2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Selam kizlar beni hatirladiniz mi.cok mutluyum dun test yaptim ve ne goreyim ikinci cizgi:)hem de iki test yaptim.tam da tuplerimi actiracaktim bu ay.henuz kan testi yapmadim ama umarim vardir bebisim.idrarin yanlis cikma ihtimali varmis.nolur biseyler yazin sakinlestirin beni.boslukta gibiyim inanamiyorum hala:)

inşallah hamilesin, Allah gönlüne göre versin.

Selam kizlar beni hatirladiniz mi.cok mutluyum dun test yaptim ve ne goreyim ikinci cizgi:)hem de iki test yaptim.tam da tuplerimi actiracaktim bu ay.henuz kan testi yapmadim ama umarim vardir bebisim.idrarin yanlis cikma ihtimali varmis.nolur biseyler yazin sakinlestirin beni.boslukta gibiyim inanamiyorum hala:)

Slm cnm
Hatirlamazmiyiz seni :) Rabbim gonlune gore versin insallah. Bence vardir idrarda ciktiysa. Sonucu ltf bize de yaz :)

canım hatırlamazmıyız tabiki hatırladım doğum masasında dua ettim ben sana unuturmuyum hiç :))idrarda varsa tabiiki hamilesin canımmmm çok sevindim tebrikler

canım hatırlamazmıyız tabiki hatırladım doğum masasında dua ettim ben sana unuturmuyum hiç :))idrarda varsa tabiiki hamilesin canımmmm çok sevindim tebrikler
Allah razi olsun canim.rabbim dualarimizi duydu.o kadar mutluyum ki.degerlerim nasil cok mu yuksek.yarin a randevu aldim.
tebrik ederim:nazar: allahım tamamına erdirsin. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.

Sagol canim amiiinnnn.rabbim isteyen herkese nasip etsin 5 senedir bu ani bekliyorum...

selam canım nasılsınız?yazdıklarını okudumda maşallah sen herşeyi vermeye başlamışsın,yumurta için falan erken degilmi acaba?bizde 5,5 aylık olduk ama ben sadece corba ve yogurt verdim daha,,sana sormak istedim,kaşık maması ne başladın ben karar veremedim,kahvaltıda bütün bu saydıklarını karıştırıp mı veriyosun,tek tek mi veriyosun?cicibebe için de kabız yapıyo 6 ay için bile erken diyolar sizde böyle bi sorun oldumu?bende vermek istiyorum ama erken denilince vazgectim.bana bildigin tarifler varsa yazarmısın canım..

Kizlar kan degeri <10000 cikti hesaplayinca 8+0 oluyor hamileyim dimi

hatırlamazmıyız canım ya bizlerin oldu diye unutmadık sizleri hep dualarımdaydınız inanın. topikteki herkese hala aynı duayı ediyorum inşallah hepiniz tek tek bu topiğe geçeceksiniz.
hamileliğin hayırlı olsun gözün aydın rabbim tamamına erdirsin.

selam canım nasılsınız?yazdıklarını okudumda maşallah sen herşeyi vermeye başlamışsın,yumurta için falan erken degilmi acaba?bizde 5,5 aylık olduk ama ben sadece corba ve yogurt verdim daha,,sana sormak istedim,kaşık maması ne başladın ben karar veremedim,kahvaltıda bütün bu saydıklarını karıştırıp mı veriyosun,tek tek mi veriyosun?cicibebe için de kabız yapıyo 6 ay için bile erken diyolar sizde böyle bi sorun oldumu?bende vermek istiyorum ama erken denilince vazgectim.bana bildigin tarifler varsa yazarmısın canım..

yeni başladım yumurtaya bi sıkıntıda olmadı. kahvaltısına birgün yumurta katıyorum birgün labne karıştırırak yediriyorum önce cici bebe kullanmıştım şimdi ülker kullanıyorum kakası katılaştı ama kabız değil hergün yapıyor biraz katı biraz sulu buda normal sanırım .tariflere gelince belli bişey yok aslında 6 aydan sonra artık herşeyi azar azar tattırmak gerekiyor ya alerjen bi yapısı yoksa bebeğin hergün yeni bişey deneyerek verebilirsin.mesela ben milupanın kaşık mamalarından aldım bazen sade bazende içine meyve katıyorum yada bisküvi ekliyorum.şimdi pekmez deneyeceğim mesela.milupanın siteside de var güzel şeyler bakabilirsen eğer.umarım yardımcı olabilmişimdir yeni şeyler denedikçe yazarım.
bende hiç çorba vermedim yeni başlayacağım nasıl yapıyorsun sende onu yazar mısın canım ya?

