2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

333 deyin kızlaar :):):)

rabbimş ifa versin inşallah canım ya inşallah bir an önce atlatırlar bol sıvı ver.benim bebeklerde 25 günlükkken bağırsak enfeksiyonu geçirdiklerinde ishal olmuşlardı kanlı kaka yapmışlardı.çok kötü günlerdi.hatırlarsın.rota aşısı yaptırmış mıydın?

senin kv hep sende mi ?:44: daha geçenlerde gitmiştin öyle değil mi ?inşallah sana yardımcı olur da biraz yükün hafifler.ishal gerçekten kötü.oyuncaklarını dezenfekte et kaynat.ellerini çocuklara dokunmadan önce bol yıka ve dezenfekte kullanabilirsin ellerin için.birde insanların temasından uzak tut.öptürme , elletme.
o zamanlar doktorumuzun önerileriydi.emziklerini kaynak kullanıyorlarsa eğer.

çok çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin.inşallah bir an önce geçer.

aynen bende sen gibi düşünüyorum burda tek başıma zaten hakkından gelemem hem iş hem bebeklerde birde sünnet girdimi işin içine benden eser kalmaz artık kısmet artık gideyim memlekete bakalım orda neler yaparız..
maşallahh canım inş. sorunsuz iyileşir o kadar mızmızlık olsun artık annesi oda geçer zaten birkaç güne kalmadan darısı bizlere olsun ...:))

geçmiş olsun canım yaaa ishal kadar kötü birşey yok vallahi benim oğlanda diş çıkarıyor biliyosun ondan dolayı ishal başladı sağolsun bakıcı ablamızda hemen değiştirmemiş sanırım bezini dün birde pişik olmuş her zamanki gibi gece yine ayakta sabah ettik sabah kadar kremlerle falan pişik hafifledi kaç günde çıkar bu diş yahuu perişan oldu yavrum..
canım herşeyde vardır bir hayır şimdi sünnet ertelendiyse ilerki günlerde sorunları geçsin yaptırırsın inş. ishal derdini bir atlatında düzelsin kuzular bakarsınız çaresine..

bende face çok girdiğimden değilde merak ettim zaman bulabilirsem gireyim bakalım neler varmış :))

günaydın güzel anneler melittacanım hayırlı olsun oğluşunun sünneti darısı başımıza bende düşünüyorum bu aralar hastahaneye karar veremedim.zeynepcim geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler bu arada benim oğlan halen çok iştahsız balık yağının hiç faydası olmadı ne yapmayım bilemiyorum düşünmekten kafayı yiycem

ne zaman gideceksin memlekete?bende gideceğim ama kararsız kaldım.çocuklar hava değişimi geçirip hasta olurlar diye korkuyorum.onun dışında çok istiyorum gitmeyi.çok özledim memleketimi.

çok teşekkür ederim arkadaşım.inşallah sende karar verip bir an önce sünnet edersin.

sıkıntı yapma kilo alıyorsa sorun yok.bu dönemler mama yememeleri çok normal.muhallebi denedin mi ????

ben bayramdan bir hafta önce gitmeyi düşünüyorum canım 15 gün falan kalacagım kısmet olursa hava değişikliği ister istemez olacaktır zaten dikkat etmekten başka çaremiz yok gitmezsem şayet ben çatlayacagım artık.

ne gzüel anlatmışsın. maşalah ogluşunA. benimkiler de büyüsünler accık, yaptırcam :)

Teşekkür ederim canım,amin,inşallah

Aynen bende korkuyorum her kontrolde,Allah bebişlerimizi korusun,sağlık versin inş.

