- 7 Kasım 2010
- 36
- 0
ilk düğünü yaptıktan sonra ailenle kalıcaksın 1 haftasonra düğün için ankarayamı gitceksin yani
yok canım ben ankara da çalışıyorum burada yaşıyorum zaten 2 gün kalır ailemle beraber döner işe giderim perşembe izne ayrılırım diye düşünüyorum şimdilik
bende istanbuldan balıkesire gelin gidicem oturacağım büyük ihtimal eylül de olacak bnde kına ve düğünü istanbulda 1 hafta sonrada balıkesirde mevlütlü düğün yapcaz nişalım hep öle istedi ve halada istiyoo..bakalım nasıl alışıcam oralara bilmyrmmm
yok canım ben ankara da çalışıyorum burada yaşıyorum zaten 2 gün kalır ailemle beraber döner işe giderim perşembe izne ayrılırım diye düşünüyorum şimdilik
seninki de öle evdeki hesap çarşıya uymazsa iyi olmaz ya. o yüzden ben şimdiden düşünüyorum hepsini.. ona göre hale yola koyucam. şunun şurasında 5 ay kaldı ya
4 temmuzda ankarada kınam
7 temmuzda izmirde düğünüm olacak nasipse
bende istanbuldan yalovaya gelin gidiyorum ama kınam da düğünümde orda olacak :) 22 23 haziran da
canlarım ben de adanalıyım adanadan osmaniyeye gelin gidecem Allahın izniyle :) nişanlım da bende urfada öğretmeniz yani hazırlık açısından hiç bi faaliyette bulunamıyom bizzat .memleketten ayrı olmak zor yaabenim durumuma benzer tecrübeleri olanlar varsa fikir almak isterim güzelleer ..düşünün ki haziran 16-temmuz 20 arası tüm hazırlıkları halletmek zorundayım düğün 20 aguststa amma ramazan araya grcek işte (( Allah yardımcımız olsun,amin.
canım merhaba hayırlı olsun hakkında inşallah tek diyeceğim fazla strest yapmadan hazırlıklarını yap...strest oldumu herşey karma karışık oluyor...bu arada bende istanbul'dan adana'ya gelin geleceğim ekimde inşallah haziranda nişanımız var...bu arada adana'lıların nişanda ve düğündeki adetleri neler biliyormusun beni aydınlatırmısın kendilerine soramıyorum çekiniyorumda