2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..

Geçmiş olsun canım çok sevindim miniğin iyi olmasına :KK16: Aman bebeğin iyi olsunda biyere gitmeyiverin ne olacak şimdi siz bol bol yatın :KK16:

geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..

canım benim çok geçmiş olsun, senin oğlan ( çıkıntıya dayanarak söyledim :)) ense yapmaktan hoşlanıyor anlaşılan, sen de onun için yat dinlen canım kendine çok ii bak, yazının başını okuyunca çok korktum arkadaşım... dediğin gibi vardır bir hayır işallah oğluşunla gidersin tatillere bol bol , sevgiyle kalın öpüyorum canım

Cnm cook gecmis olsun birsey olmamasına coook sevindim
Ben de Pazar gunü acilden tekrar yattım Ege ye:KK43: 3 günde 3 kilo daha vermisim -10 kilodayim. bizde yaklaşık 5 haftası hastane de 1hafta da evde olmak üzere yattık heP napalim basa gelen çekiliyor
Allahım hepimizin bebeklerini korusun
OPtum cnm
Bu arada bnm minik göstermiyor cinsiyetini :KK66: bakalım daha ne kadar saklayacak

çok şükür canım benimde başta kanamalarım olduğu için seni çok iyi anlıyorum.bol bol yatman gerekiyor sakın kötü düşünme bebeğin bunları hep hissediyor olabildiğince pozitif olmaya çalış.çok geçmiş olsun.

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimle :emir_bebek::emir_bebek: anneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem

hadi gözüm aydın allah tamamına erdirir inşallah...

slm kızlar ben biz eşimle dün minik bi tatile çıkacaktık doktorlarım izin vermişti dün sabah eşimin iş yerine gittim 2 saat falan oturdum sonra doktora gittik herşey yolundaydı eve geldim yola çıkacağız aktif kanamam başladı bütün geece devam etti. eşim işe gitti izin alıp gelecek doktora gideceğiz bebeğim Rabbime emanet ne olur dualarınızı eksik etmeyin

çok korktum okurken ama sonra gördüm ki iyisin çok şükürrr...iyi dinlenmeler canım sana

kızlar bugun bir arkadasımla daha hesapladık ama ben halaa anlayamadım herkes başka birşey söylüyor şimdi ben yarın 10+0 olucam 10 haftalık mı hamile olacam 11 haftalık mı?? 2 aylık mımıyım 3 e mi girdim ...12yi doldurunca 3 sayılırsın diyenler var ben 2yi bitirp 3e girdiğimi zannediyordum..

kızlar bugun bir arkadasımla daha hesapladık ama ben halaa anlayamadım herkes başka birşey söylüyor şimdi ben yarın 10+0 olucam 10 haftalık mı hamile olacam 11 haftalık mı?? 2 aylık mımıyım 3 e mi girdim ...12yi doldurunca 3 sayılırsın diyenler var ben 2yi bitirp 3e girdiğimi zannediyordum..

cnm 11 haftanınl içindesin ve 3 ayındasın cnm hadii maşallah:nazar:

cnm benim 10+1 oldugun andan iibaren 11 haftalık sayılıyorsun ve sen ay itibariyle zaten 3 ayın içindesin cnm

Ben de Pazar gunü acilden tekrar yattım Ege ye:KK43: 3 günde 3 kilo daha vermisim -10 kilodayim. bizde yaklaşık 5 haftası hastane de 1hafta da evde olmak üzere yattık heP napalim basa gelen çekiliyor
OPtum cnm
Bu arada bnm minik göstermiyor cinsiyetini :KK66: bakalım daha ne kadar saklayacak

canım çok geçmiş olsun tekrar, iyi olsun da bebeiğin yeter ki yat yeter ki...

senin minik kız o zaman , öyle derler ya göstermezse kız derler :))))

C nm cok gecmis olsun, hastaneye yatman can sıkıcı elbette ama bu durumda sanırım bebeğin icin en hayırlısı. Allahım ıkınızı de korusun, inşallah en kısa sürede gecer cnm bnm.

