arkadaşlar merhaba okuduğum kadarıyla herkesin yolunda çok şükür.. benim pazar günü korktuğum başıma geldi siz siz olun ne olur kötü şeyler düşünmeyin bakın ben düşüne düşüne başıma getirttim
pazar öğlen birşey hissettim hemen tuvalate gittim çamaşırımda leke vardı peçeteyle sildiğimde açık pembe bir akıntı.. dünyam başıma yıkıldı anlatamam o anı.. hemen doktorumu aradım geçen hafta ikili test için gittiğimde kanama alanı olduğundan bahsetmişti işte o yüzden verdiğim ilaçları kullan dinln dedi.. Allahım durmak mümkün mü. pazar olduğu için gidebileceim hiçbir doktor yoktu kadın doğum hastanesi aklımıza geldi hemen gittik saolsun doktor hiç ilgilenmedi her gelen içinde ultrasonu çalıştıramazmış (!) o yüzden eve gönderdi tabi erekli yerlere şikayet mailimiz gitti.. sonra evde yattım akşam bir korku daha.. bu sefer önce koyu kırmızı damla geldi büyükçe.. ve devamında kahverengi akıntılar.. sabahı nasıl ettik bilemezsiniz.. sabah hemen doktora koştuk ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR bebeğim iyidi.. ama bana sırtını dönmüştü
tabi o kadar üzdüm ki onu.. şimdi beni affetmesi için özür diliyorum hep.. raporluyum evde yatıyorum.. ne olur çok dua edin bana.. sonra akıntım damla damla birkaç kez kahverengi oldu ve çok şükür şu an yok ama yine de tedbir için yatıyorum dinleniyorum.. bundan sonra olumssuz düşünmek yokkkkkk