- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
selam canlarım benimde epey oldu buraya yazmayalı,özleim sizleri,inş.sizlerde yavrularınızda iyidir..biz iyiyz,kuzucuklarım dün 4.aylarını tamamladılar,bizimde dün aşımız vardı ateş yaptı biraz ilaç verdim ve coook huysuzdular hiç durmadılar..annemle babam yanımda..kızlarım iyi cok şükür bende artık ek gıdaya gecmek istiyorum ama nasıl ve neyle başlıycagıma karar veremedim..elma suyuyla başlasam nasıl olur ki??biz hem mama içiyoruz hem beni emiyolar..bana gelince ben hala düzelemedim ayak başparmaklarımda tırnak batması oluştu daha önce sizede bahsetmiştim sanırım..dr hamilelikten dolayı dedi..ilk gittik tırnagı kaldırıp pamuk koydu kenarı yara zaten ben acıdan bayıldım,bi ay kalcak dedi ama ben sakar 15.günde ayagıma tencere kapagı düşürerek pamugun cıkmasına sebeb oldum..tam kapagın düştügü gün kaynanamlar erzuruma dügüne gidiyolardı,görümcem evleniyodu ankarada kaza yaptılar,kaynanamı ve 23 yaşındaki en küçük görümcemi kaybettik..tabi cenazelerden dolayı dr gidemedik 15 gün gecti ve yara birken ikiye cıktı...şimdi perşembe günü yeniden gittik dr kızdı niye 15 gün bekledin diye ama söylemeik artık böyle oldu diye..tv lerde,haberlerde cıktı zaten kaza haberimiz...şimdi yeniden pamuk koyduk ve 2 ay kalcak dedi,,kara merhem verdi iltihabı için akşam sürdük ve acıdan delirdim resmen..ama bi faydası olmamış..nette tırnak teli diye bişey gördüm ve sipariş verdim pazartesi gelcek,öbür başparmagım daha yeni yara yok ona taktırcam digerinde yara var takılmaz sanırım..hiç aranızda duyan varmı bu teli???aylardır cekiyorum ben bunu ve daha ne zaman gececek bilmiyorum bazen sinirlerim moralim bozuluyo aglıyorum..napcm bilmiyorum..toparlanamadım bi türlü,kızlarımla dört dörtlük ilgilenemedim daha,bu dahada acı veriyo insana..ne olur dua ein bana iyileşeyim..rabbim bütün hastalara şifa versin cook zor ve acı verici bi haldeyim..bende haberler bu kadar öptüm hepinizide..sevgiler...
canım dün akşam okudum cevap yazamadım çook çook üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlra sabır versin. evlenecek olan görümcen kim bilir ne kadar üzgündür düğün günü annesini kardeşini kaybetmek Allah hiçbirimie böyle acılar yaşatmasın. çok etkilenmişim gece benzer rüyalar gördüm tırnak batması bende de önceden olmuştu benim küçük bi operasyona tırnağın yarısını alıp deriye diktiler şimdi iyi çok şükür.. inşallah seninde en kısa zamanda geçer acısı dayanılmaz biliyorum..
bizde 6. ay aşılarımızı olduk hamdolsun ateşimiz çıkmadı 1 yaşına kadar aşılarımız bitti inşallah.
ek gıda doktorun tavsiye edince başla bence canım o sana yol gösterir. ama genelde meyve suyu ile başlanıyor. elma suyu gaz yaptı bizde çok eğer öyle sıkıntınız varsa armut havuş suyu filan ver canım. sonra srayla pürelere yoğurda geçersin.
Son düzenleme: