arkadaşlar önceki mesajları okuyamıyorum.kv geldi . bizim bebişlerin ishali daha beter oldu.sabah hastaneye götürdük ishal tozu falan verdi.ve ishal geçmeden sakın sünnet ettirme dedi.bu yüzden sünneti erteledik.bebekler ne zaman iyileşirse artık.en kısa zamanda geçer inşallah.hiç bişey yemiyor kuzularım.farklı farklı bir sürü yiyecek verdim ishale iyi gelen hiç birini yemediler.ama alttan sürekli gidiyor.ishal çok zor oluyor ya hemde tehlikeli bir atlatsaydık .
melitta canım ne güzel kurtuldun bizim işler iyice karıştı.
uhdecim face deki grubun adı ikiz anneleri ve bebişleri grubundayım canım.gerçi oraya da çok fazlşa giremiyorum ama yazılanları okuyorum arada bişeyler yazıyorum işte.
fazla yazamıyorum artık evde kv var.
aynen bende sen gibi düşünüyorum burda tek başıma zaten hakkından gelemem hem iş hem bebeklerde birde sünnet girdimi işin içine benden eser kalmaz artık kısmet artık gideyim memlekete bakalım orda neler yaparız..inşallah olur uhdecim hem ailenin yanında iken annede babanda manevi destekte bulunurlar ve sorunsuz atlatırsın inşallah.çünkü tek başıma olsaydım annem olmasaydı tüm işlerimi bırakıp sadece oğlumla ilgilenmem gerekebilirdi.dün hem uyudu hemde uyandığında biraz ağladı.tabi mama ve ağrı kesici verince sustu hiçbirşey olmamış gibi oynadı ama üstünde yine de azda olsa bi mızmızlık vardı
arkadaşlar önceki mesajları okuyamıyorum.kv geldi . bizim bebişlerin ishali daha beter oldu.sabah hastaneye götürdük ishal tozu falan verdi.ve ishal geçmeden sakın sünnet ettirme dedi.bu yüzden sünneti erteledik.bebekler ne zaman iyileşirse artık.en kısa zamanda geçer inşallah.hiç bişey yemiyor kuzularım.farklı farklı bir sürü yiyecek verdim ishale iyi gelen hiç birini yemediler.ama alttan sürekli gidiyor.ishal çok zor oluyor ya hemde tehlikeli bir atlatsaydık .
melitta canım ne güzel kurtuldun bizim işler iyice karıştı.
uhdecim face deki grubun adı ikiz anneleri ve bebişleri grubundayım canım.gerçi oraya da çok fazlşa giremiyorum ama yazılanları okuyorum arada bişeyler yazıyorum işte.
fazla yazamıyorum artık evde kv var.
aynen bende sen gibi düşünüyorum burda tek başıma zaten hakkından gelemem hem iş hem bebeklerde birde sünnet girdimi işin içine benden eser kalmaz artık kısmet artık gideyim memlekete bakalım orda neler yaparız..
maşallahh canım inş. sorunsuz iyileşir o kadar mızmızlık olsun artık annesi oda geçer zaten birkaç güne kalmadan darısı bizlere olsun ...:))
geçmiş olsun canım yaaa ishal kadar kötü birşey yok vallahi benim oğlanda diş çıkarıyor biliyosun ondan dolayı ishal başladı sağolsun bakıcı ablamızda hemen değiştirmemiş sanırım bezini dün birde pişik olmuş her zamanki gibi gece yine ayakta sabah ettik sabah kadar kremlerle falan pişik hafifledi kaç günde çıkar bu diş yahuu perişan oldu yavrum..
canım herşeyde vardır bir hayır şimdi sünnet ertelendiyse ilerki günlerde sorunları geçsin yaptırırsın inş. ishal derdini bir atlatında düzelsin kuzular bakarsınız çaresine..
bende face çok girdiğimden değilde merak ettim zaman bulabilirsem gireyim bakalım neler varmış :))
günaydın güzel anneler melittacanım hayırlı olsun oğluşunun sünneti darısı başımıza bende düşünüyorum bu aralar hastahaneye karar veremedim.zeynepcim geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler bu arada benim oğlan halen çok iştahsız balık yağının hiç faydası olmadı ne yapmayım bilemiyorum düşünmekten kafayı yiycem
ne zaman gideceksin memlekete?bende gideceğim ama kararsız kaldım.çocuklar hava değişimi geçirip hasta olurlar diye korkuyorum.onun dışında çok istiyorum gitmeyi.çok özledim memleketimi.