selam arkadaşlar yazdıklarınızı hızlıca okudum, öncelikle kızım kabız oldu, bir kaç gündür bebe bisküvisi vermiştim ondan sanırım, aslında bebe bisküvisi hiç vermeyi düşünmüyordum ama geçenlerde ülker herodan hediye kutu geldi (siteye üye olmuştum) içinde mama, kaşık maması, bebe bisküvisi, meyve püresi ve tanıtım kitabı geldi tabi hoşuma gitti bu küçük hediyeler ve kızıma cicibebeyi sadece bu seferlik vereyim dedim ve pişman oldum, canım kızım iki gündür kabız, bu gün sabahta çok katı yapabildi, her neyse bir daha bisküvi vermem...

bu arada kızım mamadan çok, çorba, yoğurt, kaşık mamasını tercih etmeye başladı, biberondan emmeyi sevmez oldu ve buda benim için çok zor olmaya başladı, kaşıkla bir saat yemek yedirmekle uğraşıyorum...

kızıma tarhana çorbası gün aşırı yapıyorum. sebze çorbasıda yapıyorum, elimde ne varsa onlarla tabi, mesela, havuç, patates, pırasa, ıspanak, avuç dolusu yıkanmış pirinç çok az tere yağı (zeytinyağıda olabilir) içine su koyup haşladım, blenderden geçirdim küçük kaselere koydum bir tanesini de ertesi gün vermek için dolaba koydum, bu çorbayı ben pek beğenmedim ama kızım yedi :) dün akşamda tavuk haşlamıştım, tavuk suyuna şehriye ve buzlukta olan patates havuç bezelye garnitürünü koyup haşladım, süzgeçten geçirip yedirdim, kızım beğendi :))) yoğurt olarak, evde yaptığım normal inek yoğurdunu veriyorum, çok şükür bir sorun olmadı, mama ile yapılan yoğurdu da pek mantıklı bulmuyorum, eskiden analarımız hep inek sütü ve yoğurdu verirlermiş :) ama yinede 1 yaşına gelene kadar kızıma inek sütü vermiycem, yoğurt ve peynir veririm tabi.

merhaba arkadaşlar geçen yıl tüp bebekle hamile kalanlardanım bende hatırlayanlarınız vardır belki beni çok sık yazmıyordum ama yinede yazıyordum ben pınar ve kyr yı çok iyi hatırlıyorum hatta pınarcım sana özelden yazmıştım yazın yeni doğmuştu senin kız benim de tosun paşam 5 aylık oldu allahım isteyen herkese nasip etsin hele bir de tüp bebekle uğraşan kader arkadaşlarıma allahım tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin...hepinizi çok öpüyorum bende artık burdan oğlumun gelişimini paylaşayım ne yiyoruz ne içiyoruz falan...

Kizlar kan degeri <10000 cikti hesaplayinca 8+0 oluyor hamileyim dimi

yazdıklarını okuıyunca bı an kendımı yenı hamılelegımı ogrenıyormusum gıbı hıssettım ıcım kıpır kıpır oldu:KK16:gozun aydın canım saglıcakla kavusursunuz ıns kuzunla bırbırınıze...tebrıkler...

Son düzenleme:
ne guzel menuler hazırlanmaya baslanmıs ben hala beklemedeyım karar veremedım dokt.sozunden cıkıp cıkmamaya:44:ama su kavanoz mamalarından sutlacı yedırdım kuzuma severek ıstahla yedı kı kokusundan hıc hazetmedım...baska sıtelerden yazılanları okuyorum arada bır herkes halıyle bısıler yazıyor ınsanın kafası karısıyor sızce havuç elma vs tarzındakı gıdaları evde kendımızın hazırlamasımı daha saglıklı yoksa bu hazır urunler sızcede guvenılırmı?organık yazıyor fakat ınsan pekde ınanamıyor o kadar uzun sure nasıl raflarda kalabılıyorlar netıcede son kullanma tarıhlerı ınsanı kuskuya dusuruyor ama suda var aldıgımız sebze ve meyvelerde ne kadar dogal guvenılır organık olduguna ınanarak aldıklarımıza dahı pek guvenmıyorum uff pek derın dusunmemek mı gerekıyor yoksa?bırde gecen hıpp marka bı kavanoz maması aldım sızce hangı marka daha ıyıdır mılupamı yoksa sızın onerebılcegnız bı marka varmı? sevgıler...