bu bayram annem yanımda olacak ama eşimden zar zor bir haftalık izin kopardım gidersem bi süre gelmek istemiyorum.o kadar yol gitmişim hem ailemle özlem gidermek hemde gezmek istiyorum.haklısın dikkat ederim ama son anda karar değişikliği yapmazsam

ne gzüel anlatmışsın. maşalah ogluşunA. benimkiler de büyüsünler accık, yaptırcam :)

teşekkür ederim darısı sizin başınıza.sende 6. aydan sonra yaptırabilirsin.çünkü prematürelere yenidoğan sünneti önermiyorlar diye biliyorum.ama gerçekten çok rahat geçti şimdi uyuyor güzel oğlum.gerçekten acı beyinde olur.bizimkilerde bebek olduğu için acıyı nerden bilsin.
doktorumuz yenidoğanları uyuşturduklarını söylemişti.çünkü acıyı bilmedikleri için hayatta adapte olmaya çalıştıkları için daha kolay atlatıyorlar ve daha çabuk iyileşiyorlar.benim oğlum uyudu hareket halinde olduğu için.

bugün sünnet sonrası ilk bıcı bıcımızı da yaptık.doktorumuz bol köpüklü su içinde yıkayın demişti.oturttum suya beline kadar suyun içinde.bi güzel yıkadım.pipisindeki jelatin de açıldı hemen onu da çkarttım.antibiyotikli deri melhemini de sürdüm.ooh mis gibi erkek oldu oğluşum. ( görmemişin oğlu olmuş misali )

herkese tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim canım,amin,inşallah

Aynen bende korkuyorum her kontrolde,Allah bebişlerimizi korusun,sağlık versin inş.

annelik rahme düştüğü anda başlar.o yüzden koruma içgüdüsüyle korku olması çok normal.elimizde birşey olsa bebeklerimizin her an iyi olduğunu görebilsek ve anında müdahale edebilsek.

inşallah sende bebeklerini kucağına alıcaksın ve bugünleri gülümseyerek anıcaksın ama sana tavsiyem kesinlikle gebeliğinin tadını çıkar.en güzel ve kısa dönem gebelik ayları.

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu arada mergen avatarın çok güzel çok hoşuma gitti :):):)

Son düzenleme:

cnm kilo alimi bayagi yavasladı geçen ay bu ay da iyice durdu gibi muhalleyi cok istahli yemedi yontemler bulmam lazim yarin biberon mamasina taze sıkılmir meyve suyu ekleyip deneyeym diyorm zira meyveyi seviyo ins bu işe yarar

cnm kilo alimi bayagi yavasladı geçen ay bu ay da iyice durdu gibi muhalleyi cok istahli yemedi yontemler bulmam lazim yarin biberon mamasina taze sıkılmir meyve suyu ekleyip deneyeym diyorm zira meyveyi seviyo ins bu işe yarar

o zaman sana şöyle bir tavsiye de bulunabilirim.bana da birçok arkadaş ve çevrem önermişti.bende yapıyordum ama doktorumuz daha sonra kaşık maması vermişti.

ıhlamuru kaynat.cici bebeyi ıhlamurla ıslat bebeklerine yedir.bunu yapanların bebekleri hep tosun gibilerdi.bende yapmıştım.arada bir yapmayı düşünüyorum ek bir öğün olarak.deneyebilirsin.inşallah faydası olur

tşk ederim canım deneyeyim bakalım nolacak bu arada canım messanger adresin var mı eklesem görüşürdük tabi diğer annelerimize de sesleniyorum facebook benimde yok

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Bu dönemi elimden geldiğince,en iyi şekilde geçirmek istiyorum fakat birkaç kez kanamam oldu o nedenle sürekli yatar haldeyim.

günaydın arkadaşlar evde misafir olduğu için dün girip bişeyler yazamadım.bebeklerimin ishali durdu şimdilik inşallah yeniden hortlamaz.ishal tozu işe yaradı sanırım.mamalarını da yiyorlar artık.bu yüzden sabah doktora telofon ettim ve öğleden sonra gelin hastaneye dedi.bugün Allahtan bişey olmassa sünnet olacağız.inşallah sorunsuz atlatırız.lokal anestesi olacaklar.ben yine çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun.gelince zamanım olduğu zaman yaşadıklarımızı yazarım inşallah.bebeklerin durumuna bağlı.

