arkadaşlar öncelikle dün bir çılgınlık yaptım saçlarımı neredeyse erkek saçı gibi kestirdim.daha doğrusu kısa kestirecektim.kuaför kısa saç bu kadar mı yakışır daha da kısaltacağım dedi.bende olur dedim ve ortaya süper bir model çıktı.
birde üstüne bu saça sıcak maşa yakışır dedi.birde sıcak maşa yaptılar.sıcak maşa yapan delikanlı da "kocayı kandır moss modeli yapalım "dedi. ( bi tarafı kısa bi tarafı uzun )
bende saçlarım upuzundu neredeyse belime kadardı. kısacık kestirdiğimde eşim izmire beni almaya gelmişti.gülümseyerek kapıyı açtım "yanlış geldim galiba "deyip geri döndü şimdi de bu modeli yapsam evden içeri sokmaz herhalde "dedim

kahkahalara boğuldu.
hayatımda ilk defa böyle kısa kestiriyorum saçımı birde malum boyun fıtığım olduğu için artık saçlarımı uzatmıyorum eşimde bayıldı saçlarıma.

neyse gelelim sünnet konumuza.
dün doktorumuzla görüştük.muayene etti.anestezi doktoruna yolladı oradan da onay çıktı ve tahliler yapıldı.güzel oğlum hiç ağlamadı kolundan ve parmağından kan alınırken.herkes maşallah dedi.bütün herkes başına toplandı güzel yavrumun.
oğlumda kızlara mavi boncuk dağıtıyordu.çapkın mı olacak ne ?
bütün sonuçlar temiz çıktı ve herşey yolundaydı.
doktorumuz sabah 8 de son mamasını yesin.12 ye kadar su verebilirsiniz.12 den sonra vermeyin dedi.yavrum sorun çıkarmadı zaten.
hastaneye gittik yatış yapıldı.odamıza geçtik.hemşiremiz geldi ağızdan uyuması için ilacını verdi.oğlum sersemledi üstünü giydirdik ve aşşağıya indik hemşire ile beraber.
ameliyathane nin kapısına geldik tüm hemşireler toplandı oğlumu götürdüler güle oynaya gitti kuzum.tabi eşimin gözleri doldu.bende üzüldüm.
doğum zamanım aklıma geldi.
odaya çıktım beklemeye başladım yarım saat sonra hemşire odaya geldi sünet bitti dedi ameliyathaneye indik.kapıda dururken bi ağlama sesi. oğlum ağlıyordu.hemşireye "bu ağlayan benim oğlum mu yoksa " dedim.hemşire de sanırım evet dedi.
getirdiler oğlumu hemşire abisi odaya çıkardı bi bayan hemşire ile beraber tabi bende peşlerinden.oğlum kendinde olmöadığı için sürekli ağlıyordu.oda da da yarım saat kadar ağladı.
hemşire acıdığından değil de kendinde olmadığı için ağladığını söyledi ve birazdan uyur genelde öyle olur dedi .nitekim de öyleydi.uyudu.
sonra doktorumuz geldi kontrol etti gitti.iki -üç saat bekledik hastane de.çıkmadan önce doktorumuz tekrar geldi kontrol etti.herşey yolunda çıkış yapabilirsiniz dedi.doktorumuz da çok harika bir doktordu.sadece yoğun kanama olmamasına dikkat edicez.bu geceyi atlattık mı sorun yok.
sonra güzel oğlum kendine geldi ve beslemeye başladım.etrafa yine gülücük saçıyordu.sanki sünnet olmamış gibi.altına çift bez bağladım.doktor akışına bırakın dedi.yerlerde sürünebilir.çarpmadığı sürece sorun yok dedi.işçilik harika ama ne yalan diyim önceki hali pek şirindi

şimdi abi oldu oğlum

inanır mısınız sanki bugün gezmeye gittik sünnete değil.herkese şiddetle tavsiye ediyorum.bebekken yapılması hem psikolojik açıdan hem de sağlık açısından çok uygun diye düşünüyorum.
büyükken yapsaydık hem bilicekti , canı yanıcaktı birde üstüne nazını çekicektim.hiç gerek yok.
eskilerdeymiş düğünle beraber herkesin önünde sünnet ettirmek.birde fotoğraflarla belgeliyorlarmış falan

inşallah 7-8 yaşlarında da bi mevlüt veririm birde giydiririm sünnet kıyafeti rabbimin izniyle.
aktaracaklarım bu kadar arkadaşlar.şiddetle tavsiye ediyorum.yarın tekrar kontrlümüz olacak.