çok yorma kendini canım napıyosun evimi kırklıyosun bu kadar temizlik yapıyosun ya :KK1: Bak zaten uykusuz kalmışsın bırak işi gücü azcık dinlen yeğenimizi de yorma :KK34:
ayy sorma arkadaşım yaa bitti şükür ama resmen kırkladdım evi artık içim rahat ve gerile gerile otururum ohhh :) şimdi birazada kendimle ilgileneyim dinlenip bebeğime bakayım demi :))

hadi gözüm aydın allah tamamına erdirir inşallah...

çok korktum okurken ama sonra gördüm ki iyisin çok şükürrr...iyi dinlenmeler canım sana
tşk ettim cnm en çokta size yetişebildim geçte olsa ona daha çok seviniyorum :)) bu arada soru sormuşsun allahım yaaa çok güldüm resmen bulmaca gibi yazmışsın :))) ama 11.haftanın içindesin 3.ayınında içindesin bebeğim bak diğer arkadaşlarda yazmışlar kafan karışmasın kuzu :))

OPtum cnm

cnm sanada çok geçmiş olsun tekrar bol bol dinlen

çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için arkadaşlar. yatıyoruz biz
cloudy canım bu benim kuzu keyifçi anladım ben hadi güzel haberlerle dön inş. doktor az çok cinsiyet tahmini yapar bence ayy çok heyecanlı.
alias valla senin kuzuda annesini manken gibi istiyo belli kilo aldırmıcak sana zayıf seviyo:))
carmen canım kyr bana anlattı kıyamam ama bende çok anlayamadım 12+1 ben ama 13 haFtalıkmı oluyom acaba yani 4. aya girdimmi. ay öyleyse yuppi:))

Sen 10+1, 10+2 diye sayarken tam 10haftalık hamilesin, 11den gün alıyorsun. Aynı yaşın gibi, doldurduğun soylenir ya sen de 10haftalık hamile oluyorsun. 11+1,11+2 diye başladığın da 11haftalıksın 12den gün alıyorsun.
Ay olarak da 2,5aylıksın yani; 8 hafta 2ay eder, üstüne 2hafta daha 2,5 ay eder.
Umarım anlatabildim, sen de biliyorsundur hamilelikte ay konuşulmuyor, hep haftayla ama halk arasında alışmışız hemen bir ay hesabı yapıyoruz:))) Allah 9ayını da göstersin inşallah sağlıkla.

çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için arkadaşlar. yatıyoruz biz
cloudy canım bu benim kuzu keyifçi anladım ben hadi güzel haberlerle dön inş. doktor az çok cinsiyet tahmini yapar bence ayy çok heyecanlı.
alias valla senin kuzuda annesini manken gibi istiyo belli kilo aldırmıcak sana zayıf seviyo:))
carmen canım kyr bana anlattı kıyamam ama bende çok anlayamadım 12+1 ben ama 13 haFtalıkmı oluyom acaba yani 4. aya girdimmi. ay öyleyse yuppi:))

hayır sen de 12+1 dediğinde 12 haftalık oluyorsun yani artıdan önceki sayı doldurduğun haftayı belirtiyor. 13+1dediğinde 13haftalık olacaksın:))) 12haftan dolduğu için evet cnm 4.ayın ilk günlerini yaşıyorsun. 13+1dediğinde 4.ayının ilk haftası geride kalmış olacak...
Ohhh maşallah size:)))

Ben de baktım şimdi primaya, ilk hediye müthiş olmuş:)) Akıllı adamlar valla...

Ben de baktım şimdi primaya, ilk hediye müthiş olmuş:)) Akıllı adamlar valla...

evet güzel reklam ama içinde 4 adet prima bez bir cd ve mama kabı bir kullanımlık pantene şampuan ve bir kullanımlık ariel sıvı deterjan ariş hediye kataloğu doğum hediyenizi burdan seçin diyorki çok pahalı :)) ve vodofondan 30 dk hediye

diğer markalarında vardı burda bir yerde okudum ama bulamıyorum hepsine mbaşvurucam :KK53:

X