melittacım dört gözle seni bekliyordum.mesajını görünce heyecanla okudum. bu kadar kolay oldu yani.hayırlı uğurlu olsun canım.yazını okuyunca daha da rahatladım.bu geceyi nasıl geçireceksiniz onu da yazarsan sevinirim.çok sevindim senin adına.
bu arada yeni saçlarında hayırlı olsun güle güle kullan.
bizim bir sorunumuz var ya benim oğluşlar ishal gibi nasıl sünnet olacaklar bilmiyorum.yarın sabah doktora götüreceğim.inşallah hemen geçer geçmesse sünneti bile etkileyebilir.bir ertelenirse kim bilir ne zaman olur bir daha.inşallah yarın geçer yoksa yandık.
NURSIN1981 facede girdiğin grup ne canım.bende giriyorumda belki aynı gruptur.
bende inanamıyorum zeyyneppp'cim walla bu kadar kolay olacağını zannetmiyordum.benim oğlum sessiz tek sorun babacı bu yüzden korkuyordum.doktorumuzda inanılmaz iyi.bu kadar sorunsuz ve kolay atlatacağımı düşünmüyrodum.şimdi tek zorumuz bu gece.
oğlum biraz önce altını değiştirirken uyandı her zaman ki gibi baba baba diye ağladı güzel oğlum
inan bizden dikkatli davranıyor bebekler.ben sürünür yerlerde diye düşünüyordum sadece uyurken yüzüstü dönüyor.zaten doktorumuz bırakın istediği gibi rahat etsin bir yere çarpmadığı sürece sorun yok dedi.zaten küçücük bebek nereye çarpacak ancak yerlerde sürünür.
tavsiye ediyorum arkadaşım yaptır kurtul kimseye de kulak asma.bana da yaptırma uğraşamazsın bi sürü sorun çıkar vs vs felaket tellalı gibi konuşanlar oldu ama ben nasıl olsa olacak şimdi sorun olmazsa ileri de yaptırdığımda da olabilir diye yaptırdım.kader bu ya olursa ha şimdi olur ha sonra olur.
şimdi uykuya daldı .sanırım hala uyku için verilen ilacın etkisi var.sana tavsiyem uyutulması daha iyi.çünkü uyutulmadan lokalle yapıldığında dezavantajları da olabiliyormuş.bebek hareket halinde olduğu için.tabi yine de doktorunun kararı.neyi uygun görürse.
zaten uyutulurken kas gevşetici verilmiyormuş.sadece rahatlaması için uyuması için ağızdan ilaç veriyorlar.
çok teşekür ederim canım.kısa saçın yakışacağını bende tahmin etmiyordum ama kuaförüm o kadar tecrübeli ki sağolsun yüzüme yakışanı yaptı bende memnun kaldım eşimde beğendi.inşallah o resimleri de eklerim hem beni de görmüş olursunuz :)
bize anestezi doktoru alerjik durumunu sordu.kullandığı ilaçları sordu.muayene etti.birde burun akıntısı öksürük var mı diye sordu.prematüre doğmalarından tut herşeyini anlattım.not ettiler.bi sorun çıkmadı şükür.
bir sorun teşkil eder mi ishal bilmiyorum ama bol su içir.doktorunla muhakkak görüş ve bildir.sorun teşkil etmiyorsa erteleme ama sorun olursa ishal olması iyileştiğinde yaptır.gerçekten rahat ediceksin.üstünden bir yük kalkıcak.hamdolsun ben savdım başımdan halloldu bitti.
birde yanında birileri olursa iyi olur çünkü senin iki oğluşun var.karakterleri farklı biri mızmızlanır biri huysuz olur ikisine yetişemezsin.benim sessiz olan oğlumdu kızım cadı.o yüzden sağolsun annemde yanımda olduğu için ben ev işi ,yemek ve diğer bebekle ilgilenirken annemde oğlanla ilgileniyor.bugün ev dandiniydi zaten.mutfak savaş alanı gibiydi
bakalım bu gece beklicem önlem amaçlı takip için arada bezini açıp bakıyorun kanama var mı diye.birde doktorumuz bir bantla sarmış pipisini.çift kat bez bağlayabilirsiniz demişti.bende öyle yaptım.iki bez bağlıyorum.
ama yanında sakın kv olmasın
ben kurtuldum sana da nasip olsun inşallah.
yine yarın detayları yazarım arkadaşım.gecemizin nasıl geçtiğini ve doktor kontrolümüzü.bazı tavsiyeleri olabilir.çünkü bugün bir sonraki gün duş aldırabilirsiniz dedi ama yarın geldiğinizde sizi bilgilendiricem dedi.bende sana aktarırım.
Melitacim nedemek cok şey istiyorum, Allah hepsini ağız tadiyla yasamayı nasip etsin inşallah:)
Sacların hayırlı olsun bu arada, bende rapunzele dondüm iyce, sıcaklardan da hep kuyruk ya da topuz yapıyorum, bı anlamı da yok yani uzun olmasının, cok özendim bak simdi sana....güle güle kullan canım:)
Oglusunada maşallah, erkek oldu yani pasa:) benim oglum sünnet oldugunda da dr'umuz demişti acı beyinde yaşanır, sünnet olduğunu bilmediği için naz yapamayacak ve cok rahat atlayacaksınız diye, aynen öyle olmuştu, sizde de öyle olmuş...ikizleride 3-6 ay arası, yaz sicagina kalmadan yaptırmayı düşünüyorum yine, 2-3 sene sonrada 3 oğluma güzel bı düğün yapicam inşallah:)
amin inşallah arkadaşım :) erkek annesi olmakta çok farklı bi duyguymuş.bunu da yaşadım hamdolsun askere gittiği günü de görürüm ,mürüvvetini de görürüm inşallah :)
çok teşekkür ederim kestirdiğime değdi :) evet teyzesi erkek oldu benim minik paşam :) çok masum bakıyor şimdi annesine :):) doktor çok doğru demiş.inşallah birde sen daha tecrübelisin.acemilik olmaz.bende hep senin gibi daha önceden sünnet ettiren annelere ve anneme danıştım.çünkü dayımı kırkı çıktığında annem götürmüş sünnet ettirmeye.fikir sahibi oldum nasıl olabilir ne yapabilir nasıl önlem alabilirim diye hamdolsun alnımızın akı ile bu işi de hallettik.
inşallah darısı zeynepppp ,uhde ,berrna ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah.
bende 7-8 yaşına geldiğinde güzel bir mevlüt vereceğim ve güzel ciciler giydireceğim paşama
Nie yok canin face cocuklarinin adina acabilirsin ordan paylasim daha kolay gelio bana
aslında almak istiyorum ama üyelik iptal edilamediği için bulaşmakta istemiyorum :18: