Merhaba canım benimde 13 temmuzda kına gecem- 14 temmuzdada düğünüm var Edirneden İzmire gidicem
bişi sorabilirmiyim neden 1 hafta ara yaptınız ? o 1 hafta arası ailenlemi durucaksın.Merhaba bende 21 nisan da KINA GECESİ 28 NİSANDA DÜĞÜN ankaradan istanbula gidicem
canım hangi açıdan zor olucak anlayamadım :) kına geceside düğünde Edirne de olucak, sonra İzmire kendi evimize geçiceğiz tek zorluğu ailemi özlemek olucak ama mecbur alışıcam onadabenden 2 hafta sonra.. ee nasıl olcak zor olmazmı senin için edirneyye izmir arasıda var baya
canım hangi açıdan zor olucak anlayamadım :) kına geceside düğünde Edirne de olucak, sonra İzmire kendi evimize geçiceğiz tek zorluğu ailemi özlemek olucak ama mecbur alışıcam onadaevlenmesemde atamam çıkınca mecbur ayrılıcaktım ailemden en azından şimdi eşimim yanında olucam
Benim dügün 7temmuz istanbulda , kına 5temmuz izmirde. İzmirden Çanakkaleye gelin olucam Allah'ın izniyle
Hem yoldan dolayı , hem dinlenme amaçlı.benden 1 hafta sonra.. 1 gün ara vermişsiniz yoldan dolayımı ?
Hem yoldan dolayı , hem dinlenme amaçlı.
benimde 30 haziranda edirne de 7 temmuzda ankara da
hımmm ya banada öyle bi teklif yaptılar ama ben istemedim uzaktan gelicekler var bide tam yaz zamanı insanlarında işi gücü var die düşündüm.. bide bi gün ara verince kız çıkarma olduktan sonra düğünden önce nerde kalıcaksın peki?
Bende tam tersi düşünüyorum , kendi ailem zaten yıllık izine getircekler , yada 3,4 gün izin alacaklar. Kimseyi 1hafta meşkul edemem , hem düğün arası gelen giden çok fazla masraf edemem.
Kına gecesi yada ertesi sabah kız çıkarma olup , yanımda kendi ailemden 1,2 kişiyle damat tarafıyla istanbula geçicem. Onlarla 1gece orda dinleneceğim. Kalan kişilerede servis ayarlancak İzmir-İstanbul arası zaten düğün salonuna gelicekler direk.
aynı gün evleniyoruz.. 1 hafta ara yapmışsın sende .. ben napsamkiii iyice kafam karıştı[/
biz ara olmasını istedik edirne-ankara uzak ve iki düğünde cumartesi günü olsun ki uzaktan gelecekler rahat gelsin diye düşündük hem dinlenmiş olurum bende yoldan gelip hemen diğer düğün için hazırlanmam
aynı gün evleniyoruz.. 1 hafta ara yapmışsın sende .. ben napsamkiii iyice kafam karıştı[/
biz ara olmasını istedik edirne-ankara uzak ve iki düğünde cumartesi günü olsun ki uzaktan gelecekler rahat gelsin diye düşündük hem dinlenmiş olurum bende yoldan gelip hemen diğer düğün için hazırlanmam
ilk düğünü yaptıktan sonra ailenle kalıcaksın 1 haftasonra düğün için ankarayamı gitceksin yani