çok teşekkür ederim arkadaşım.inşallah sende karar verip bir an önce sünnet edersin.
sıkıntı yapma kilo alıyorsa sorun yok.bu dönemler mama yememeleri çok normal.muhallebi denedin mi ????
arkadaşlar öncelikle dün bir çılgınlık yaptım saçlarımı neredeyse erkek saçı gibi kestirdim.daha doğrusu kısa kestirecektim.kuaför kısa saç bu kadar mı yakışır daha da kısaltacağım dedi.bende olur dedim ve ortaya süper bir model çıktı.
birde üstüne bu saça sıcak maşa yakışır dedi.birde sıcak maşa yaptılar.sıcak maşa yapan delikanlı da "kocayı kandır moss modeli yapalım "dedi. ( bi tarafı kısa bi tarafı uzun )
bende saçlarım upuzundu neredeyse belime kadardı. kısacık kestirdiğimde eşim izmire beni almaya gelmişti.gülümseyerek kapıyı açtım "yanlış geldim galiba "deyip geri döndü şimdi de bu modeli yapsam evden içeri sokmaz herhalde "dedimkahkahalara boğuldu.
hayatımda ilk defa böyle kısa kestiriyorum saçımı birde malum boyun fıtığım olduğu için artık saçlarımı uzatmıyorum eşimde bayıldı saçlarıma.
neyse gelelim sünnet konumuza.
dün doktorumuzla görüştük.muayene etti.anestezi doktoruna yolladı oradan da onay çıktı ve tahliler yapıldı.güzel oğlum hiç ağlamadı kolundan ve parmağından kan alınırken.herkes maşallah dedi.bütün herkes başına toplandı güzel yavrumun.
oğlumda kızlara mavi boncuk dağıtıyordu.çapkın mı olacak ne ?
bütün sonuçlar temiz çıktı ve herşey yolundaydı.
doktorumuz sabah 8 de son mamasını yesin.12 ye kadar su verebilirsiniz.12 den sonra vermeyin dedi.yavrum sorun çıkarmadı zaten.
hastaneye gittik yatış yapıldı.odamıza geçtik.hemşiremiz geldi ağızdan uyuması için ilacını verdi.oğlum sersemledi üstünü giydirdik ve aşşağıya indik hemşire ile beraber.
ameliyathane nin kapısına geldik tüm hemşireler toplandı oğlumu götürdüler güle oynaya gitti kuzum.tabi eşimin gözleri doldu.bende üzüldüm.
doğum zamanım aklıma geldi.
odaya çıktım beklemeye başladım yarım saat sonra hemşire odaya geldi sünet bitti dedi ameliyathaneye indik.kapıda dururken bi ağlama sesi. oğlum ağlıyordu.hemşireye "bu ağlayan benim oğlum mu yoksa " dedim.hemşire de sanırım evet dedi.
getirdiler oğlumu hemşire abisi odaya çıkardı bi bayan hemşire ile beraber tabi bende peşlerinden.oğlum kendinde olmöadığı için sürekli ağlıyordu.oda da da yarım saat kadar ağladı.
hemşire acıdığından değil de kendinde olmadığı için ağladığını söyledi ve birazdan uyur genelde öyle olur dedi .nitekim de öyleydi.uyudu.
sonra doktorumuz geldi kontrol etti gitti.iki -üç saat bekledik hastane de.çıkmadan önce doktorumuz tekrar geldi kontrol etti.herşey yolunda çıkış yapabilirsiniz dedi.doktorumuz da çok harika bir doktordu.sadece yoğun kanama olmamasına dikkat edicez.bu geceyi atlattık mı sorun yok.
