allah analı babalı büyütsün

evet yapıyor.zayıflatılmış mikrop verildiği için vücut savaş veriyor haliyle ateşi çıkıyor.iki yada üç gün sürebiliyor bazen.tabi bebekten bebeğe değişebiliyor.benim oğlumun hiç ateşi olmadı aşılarda ama kızımın iki ay oldu.daha sonra bi daha ateşlenmedi şükür. calpol şurup verebilirsin.bence mümkün olduğunca fitil verme.bana da fitil kullanma demişlerdi.
bebeklerimin hiç olmadı ama yoğun bakımda kaldıklarında beyaz beyaz noktacıklar olmuştu.doktor hem mikostatin şurub hemde dentinox jel vermişti.pamukçuk için mikostatin öneririm.şimdi bebeklerim diş çıkarıyor dentinox çok iyi geliyor.
maşallah kiloları çok iyi.
sol memeden az geliyor diye biliyorum.bence mama ve anne sütü dışında hiçbirşey verme.kaçıncı hafta da doğum yaptın bilmiyorum ama prematüre bebeklerin bağırsakları tam gelişmemiş oluyor.sorun çıkarabilir.ek gıda da acele etme.
ben 3,5 aylıkken herşeyden az az tattrıdım ama yoğurt ve ıhlamurlu bebe bisküvi vermiştim.kontrlde doktor "bebe bisküvisini kes kaşık maması ver "demişti.
az da gelse öncelikle anne sütü ardından mama ver.çok çok güzel 3 saate 100cc.benim bebeklerim bile 2 saate 60 cc içiyorlardı.
eğer bebeklerin süt az geliyor diye memeyi reddederlerse mama ver.bir saat sonra da meme ver.