Düğün 2012 haziran-temmuz gelinleri ve farklı şehire gelin gidecekler..

1azuyus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
145
2
Arkadaşlar.. 29/30 haziranda manisada düğünüm var. kına, mevlüt ve kız çıkarmadan oluşuyor. istanbula gelin gidicem oradada 1 temmuzda düğün.. benim gibi farklı şehirlerde düğünleri olan arkadaşlar fikirlerimizi paylaşalım..

Merhaba canım benimde 13 temmuzda kına gecem- 14 temmuzdada düğünüm var Edirneden İzmire gidicem

Merhaba bende 21 nisan da KINA GECESİ 28 NİSANDA DÜĞÜN ankaradan istanbula gidicem

Son düzenleme:
benden 2 hafta sonra.. ee nasıl olcak zor olmazmı senin için edirneyye izmir arasıda var baya
canım hangi açıdan zor olucak anlayamadım :) kına geceside düğünde Edirne de olucak, sonra İzmire kendi evimize geçiceğiz tek zorluğu ailemi özlemek olucak ama mecbur alışıcam onada evlenmesemde atamam çıkınca mecbur ayrılıcaktım ailemden en azından şimdi eşimim yanında olucam

ben kına edirnede düğün izmirde sandım yol bakımından zorluğunu dedim.. elbet bigün ayrılacaktık olsun napalım huzurumuz olsunda varsın uzak olsun :)

ben daha sözlüyüm ama adanaya qelin qitcem onun için yazaym dedm sözlüm askerde mayısta qelecek kısmetse haziran temmuz qibi nişan eylül ekim qibi de düqün planlıyoruz ama tam tarih yok henüz konyada kına adanada düqün olacak zor ama böle olması qerekiyo :44:

burcus91 gibi bende adana'ya gelin gidicem...sözlüyüm mayıs gibi istanbul'da(mekan bulabilirsem )nişan, eylül-ekim gibi düğün olucak adana'da[ adanalıyah allahın adamıyah /I]

Benim dügün 7temmuz istanbulda , kına 5temmuz izmirde. İzmirden Çanakkaleye gelin olucam Allah'ın izniyle

Hem yoldan dolayı , hem dinlenme amaçlı.

hımmm ya banada öyle bi teklif yaptılar ama ben istemedim uzaktan gelicekler var bide tam yaz zamanı insanlarında işi gücü var die düşündüm.. bide bi gün ara verince kız çıkarma olduktan sonra düğünden önce nerde kalıcaksın peki?

Bende tam tersi düşünüyorum , kendi ailem zaten yıllık izine getircekler , yada 3,4 gün izin alacaklar. Kimseyi 1hafta meşkul edemem , hem düğün arası gelen giden çok fazla masraf edemem.
Kına gecesi yada ertesi sabah kız çıkarma olup , yanımda kendi ailemden 1,2 kişiyle damat tarafıyla istanbula geçicem. Onlarla 1gece orda dinleneceğim. Kalan kişilerede servis ayarlancak İzmir-İstanbul arası zaten düğün salonuna gelicekler direk.

evet bende öyle düşündüm hem masraf hem insanları meşgul etmek.. banada gidince öyle bi teklif yapıcaklar daha konuşulmadı bakalım ne olacak.. hayırlısı olsun canım hakkımızda

bende istanbuldan balıkesire gelin gidicem oturacağım büyük ihtimal eylül de olacak bnde kına ve düğünü istanbulda 1 hafta sonrada balıkesirde mevlütlü düğün yapcaz nişalım hep öle istedi ve halada istiyoo..bakalım nasıl alışıcam oralara bilmyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…