sonra güzel oğlum kendine geldi ve beslemeye başladım.etrafa yine gülücük saçıyordu.sanki sünnet olmamış gibi.altına çift bez bağladım.doktor akışına bırakın dedi.yerlerde sürünebilir.çarpmadığı sürece sorun yok dedi.işçilik harika ama ne yalan diyim önceki hali pek şirindişimdi abi oldu oğlum
inanır mısınız sanki bugün gezmeye gittik sünnete değil.herkese şiddetle tavsiye ediyorum.bebekken yapılması hem psikolojik açıdan hem de sağlık açısından çok uygun diye düşünüyorum.
büyükken yapsaydık hem bilicekti , canı yanıcaktı birde üstüne nazını çekicektim.hiç gerek yok.
eskilerdeymiş düğünle beraber herkesin önünde sünnet ettirmek.birde fotoğraflarla belgeliyorlarmış falan
inşallah 7-8 yaşlarında da bi mevlüt veririm birde giydiririm sünnet kıyafeti rabbimin izniyle.
aktaracaklarım bu kadar arkadaşlar.şiddetle tavsiye ediyorum.yarın tekrar kontrlümüz olacak.
ister misin iki kızın olsunbi kız bi oğlanda olabilir. rabbim analı babalı büyütsün inşallah.gebeliğinin tadını çıkar.doğumdan sonra bunları ben mi doğurdum deniyor.
ben her kontrolleri iple çekerdim bebeklerimi görmek için tabi birde korkardım ya kötü birşey duyarsam diye.çünkü gebeliğim çok zor ve kötü geçti.doğumdan sonra da hiçbişey anlamadım
tahmin edebiliyorum ultrasona girdiğim zaman eşim benden daha dikkatli izlerdi bebeklerimizin hareketlerini24. hafta da kızım oğlumun göğsüne yatmıştı renkli ultrasona gittiğimizde eşim tedirgin olmuştu.bişey olmaz dimi diye doktora sormuştu.doktor da yok babası iyi anlaşcaklar onlar alışıklar dedi
ben bayramdan bir hafta önce gitmeyi düşünüyorum canım 15 gün falan kalacagım kısmet olursa hava değişikliği ister istemez olacaktır zaten dikkat etmekten başka çaremiz yok gitmezsem şayet ben çatlayacagım artık.
ne gzüel anlatmışsın. maşalah ogluşunA. benimkiler de büyüsünler accık, yaptırcam :)
Teşekkür ederim canım,amin,inşallah
Aynen bende korkuyorum her kontrolde,Allah bebişlerimizi korusun,sağlık versin inş.
ne zaman gideceksin memlekete?bende gideceğim ama kararsız kaldım.çocuklar hava değişimi geçirip hasta olurlar diye korkuyorum.onun dışında çok istiyorum gitmeyi.çok özledim memleketimi.
çok teşekkür ederim arkadaşım.inşallah sende karar verip bir an önce sünnet edersin.
sıkıntı yapma kilo alıyorsa sorun yok.bu dönemler mama yememeleri çok normal.muhallebi denedin mi ????
cnm kilo alimi bayagi yavasladı geçen ay bu ay da iyice durdu gibi muhalleyi cok istahli yemedi yontemler bulmam lazim yarin biberon mamasina taze sıkılmir meyve suyu ekleyip deneyeym diyorm zira meyveyi seviyo ins bu işe yarar
o zaman sana şöyle bir tavsiye de bulunabilirim.bana da birçok arkadaş ve çevrem önermişti.bende yapıyordum ama doktorumuz daha sonra kaşık maması vermişti.
ıhlamuru kaynat.cici bebeyi ıhlamurla ıslat bebeklerine yedir.bunu yapanların bebekleri hep tosun gibilerdi.bende yapmıştım.arada bir yapmayı düşünüyorum ek bir öğün olarak.deneyebilirsin.inşallah faydası olur
annelik rahme düştüğü anda başlar.o yüzden koruma içgüdüsüyle korku olması çok normal.elimizde birşey olsa bebeklerimizin her an iyi olduğunu görebilsek ve anında müdahale edebilsek.
inşallah sende bebeklerini kucağına alıcaksın ve bugünleri gülümseyerek anıcaksın ama sana tavsiyem kesinlikle gebeliğinin tadını çıkar.en güzel ve kısa dönem gebelik ayları.
