ay canım bende bir evrim geçirmek istiyorun hemen.

doktorun dedikleri biraz komik geliyor ama inşallah doğrudur ya.aynen yakınımda doğum yapan herkes kiloyu verdiler bir ben kaldım.açıkcası hamileyken hiç doğru dürüst aklıma bile gelmiyordu böyle bir sorun yaşayacağım.ona göre önlemimi alırdım.ben hemen veririm diyordum.kv dem bile dalga geçiyo ya.
anladım canım .sen zaten hep zayıfmıssın öncedende.işte insan üzülüyor ya.göbeğim hala var mesela.pantolonlarım hiç kapanmıyor .seninde göbeğin varmı. göbeğim birde inanılmaz çatladı hemde sarkıyo..bide üstüne üstük bu var.kendimi artık tanıyamıyorum.çok deforme oldum.yani karın bölgem çok kötü onun dışında çok kilom yok.artık bu karnım estetik olsamda düzelmez.eşim bile görünce şok geçiriyo ya bu beni daha çok üzüyo.
canım Allah kavuştursun annene kavuşuyosun demek.biraz olsun yükün azalır ne güzel.
birimiz elbiseler dar geliyor diyo birimiz bol geliyo diyo bir ortasını bulsaydık kilonun.

seninkiler yakışmıyomuş ama benimkilerde yakışmıyo canım.ben zaten çok aşırı zayıf olmak istemiyorum.hamilelikten önceki kilomu istiyorum 55 .onun altına düşünce zaten çirkin oluyorum.
çok şükür yarın gelicek :):) dün akşam tlf da konuştuk."anniiişkom kahvaltıya yetiş emiii " diye espri yaptım.izmirden boyoz poğaça ve gevrek getirecek

ufak tefek birkaç siparişte verdim.
ben senin kilonda olsam süper olur.doğumdan sonra kilom güzeldi ama şimdi 48.800 gördüm.doktora gideceğim zaman özellikle söyleyeceğim.çünkü kilo kaybı var mı diye sormuştu o zaman ama değerlerim normal çıktığı için böyle de güzel demişti.hayırlısı bakalım.
ya bi de benim göğsümde çatlak olmuştu.rengi belirgin değil artık.sizler neler yaptınız?ben gebelikten kalan lıerac kullanıyorum öylelikle hafifledi.annem ozon yağı almış.lekelere çatlaklara sivilcelere iyi geliyomuş.
canım annem ya nasıl da düşünürmüş beni

denicem bakalım. birde elimde kakao yağı ve fındık yağı var.nelere iyi gelir biliyor musunuz?iint. baktım cildi bronzlaştırır diyor.başka ne işe yarar ?
bu arada arkadaşlar bayramda ankaraya gidememiştik büyük bir ihtimal ya yarın yada pazar günü gideceğiz.eşim çok sıkıldı gidip biraz gezmek istiyor.ben hiç istemiyorum aslında.tüm düzenimiz bozulacak.daha hala da eşime gitmeyelim diyorum.ama büyük bir ihtimal gideriz.çamaşır ütü işi falan var onlar biterse yarın bitmesse pazar günü gideriz Allahtan bişey olmassa.bir hafta orada olucaz.orada da internet var ama otursam laf eder kv.görüşürüz inşallah gelince.
süper yaa memleketinize gidebiliyorsunuz.ben gidemiyorum iki çocukla işkence diye ama annemle beraber gidicez izmir e gibi görünüyor.kardeşim de gelicekmiş.zaten yeğenlerini hiç görmedi.memleketim gözümde tütüyor.
ohh ne güzel anneciğin geliyor ne mutlu sana bol bol keyfini çıkar canım bebişler özlenmezmi burnunda tütmüştür annenin gelince yer onları kimbilir :))
sağol canım arkadaşım.eşim sağolsun ya hemen kesti biletini yoksa çok zor yurtdışı kalış problem .izin mizin vs gerekiyor.iyi anlaşıyorlar birde.annem canım ya çok uyumlu kadındır herkesle anlaşır.yarını iple çekiyorum.
o konu da hiç şüphem yok ben anlaşma yaptım ama torunları görünce anlaşmalar çiğnencek sanırım çünkü şimdi tam sevmelik zaamnları benim bile severken ıssırasım geliyor o kadar tatlı oldular

