- 12 Temmuz 2010
- 1.811
- 1
ah canım sorma. Allahıma cok cok sukur cogu gecti azı kaldı. su an mıdem bulansa da bazı seylerı yıyorum.
ınan bana 7. haftadan 14. haftama kadar ne yedim ne içtim, hep boş mideye kustum . sureklı serum taktılar. serumlar damarlarımı yaktı, kollarım hem mosmor hem de hala serum sıslıklerı var. serum takılı olunca da kalkamıyorsun yataktan, dile kolay 40 gun yattım hastanede. hareketsızlıkten kaslarım zayıflamıs durumda , 10 dak ayakta kalamıyorum. bu yuzden esım ara ara dısarı cıkarıyor. kılo alınca kaslarım tasısın dıye vucudumu
Serumsuz hayat benım ıcın mukafat yani şimdi. ben 9 ayım o sekılde gececek dıye dusunuyordum artık
dediğin gibi minigimi gordugum hergun bana ayrı moral oldu. hele de sen 12. hafta gor bak onu. o zaman herseyı secılıyor, kafası dudakları mınık burnu, hareket de edıyor. cook cok guzel bı duygu. Allahım her isteyen kadına anneliği tattırsın
Bulantısı olan tum arkadaşlarıma Allah sabır versin. Allah yardımcısı olsun. Tum kalbımle dualarımda olacaksınız
Bende kendi ogurtulerim oldugunda seninki birseymi insanlar neler cekiyor diye dusunuyorum...ceken herkese allah sabir versin....seninde insalah bir sabah bir uyanirsin hersey bicak gibi kesilir...