merhaba arkadaşlar geçen yıl tüp bebekle hamile kalanlardanım bende hatırlayanlarınız vardır belki beni çok sık yazmıyordum ama yinede yazıyordum ben pınar ve kyr yı çok iyi hatırlıyorum hatta pınarcım sana özelden yazmıştım yazın yeni doğmuştu senin kız benim de tosun paşam 5 aylık oldu allahım isteyen herkese nasip etsin hele bir de tüp bebekle uğraşan kader arkadaşlarıma allahım tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin...hepinizi çok öpüyorum bende artık burdan oğlumun gelişimini paylaşayım ne yiyoruz ne içiyoruz falan...
slm canım hoş geldin özletme kendini maşallah oğluşuna zaman çok çabuk geçiyor şükürler olsun bu günlerimize...

sarayca ; aynı sorun bendede var maalesef Alaram emmek istemiyo mamayı kaşıkla vermeyi denedim onuda istemiyo neler yaptım yok aslında tatlı şeylerden hoşlanmıyo kızım onu anladım. ama çok zor kahvaltıda tatlı olduğu için reddediyo öğlene kadr aç öğlen tarhana- sebze püresi yada yoğurt yiyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :KK14:

ne guzel menuler hazırlanmaya baslanmıs ben hala beklemedeyım karar veremedım dokt.sozunden cıkıp cıkmamaya:44:ama su kavanoz mamalarından sutlacı yedırdım kuzuma severek ıstahla yedı kı kokusundan hıc hazetmedım...baska sıtelerden yazılanları okuyorum arada bır herkes halıyle bısıler yazıyor ınsanın kafası karısıyor sızce havuç elma vs tarzındakı gıdaları evde kendımızın hazırlamasımı daha saglıklı yoksa bu hazır urunler sızcede guvenılırmı?organık yazıyor fakat ınsan pekde ınanamıyor o kadar uzun sure nasıl raflarda kalabılıyorlar netıcede son kullanma tarıhlerı ınsanı kuskuya dusuruyor ama suda var aldıgımız sebze ve meyvelerde ne kadar dogal guvenılır organık olduguna ınanarak aldıklarımıza dahı pek guvenmıyorum uff pek derın dusunmemek mı gerekıyor yoksa?bırde gecen hıpp marka bı kavanoz maması aldım sızce hangı marka daha ıyıdır mılupamı yoksa sızın onerebılcegnız bı marka varmı? sevgıler...
canım ben hazır mamaları evde değilsem kullanıyorum açıkçası dışarıda öğün atlamak istemiyorum bide hazırlayamayacağım bir yerdeysem veriyorum evdeykende çok hastaydım o zaman vermiştim. yapacak bir şey yok maalesef çok sağlıklı değiller kabul bizde zaten normal zamanlarda vermiyoruz ama arar ara verilmesinde sakınca bulmuyorum.

Allah razi olsun canim.rabbim dualarimizi duydu.o kadar mutluyum ki.degerlerim nasil cok mu yuksek.yarin a randevu aldim.

Sagol canim amiiinnnn.rabbim isteyen herkese nasip etsin 5 senedir bu ani bekliyorum...

mutluluğun daim olsun kucağına aldığında hissettiklerini bizlere yazmak nasip olsun inşşşşşş

tünaydın hanımlar, bi selam vereyim dedim, kimsecikler yok, neyse kendimizden bahsedelim biraz, kızım oturmaya çalışıyor ama beceremiyor düşüyor tabi :nazar:, süt içmesi için hergün kavga ediyoruz, içmiyor, içiremiyorum hayırlısı bakalım...

hepinizi öpüyorum, buraya yazın arada, byeee

Selam kızlar..

