- 29 Kasım 2011
- 107
- 0
herkese merhaba.. yine 10 gün oldu girmeyeli. 4 ocakta dedemi kaybettik Allahım rahmet eylesin mekanını Cennet etsin inşallah. genelde telden giriyorum telden de kk açılmıyor boyutundan dolayı fotoğraf filan silmem gerekiyor ama onları da aktarmadan silmek istemiyorum. bugün bilgisayarı açtımda hemen kkya girdim.
bizimde 11 ocakta dişimiz incimiz çıktı çok şükür. çok huzursuzluk vardı son zamanlarda. haftasonu rahatlamıştı kuzum ama bugün yine huzursuzluk başladı artık büyümesi için mi başka diş mi çıkıcak bilmiyoum ama süreç zormuş hem canlarıız için hem biizim için. tamda dedeciğimin vefatı üzerine gelince huzursuzluk açıkcası bana da çok zor geldi ama çok şükür tek derdimiz bunlar olsun inşallah.
Başınız sağolsun öncelikle...
Bizimde yılbaşı sabahı ilk dişimizi farkettik bir kaç gün sonra yanındaki de çıkmaya başlıdı. Biraz büyüdüler ama bizde de iki gündür huzursuzluk var. Çıkana kadar bişey yoktu son günlerde huzursuzluk yapıyor ve sürekli bişeyleri ağzına götürüp çektirerek damaklarını kaşıyor.. Doktorumuz bir yaşına kadar 8 tane dişi olacak demişti. 2 tanesi çıktı kaldı 6 bakalım umarım diğerleri kolay çıkar..