canım arkadaşım nedir bu çektiğin yaa rabbim şifalar versin.çok üzüldüm.geldi mi üst üste geliyor herşey.özeline msj atacağım bi ara bak olur mu ?
evet eğer kazara olmazsa üç yada beş yıl sonra düşünüyorum. o zaman bebeklerim 4-5 yaşında olacaklar.tabi Allah yine bana anneliği layık görürse olur.
yumurta takibi yaptırmadım doğumdan sonra ama iki yıl önce 2010 da fizik tedavi görürken ve korunuyorken gebe kalmışım o da ikiz gebelikti.bir kız bir oğlan.düşük.baya uzun bir hikaye.ama düşünce hiç üzülmemiştim.çünkü o kadar çok sancı çektim ki onlar düşene kadar sancım bitince anamdan yeni doğmuş gibi oldum.
sonra birkaç ay sonra rutin kontrole gittim.kan tahlili yapıldı.gebesin diyemem iki gün sonra gel bi daha yapalım dedi ama ben şoklarda nasıl yaaa dedim.iki gün sonra gene gittim.gebesin hayırlı olsun dedi hemşire.iki gün sonra gene gel gene tahlil.
ben tabi eşime sürpriz yapıcam ya sonuçta bu da sürpriz bir bebek gittim patik aldım birde bebeğimin ağzından "canım babacım beni çok özlemişsin annem söyledi.uzun bir yoldan geleceğim 9 ay sonra yanındayım.şimdiden seni çok seviyorum babacım" diye mektup yazdım.
eşimin iş arkadaşıyla beraber yollatıcam sana bir paket geldi diye.eşim çünkü çok istiyordu çocuğumuz olmasını ben istemiyordum neyse iki gün sonra gittim dönüşte de komşu ma bırakıcam eşine vermesi için paketi.
hastaneye gittim.hemşire kan değerlerin düşmüş gebelik yok.ben yine şoklarda nasıl yaa dedim elimdeki bi önceki kağıtları gösterdim.yüksek çıkmıştı dedim.açıklamasını yaptı.ondan sonra da adetle atarsın dedi.gerçekten de öyle oldu ben adet oldum o da öyle gitti.
iyi ki de önce den yollatmamışım yalancı durumuna düşecektim.
bu bebeklerim ise tayinimiz çıktı.o zaman izmire gittik ama benim karnım çok ağrıyor.izmir e gelene kadar da kıvrandım araba da .bikaç gün sonra da eşim doktora götürdü.acildeki doktor bişeyin yok dedi."nasıl yok karnım çok ağrıyor dedim.(aklımdan geçen de ev toplarken kesin enfeksiyon kaptım) "gebesin kadın doğumcu ya git "dedi.
tabi ben yine şoklarda.dışarıya çıkınca da eşim ne dedi neyin varmış dedi.bende gebeymişim dedim.ahhaaa dur bi arabaya gidelim öyle söyle dedi.arabaya bindik.şimdi söyle dedi.gebeymişim sen yaptın dimi dedim. :):):):)
böyle bir anım var işte. ama bu bebeklerimden önce.tüplerimde tıkanıklık ve genişleme var demişti iki doktor tüp bebek demişti.yanlış hatırlamıyorsam o düşüklerden dolayı tahrip olmuştu hatta başlık bile açmıştım burada.zaten başlığı açarken de bu bebeklerime gebeymişim
ama sağolsun gittiğim iki doktor ise hiçbirşeyin yok gebe kalabilirsin demişti.birde çok zayıfım ayrıca da rahmim ters.anneminde iki kere peşpeşe ikizleri düşmüştü tutunamamışlardı.doktoru vücudun taşımıyor demiş.bana da gittiğim bi doktor demişti vücudun taşıyamadı diye.annemem mi çektim tek gebelik olana kadar hep düşecek mi acaba diye çok korkuyordum....
biraz uzun oldu ama böyle bir hikayem var işte :):):):)