tahmin edebiliyorum canım neler yaşadığını..maşallah artık kapıdan çıkınca bile çığlığı basıyolar ya afacanlar.çamaşırı yine 1 buçuk saat gecikmeyle asmıssın .benimki daha beter.ben inanmassın sabah kahvaltı bulaşığı dahil hepsini akşama doğru 4 te makineye doldurabildim düşün artık.bide bebeklere ek gıda yapıyoruz Allah mutfak savaş alanı gibi oluyo.ağlamaya başladıkları için hiçbirini toplayamıyosun.yanımada getirmedim bu sefer.aslında yanıma getirseydim dururlardı.
canım kusura bakma ben seni hatırlayamadım.ama düşük yapmana çok üzüldüm inan.hayırlısı böyleymiş senin için.belki doğsalar bir sağlık sorunları olacaktı.hayırlısını versin Allah senin için.inşallah sen ve senin gibi isteyen herkese versin Allah.çok zor bakımı ama bir o kadar da eğlenceli ikizler.kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.Allahıma ne kadar şükretsek azdır.çok zorlu bir süreç çoğul hamilelik dönemi bazıları sonu güzel bitiyor bazısı sonunu getiremiyor Allahımın yazgısı.eğer hamile kalırsan buraya da yaz mutlaka tek hemilelik bile olsa.
ya sorma zeynepppp bulaşıkları da öyle eşim evde olursa makinayı doldurup boşaltabiliyorum.aynen kapıdan çıktığım anda kız çığlık atıyor geri bakıyorum gülüyor öyle oyuncular ki parmağında oynatmaya başladılar

zaten ek gıda hazırlamaktan yoğurtdu , çorbası , püresi en son bizim yemek faslı başlıyor.bazen kahvaltım 11 i buluyor