:nazar: Bizde 5 aylık olmak üzereyiz.. Şimdiye dek sadece emzirdim. Bu ay doktor ne diyecek bakalım. Bir ay daha emerek geçirirsek harika olacak. Oğlum tek bir yöne dönüyor diğer tarafa dönmekte zorlanıyor. Döndükten sonra tekrar sırt üstü dönemiyor henüz. Uzattığım oyuncakları alıyor doğruu ağzına götürüyor sanırım dişlerimiz bir hayli kaşınıyor. Fena halde gıdıklanıyoruz kıkır kıkır gülüyor. Gözlerimin önünde ne çabuk büyüdü demeye başladım bile. Küçücük halini resimlerde görünce şaşırıyorum. Bol bol resim ve video çekmeye çalışıyorum. Bizde şimdilik durum bu.. Herkese kuzucuklarınla sağlıklı mutlu günler diliyoruz..

biz bu aralar çok sıkıntılıyız yaklaşık 2 hafta önce ilk dişimizi çıkarmıştık şimdide ikinci dişimiz çıkmak üzere onun verdiği huysuzluğuyla uğraşıyoruz.baya zor çıkarıyor zehra da hiç olmamıştı böyle.
zeynep artık döne döne baya yol alıyor yani keyfi yerinde olursa yerde sürekli dönerek oyalanıyor eskisi kadar kucak istemiyor.ama bi azdımı durmuyo sürekli ağlıyor işte böyle bizde de durumlar.

tünaydın hanımlar, bi selam vereyim dedim, kimsecikler yok, neyse kendimizden bahsedelim biraz, kızım oturmaya çalışıyor ama beceremiyor düşüyor tabi :nazar:, süt içmesi için hergün kavga ediyoruz, içmiyor, içiremiyorum hayırlısı bakalım...

hepinizi öpüyorum, buraya yazın arada, byeee

canım diştendir belkide iştahı azalmıştır. maşallah kuzuna :nazar: öpüyoruz kızımla :KK1:

Selam kızlar..

:nazar: Bizde 5 aylık olmak üzereyiz.. Şimdiye dek sadece emzirdim. Bu ay doktor ne diyecek bakalım. Bir ay daha emerek geçirirsek harika olacak. Oğlum tek bir yöne dönüyor diğer tarafa dönmekte zorlanıyor. Döndükten sonra tekrar sırt üstü dönemiyor henüz. Uzattığım oyuncakları alıyor doğruu ağzına götürüyor sanırım dişlerimiz bir hayli kaşınıyor. Fena halde gıdıklanıyoruz kıkır kıkır gülüyor. Gözlerimin önünde ne çabuk büyüdü demeye başladım bile. Küçücük halini resimlerde görünce şaşırıyorum. Bol bol resim ve video çekmeye çalışıyorum. Bizde şimdilik durum bu.. Herkese kuzucuklarınla sağlıklı mutlu günler diliyoruz..

maşallah paşaya çok güzel gelişim canım :nazar:
benim kız tembel hiç bi çabası yok dönmek için :KK1:
çok çabuk büyüyorlar dimi daha dün gibiydi test günümüz sezeryan günümüz. allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin kuzularımıza.

biz bu aralar çok sıkıntılıyız yaklaşık 2 hafta önce ilk dişimizi çıkarmıştık şimdide ikinci dişimiz çıkmak üzere onun verdiği huysuzluğuyla uğraşıyoruz.baya zor çıkarıyor zehra da hiç olmamıştı böyle.
zeynep artık döne döne baya yol alıyor yani keyfi yerinde olursa yerde sürekli dönerek oyalanıyor eskisi kadar kucak istemiyor.ama bi azdımı durmuyo sürekli ağlıyor işte böyle bizde de durumlar.

inşallah daha fazla sıkıntısı olmadan çıkar diğer dişleride. oyy demek yuvarlanıp gidiyor :nazar: maşallah kızıma. adaş kızlarımız var demek :KK1: benim kızımında adı Gülce Zehra :KK1:

benim kızda dönmeye başlasa artık ama yerde durmak istemiyor. oyunla falan ancak 5 dk tutabiliyorum. yerdeyken kafayı kaldırıp nerdeyse oturma pozisyonuna geliyor çok çabalıyor kuzum.

X