senin bebeklerden nasıl?özeline msj attım bak olur mu ?
slm arkadaşlar Ne zamndır bilgisayarı bile açamıyordum Ben çook yoruluyorum artık.... yetişemiyorum bebeklerdi evdi derken yattığım yeri bilmiyorum desem yalan olmaz. Bu ek gıdalar da devreye girince mutfaktan çıkamıyorum ben ne cabuk geliyor bunların mama saati :). Geçen gün bebekleri kontrole götürdük. Her şey iyi çok şükür Maşallah diyeyim inşallah hep böyle devam eder İki meleğimde 8 kilo olmuş boylarıda 70 cm . Ek gıdayı başarıyla geçiş yapmışız demek ki .... Ve bizde kahvaltıya geçtik çorbalarada 1 kaşık kıyma koyucakmışız. Öğünlerimizi şimdi tekrardan ayarlıycam siz nasıl yapıyorsunuz bu arada saatleriniz düzenli m.....i Formül mamalar kaç öğüne düşürdünüz. Sonunda bizide aptamil 2 ye geçirdi Bu arada daha önce bahsetmiştim Doktorumuz preaptamili ilk 6 ay sonuna kadar kullandırmıştı Anne sütüne en yakın diye (Belkide benim bebeklerim 34 haftalık ikişer kilo doğdukları için) çabuk toparlamaları için. milupanın sitesinede baktım preaptamil İlk 6 ayın sonuna kadar kullanılabilir diye okudum. Neyse kafamdaki soru işareti de hallolmuş oldu böylece.
Geçmişi okuyamadım Ama Uhdecim son yazılardan anladığım kadarıyla sıkıntılı dönemler geçirmişsin son olsun cnm. Oğluşuna çok geçmiş olsun. Zeynep, melitta adını anımsayamadığım arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir . Bebekler dördüde çok tatlı duruyor avatarlarınızda :)

maşallah onlara Kafamın rahat olduğu bir ara yine gelicem hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
tinkerbell canım benim iyi olmana sevindim.inan bu aralar bende öyleyim.o kadar çok hareketliler ki .. birini masanın altından birini sandalye altından topluyorum.çok sık giremiyorum artık.yerlerde sürünüyorlar.yemek yaparken bile sürekli kontrol ediyorum napıyorlar diye birde oğlum kızımın saçlarını yoluyor ama kızım cici yapıyor
maşallah bebeklerine gayet iyiler.biz kıymaya da geçtik fakat oğlum alerjik oldu.zaten ütopik egzema olmuştu hatırlarsanız bebekken. hassas tenli.o yüzden oğluma ek gıdayı kestim şimdilik.hangi gıdanın dokunduğunu takip etmeme rağmen geçmedi.doktor kontrolünde doktora belirteceğim.aşı yapan doktorumuz " önemsiz bişey kortizonlu melhem veririm geçe ama altında yatan sebep ne öğrenmek lazım "dedi.birde" sünnet olurken doktora bildirin "demişti.
eylül ayında hem kontrol hem sünnet var.ben çok heyecanlıyım.erkek annesi olmakta farklı bi duyguymuş.

anlicağınız eylül ayım baya yoğun geçecek.sonra belki izmir yolcusuyum.çok daralmıştım olursa çok iyi gelicek.
türkiye nasıl bu arada ? sıcak mı ?buralarda hava normale döndü.akşamları çok güzel esiyor.
ara ara girmeye çalışırım giremesem de kusura bakmayın.bu zıpırları toplamaktan vakit bulamıyorum

hepinizi çok seviyorum kızlar.görüşürüz yine.