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu arada mergen avatarın çok güzel çok hoşuma gitti :):):)
günaydın arkadaşlar evde misafir olduğu için dün girip bişeyler yazamadım.bebeklerimin ishali durdu şimdilik inşallah yeniden hortlamaz.ishal tozu işe yaradı sanırım.mamalarını da yiyorlar artık.bu yüzden sabah doktora telofon ettim ve öğleden sonra gelin hastaneye dedi.bugün Allahtan bişey olmassa sünnet olacağız.inşallah sorunsuz atlatırız.lokal anestesi olacaklar.ben yine çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun.gelince zamanım olduğu zaman yaşadıklarımızı yazarım inşallah.bebeklerin durumuna bağlı.
tşk ederim canım deneyeyim bakalım nolacak bu arada canım messanger adresin var mı eklesem görüşürdük tabi diğer annelerimize de sesleniyorum facebook benimde yok
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Bu dönemi elimden geldiğince,en iyi şekilde geçirmek istiyorum fakat birkaç kez kanamam oldu o nedenle sürekli yatar haldeyim.
günaydın arkadaşlar evde misafir olduğu için dün girip bişeyler yazamadım.bebeklerimin ishali durdu şimdilik inşallah yeniden hortlamaz.ishal tozu işe yaradı sanırım.mamalarını da yiyorlar artık.bu yüzden sabah doktora telofon ettim ve öğleden sonra gelin hastaneye dedi.bugün Allahtan bişey olmassa sünnet olacağız.inşallah sorunsuz atlatırız.lokal anestesi olacaklar.ben yine çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun.gelince zamanım olduğu zaman yaşadıklarımızı yazarım inşallah.bebeklerin durumuna bağlı.
özelden yazayım olur mu ?benimde face yok msn den görüşüyorum arkadaşlarla.buradan görüşemediğimde paylaşımlarımızı msn den yapıyorum.
dikkat et mergen bol bol tadını çıkar.bebeklerin iyi olduktan sonra ve rahim kapalı olduktan sonra kafana takma.endişelenmen normal ama burada sebepsiz kanamalrı olup bebeklerini kucağına alanlar var.benimde gebelikte kanamalı akıntım olmuştu.arada su sızdırıyordum.enfeksiyon kapmıştım ve sürekli sertleşmelerim oluyordu bebeklerimin hareketlerini hep altta hissediyordum sanki kolu bacağı çıkacakmış gibi.doktorum muayene etmişti rahmim kapalı ve uzunluk normal çıkmıştı.
o kadar sorun yaşamam rağmen hamdolsun bebeklerimi doğurdum 36. hafta da.bugünlerinin tadını çıkar.bebeklerinin hareketlerini doyasıya yaşa.çünkü ilk gebelik ve heyecan bir daha yaşanmıyor.
çok geçmiş olsun zeyneeeppp'cim .benim bebekler ishal olduğunda ishal önleyici mama yedirmiştim geçene kadar birde küçük oldukları için ishal tozunun bi şasesini ikiye bölüpte veriordum ama mamanın çok faydasını gördüm.
inşallah hayırlısı ile sende sünneti halledersin.4 gözle sünnet hikayeni bekliyorum canım :):):):) benim ki heyecanlı ve güzel geçti güzel oğlumun pipisi düzeliyor yavaş yavaşyanlış hatırlamıyorsam prenslerim 6 ay ı buluyor normal hale gelmesi demişti.
tamam canım sen gönder adresini ekleyeyim benim şimdi çıkmam lazım görüşürüz inşallah
melitta bana da özelden msn adresini göndersene benimde face im yok
canım yaa benim oğlanda ishal 3 gün oldu geçmedi ne kullandın sen geçmesi için deli olacagım vallahi...
bu arada hayırlı olsun şimdiden inş. olur sünnetlerini sende rahatlarsın canım...
bende lokal istiyorum kısmet olursa bilgi verirsen çok ama çok mutlu olurum canım
tamam canım
tabi ki seve seve hemen yolluyorum.
uhdecim reflor olabilir.birde ishal önleyici mama öneriyorum.ben aptamil kullanmıştım.bebelac ında var.ishal önleyici mama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?