Son düzenleme:

çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah sünnet ücreti ne kadar vericeksiniz siz ben burda özel hastahaneye sordum iki tanesine biri 150 iğeri 350 dedi niye bu kadar fark var anlamadım

tşk ederim canım deneyeyim bakalım nolacak bu arada canım messanger adresin var mı eklesem görüşürdük tabi diğer annelerimize de sesleniyorum facebook benimde yok

özelden yazayım olur mu ?benimde face yok msn den görüşüyorum arkadaşlarla.buradan görüşemediğimde paylaşımlarımızı msn den yapıyorum.

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Bu dönemi elimden geldiğince,en iyi şekilde geçirmek istiyorum fakat birkaç kez kanamam oldu o nedenle sürekli yatar haldeyim.

dikkat et mergen bol bol tadını çıkar.bebeklerin iyi olduktan sonra ve rahim kapalı olduktan sonra kafana takma.endişelenmen normal ama burada sebepsiz kanamalrı olup bebeklerini kucağına alanlar var.benimde gebelikte kanamalı akıntım olmuştu.arada su sızdırıyordum.enfeksiyon kapmıştım ve sürekli sertleşmelerim oluyordu bebeklerimin hareketlerini hep altta hissediyordum sanki kolu bacağı çıkacakmış gibi.doktorum muayene etmişti rahmim kapalı ve uzunluk normal çıkmıştı.

o kadar sorun yaşamam rağmen hamdolsun bebeklerimi doğurdum 36. hafta da.bugünlerinin tadını çıkar.bebeklerinin hareketlerini doyasıya yaşa.çünkü ilk gebelik ve heyecan bir daha yaşanmıyor.

çok geçmiş olsun zeyneeeppp'cim .benim bebekler ishal olduğunda ishal önleyici mama yedirmiştim geçene kadar birde küçük oldukları için ishal tozunun bi şasesini ikiye bölüpte veriordum ama mamanın çok faydasını gördüm.

inşallah hayırlısı ile sende sünneti halledersin.4 gözle sünnet hikayeni bekliyorum canım :):):):) benim ki heyecanlı ve güzel geçti güzel oğlumun pipisi düzeliyor yavaş yavaş yanlış hatırlamıyorsam prenslerim 6 ay ı buluyor normal hale gelmesi demişti.

tamam canım sen gönder adresini ekleyeyim benim şimdi çıkmam lazım görüşürüz inşallah

canım yaa benim oğlanda ishal 3 gün oldu geçmedi ne kullandın sen geçmesi için deli olacagım vallahi...

bu arada hayırlı olsun şimdiden inş. olur sünnetlerini sende rahatlarsın canım...

bende lokal istiyorum kısmet olursa bilgi verirsen çok ama çok mutlu olurum canım

tamam canım sen gönder adresini ekleyeyim benim şimdi çıkmam lazım görüşürüz inşallah

tamam canım

melitta bana da özelden msn adresini göndersene benimde face im yok

tabi ki seve seve hemen yolluyorum.

uhdecim reflor olabilir.birde ishal önleyici mama öneriyorum.ben aptamil kullanmıştım.bebelac ında var.ishal önleyici mama.

tamam canım

tabi ki seve seve hemen yolluyorum.

uhdecim reflor olabilir.birde ishal önleyici mama öneriyorum.ben aptamil kullanmıştım.bebelac ında var.ishal önleyici mama.

canım reflor kullanıyorum 2 gündür fayda etmedi muhtemelen dişlerden kaynaklı ishal bu aptamilin ishal önleyici mamasını aldım bakalım eve gideyim birde onu deneyeyim bütün dişleri harekete geçmiş durumda arka arkaya çıkaracak galiba hepsini nasıl dayansın ona küçücük bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…