranızda. Bana hemen cevap yazarsanız çok sevineceğim. Yoksa bu hafta son, ona göre başka dr.a gideyim
benim doktorum ikili testte hata oranı çok fazla bizi yanıltabilir dedi o yüzden üçlü test yaptırdık onda bile birisini zor ölçtü. zaten sürekl yer değiştiriyorlar daha küçük olduklarındanda ölçememişlerdir. üçlü testini yaptır sen. sakın amniyosentez yaptırma bazı doktorlar yanlış yönlendiriyorlarmış sonra enfeksiyon kapılıyormuş. kendine çok dikkat et sadece yemene içmene felan zman geçiveriyor hamileliğinin tadını çıkarmaya bak.
günaydın kızlar... Doktorum doğuma 4500 tl istedi. Ama bnm emekli sandığım var. Acaba sgk ile anlaşmalı bi hastanede mi doğum yapsam? Hem doktorumu bırakmak istemiorum hemde hamileliğim zaten zor geçio bebeklerim ikiz güvenemiyorum kimseye.sgk ile anlaşmalı medikal park ın ücretide 1650 tl ymiş.siz olsanız npardınız?
muayne ucreti en sob 250tl idi anlastigi hastaneler var dogumumu marmara uni de yaptim
Herkese Merhabalar. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum, benim gibi kucağına alacağı günü bekleyenlere de sağlıkla almak nasip olsun diyorum. Ben 14. haftama girdim yeni, ikiz bebek bekliyorum. Size bir sorum olacaktı. Ben ikili test için geçtiğimiz 2 hafta doktora gittim, farklı saatlerde 4 defa ultrasona girdim ama bebeklerin pozisyonu uygun olmadığı için ense kalınlığını ölçemedik. Doktor bu çok hassas bir ölçüm, yanlış ölçmektense ölçmeyelim bu testi atlayalım, üçlü test yapalım dedi bana. Aynı durumu yaşayan, 2.li test yaptırmayan var mı aranızda. Bana hemen cevap yazarsanız çok sevineceğim. Yoksa bu hafta son, ona göre başka dr.a gideyim
melitta maşallah sana canım yaaa. ben Allah büyük konuşturmasın ama bir daha hamile kalmak istemiyorum. yeter iki çocuk, Allah acılarını göstermesin, uzun ömürler versin inşallah...
canım yaa başta sıkıntı çekmişsin evet ama Rabbim sana hediye ikisinide göndermiş işte ne mutlu size Bir ömür böyle eşinle bebişlerinle mutlu yaşayın inş.
Allahım gönlüne göre versin canım ben 2 kuzum yeter diyorum hoş yeniden istesemde yapacak koca yokki ortalıkta ayol
Allahım bizlere bağışlasın bebişlerimizi inş..
Kızlar merhaba, emre'me bugün gelişim geriliği teşhisi kondu, ölçüleri 27. Hafta ile uyumlu, ozamana kadar bı sorun çıkmazsa dr'um 33-34'e kadar bekleyip ondan sonra alacagini soyledi...konuyla ilgili bilgisi olan var mı ya da benzer bisey yasamış, beni neler bekliyor, cok korkuyorum...
selam kızlar ben 34-2 ıken dogum yaptım bgn 5.günüm muayeneye gıtmıstım gece müthıs belım agrımıstı oglusumun suyu azalmıs oyüzden aldılar kızım 2100 oğlum 2160 doğdu suan küvezdeler sarılık olmuslar cok üzülüyorum ne acıymıs kızlar nezaman cıkıcakları ıkonusunda bısıy demıyor doktor performansalarına baglı dıyor cıgerlerınde bı sıkıntı yok allahtan celeston vurulmustum ınsallah en kısa zamanda saglıcakla evımede getırırım
canm cok ıyı ozaman yaben sımdı bı dr buldum sanırm benm tanıdıgın bı hastanesı var benm tup bebek tedavısındekı doktorumun esı bu hastanedeymıs tavsıye ettı banada bıraz mantıklı geldı acıkcası en azında esler bırbırıne sorabılır durumumu belkı pazartesı bı gıdıp denızem memnun kalmazsan senı dınlıcm
AminUhde gecmis olsun canim allah evlatlarimiza saglik versin tabi bizede
inş. Allahım gönlüne göre versin canım benim çok güzel olur yeniden bebekler sesleri falan ama yinede ben almayayım :))amin canım inşallah.annelik güzel bir duygu.şimdilik düşüncem bu inşallah 3-5 yıl sonra .ilerde ne olur bilemem.
inşallah canım cümlemizin.ben çocukları çok seviyorum.hatta iki yıl boşuna beklemişim bebeklerimin kokusunu aldıktan sonra inşallah ilerde istiyorum kazara olmazsa yada sağlığım el verirse.
evde yine bebek sesleri olsa fena mı olurhiç belli olmaz uhdem gelecek ne göster bilemezsin.eşinle mutlu ve kalabalık bir aile olursunuz yine.ben öyle hissediyorum.herşey yoluna girecek.zor günler geride kalıcak inşallah.sen mutluluğu hak ediyorsun.
bu arada kızımın üst dişi çıkmış diğeri hala patladı patlicak gibi.kucağımdayken bana gülünce farkettim.çüç dişi var şimdi.
ama oğlumun görünürde birşey yok.:44:
canım çok çok geçmiş olsun yaşamadım böyle birşeyi ama ciğer geliştirici iğneyi mutlaka oll canım en azından ciğerleri biraz olsun gelişmiş olur inş. hiç bir problem kalmaz oğluşunda atak yapar normal haftasına gelir...Kızlar merhaba, emre'me bugün gelişim geriliği teşhisi kondu, ölçüleri 27. Hafta ile uyumlu, ozamana kadar bı sorun çıkmazsa dr'um 33-34'e kadar bekleyip ondan sonra alacagini soyledi...konuyla ilgili bilgisi olan var mı ya da benzer bisey yasamış, beni neler bekliyor, cok korkuyorum...
selam kızlar ben 34-2 ıken dogum yaptım bgn 5.günüm muayeneye gıtmıstım gece müthıs belım agrımıstı oglusumun suyu azalmıs oyüzden aldılar kızım 2100 oğlum 2160 doğdu suan küvezdeler sarılık olmuslar cok üzülüyorum ne acıymıs kızlar nezaman cıkıcakları ıkonusunda bısıy demıyor doktor performansalarına baglı dıyor cıgerlerınde bı sıkıntı yok allahtan celeston vurulmustum ınsallah en kısa zamanda saglıcakla evımede getırırım
canim bak serklaji herkes yapar ama nasil yapar sen tek bebegi tasimiyosun bence kararini iyi ver
ben de gezmeye götürmek istiyorum ama temizlik biterseburda hava güneşli ama rüzgar var. bizimkiler daha ufacık hasta olurlar mı ki:18:
2 gün sonra 4 aylık olacaklar. Temizlik bitti ama ben de bittim. yarın temiz hava aldırırım artık. tek başına dışarı çıkarabiliyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?