Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | ||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | Asrın Çınar | |
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | Mehmet Aras | |
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | ||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | ||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | Ekin/Yusuf | |
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | |||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | Ruya Ecrin | |
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | Kız | |||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | |||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | Erkek | ||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | Alara | |
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | ||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | |
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | ||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | ||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | Kız | Berru | |
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | ||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | Kız | Öykü | ||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Fatih Emir | |||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | Erkek | Mert | |
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | |
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | Kız | ||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | Kız/Kız | |||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | |||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık | Erkek/Erkek |
ermercim çok şükür şekerde iyi çıkmış bundan sonra için rahat olsun, sağlıkla devam etsin inşallah..
nilifercimm gözünaydın canımm meleklerin gayet iyilermiş.. güzel güzel büyüsünler annesinin göbişinde
bbeydam senden haber almak çok sevindirdi.. inşallah bu sefer yaşamazsın cnm aynı olayı. geçen hamilelğinde kaçıncı haftada sezeryan olmuşun cnm?
slm cnm
ben 36. haftada acil sezeryan olmuştum.kızım haftasına göre çok minikti 1500gr 4 hafta küvezde kaldı
8 aylıkkende kalp ameliyatı oldu allahım kimseye göstermesin çok zor
canım ayrıca benim doğum tarihimde 13 haziran
Ermer ohh çok şükür, rahatladın sen de. Söylediklerine hepimizin dikkat etmesi lazım.
ermercim çok şükür şekerde iyi çıkmış bundan sonra için rahat olsun, sağlıkla devam etsin inşallah..
Selam kızlar ..
Herkese güzel hafta sonları ..
Ermer gözünaydın atlattım sende tüm testleri..
Benim 14 mayısta 2. doz tetenoz kaldı birtek ..
Kızlar ilki çok tahattı , çok az ağrı yaptı ..
5 doz tamamlayıp ömür billah kurtulucam bu iğneden ..
İnşallah 2 . bebeğim olursa tetanoz aşısı derdim olmayacak ..
ne haber kızlar kimse yok bugün neyse hepimize ii hafta sonları.......
sevincimmm bu hafta sonu alışverişe çıkacaktınız naptınız halledebildiniz mi??
neccım oglusuna cıcıler almışsın ALLAHIM güle güle kullanmk nasp etsın:) evt cnm ıdılbabyden aldk bısıler cıkıs cantam corap battanıye falnn baya sey aldk parayı öderken farkettım:)) ıns gule gule kullanmk nasıp eder mevlam senın az kaldı
merhaba arkadaşlar.. bizde bugün biraz dolaştık hava oldukça sıcak.. iyi gelmiştir inşallah..
ben de dün ilk defa yavruma bir kıyafet aldım 3-6 aylık ince mont gibi bişey. çok beğendim Allahım yavrumun sağlıkla giymesini nasip eder inşallah.. bugün de mobilyacıdan stickerlarımızı alacaktık ki bebek kıyafetleri de satılıyor birden kendimizi alışverişte bulduk. bikaç parça kıyafet aldık.. çıtçıtlı badiler, çoraplar, mendiller, alt-üst pijama, zıbın takımları, tulum.. annem,ablam,yengem, kayınvalidemde aldığı için onların toplanmasını bekliyorum. gelince bakıcaz neler eksik.. ama sanırım artık tamamlandı.. bi kişisel bakım ürünlerini alırım inşallah sonra yıkama ve yerleştirme işlemlerine başlarız Allahın izniyle.. ayy Allahımm sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.. böyle hazırlıklar yapılınca heyecan daha da artıyormuş.. dualarımızda birbirimizi unutmayalım ne olur arkadaşlar.. hepinizi kocamannn öpüyoruzzz
merhaba arkadaşlar.. bizde bugün biraz dolaştık hava oldukça sıcak.. iyi gelmiştir inşallah..
ben de dün ilk defa yavruma bir kıyafet aldım 3-6 aylık ince mont gibi bişey. çok beğendim Allahım yavrumun sağlıkla giymesini nasip eder inşallah.. bugün de mobilyacıdan stickerlarımızı alacaktık ki bebek kıyafetleri de satılıyor birden kendimizi alışverişte bulduk. bikaç parça kıyafet aldık.. çıtçıtlı badiler, çoraplar, mendiller, alt-üst pijama, zıbın takımları, tulum.. annem,ablam,yengem, kayınvalidemde aldığı için onların toplanmasını bekliyorum. gelince bakıcaz neler eksik.. ama sanırım artık tamamlandı.. bi kişisel bakım ürünlerini alırım inşallah sonra yıkama ve yerleştirme işlemlerine başlarız Allahın izniyle.. ayy Allahımm sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.. böyle hazırlıklar yapılınca heyecan daha da artıyormuş.. dualarımızda birbirimizi unutmayalım ne olur arkadaşlar.. hepinizi kocamannn öpüyoruzzz
neccım oglusuna cıcıler almışsın ALLAHIM güle güle kullanmk nasp etsın:) evt cnm ıdılbabyden aldk bısıler cıkıs cantam corap battanıye falnn baya sey aldk parayı öderken farkettım:)) ıns gule gule kullanmk nasıp eder mevlam senın az kaldı