2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

En dogrusu az sIk yemek zaten bak gor iyi gelecek bu sana...

Alsancak banada uyar,mekan olarak saate gore yarlama yapalim hani aksam uzeri bulusacaksak ona gor ebir yer belirleyelim yada yemek saati bulusacaksakona gor ebir yer dusunelim...hadi bakalim buyuk gobisler karar verin :) alsancagi hamileler basmis dicekler heheh :)))

bence öğlen buluşalım ya da sabah kahvaltısı da olabilir aslında çok akşama kalmayalım derim ben ama yine de tüm önerilerinize açım :)))

Bebisin iyi olmasi harika haber guzelim,seninle ilgili detaylar nasil olsa ilacla gidayla giderilir merak etme...insallah doguma kadar bu guzel tabloyuu korursun guzelim....

sağol canım işalah düzelir

Selam kizlar.
Iyi pazarlar herkese.
Cloudly gozun aydin,masallah oglusuna.
Kac kilo aldinda kizdi dr'un.Ben simdiye kadar 10 kilo aldim,daha 3.5 ayimiz var.
Suan tam 64 um.Nasil aliyorum bu kadar hizli bilemedim.
Neyse yavruslarimiz saglikli olsunda.

Izmir'liler iyi gezmeler size.
Bizim yerimizede gezin ,guzel guzel anlatin buraya :)
Merak ederim.

hiç sorma tatlım 13 kilo aldım, benim de 3 ayım var ... en tombik benim herhalde topikte :) 3 kilo almışım bu ay, çok yemiyorum ama ne yesem yarıyor sanki , tuhaf bir şey bu hamilelik :)))

bence öğlen buluşalım ya da sabah kahvaltısı da olabilir aslında çok akşama kalmayalım derim ben ama yine de tüm önerilerinize açığım :)))

arkadaşlar merhaba.sizlere bir sorum olcaktı.transfer sonrası bi kaç kez rüyamda eşimle birlikte olurken gördüm ve bundan büyük bi haz aldığımı hissediyodum.sonrasında ise rahmimde acıyla uyanıyodumaranızda bunu yaşayan oldumu.bebeğime bişey olcak diye çok kkorkuyorum..

hiç sorma tatlım 13 kilo aldım, benim de 3 ayım var ... en tombik benim herhalde topikte :) 3 kilo almışım bu ay, çok yemiyorum ama ne yesem yarıyor sanki , tuhaf bir şey bu hamilelik :)))

cnm bana bıle doktorum 3 haftada 2,75 kılo alınca kızmıstı. hep aynılar. sıkma canını. hatta eksi de olmasan daha da kızardım ama neyse hala verdiğin kıloyu tamamlamaya çalışıyorsun dedi.

bebeğin iyi olsun gerisi onemli değil.

ben kalsiyum ve magnezyumu uzundur kullanıyorum. cok sukur kramp girmiyor muhtemelen onlar sayesınde

bende de kansızlık cıktı bu arada. hamılelık yaparmıs. kan ılacına baslayacagız muhtemelen. bu çarşamba sonunda kontrolumuz var. cok heyecanlıyım cok. :)

cnm bana bıle doktorum 3 haftada 2,75 kılo alınca kızmıstı. hep aynılar. sıkma canını. hatta eksi de olmasan daha da kızardım ama neyse hala verdiğin kıloyu tamamlamaya çalışıyorsun dedi.

bebeğin iyi olsun gerisi onemli değil.

ben kalsiyum ve magnezyumu uzundur kullanıyorum. cok sukur kramp girmiyor muhtemelen onlar sayesınde

bende de kansızlık cıktı bu arada. hamılelık yaparmıs. kan ılacına baslayacagız muhtemelen. bu çarşamba sonunda kontrolumuz var. cok heyecanlıyım cok. :)

evet canım bebeklerimiz iyi olsun önemli değil bence de, sana bile kızdıysa artık bana kızması çok normal :)))
ben kan hapını 3 aydan beri kullanıyorum günde 1 taneydi ikiye çıkardık ...
olsun ne yapalım içeriz haplarımızı biz de...
haydi sen de git kontrolüne bakalım güzel haberlerle dön işallah arkadaşım

cloudycim gözünaydın canım oğluşun gayet iyimiş.. amannn bende çok kilo aldında doktor kızdı sandım 13 kilo ne ki.. boşver hiç takma kafana..

walla izmirlileri kıskandımı şimdi :KK1: ne güzel buluşcaksınız, tanışcaksınız.. resim çekilin bol bol bizede gösterin merak ederiz :KK34: facebook kullanan varsa özelden haberleşelimde ekleyelim birbirimizi..

akasyacım ona benzer rüyalar bende gördüm hamileliğimin başlarında.. çok şükür bir sorun yaşamadım.. inşallah sende de olmaz. ama kafana takmamaya çalış cnm taktıkça daha sık görülüyor..

arkadaşlar merhaba.sizlere bir sorum olcaktı.transfer sonrası bi kaç kez rüyamda eşimle birlikte olurken gördüm ve bundan büyük bi haz aldığımı hissediyodum.sonrasında ise rahmimde acıyla uyanıyodumaranızda bunu yaşayan oldumu.bebeğime bişey olcak diye çok kkorkuyorum..

kızlar benim soruma cvp veren olmamış.yokmu aranızda böyle bişeyi yaşayan.lütfen ama cvp bekliyorum.sizlerde bu yollardan geçmedinizmi.deneyim ve tecrübelerinize güvenerek sordum bu soruyu...

kızlar benim soruma cvp veren olmamış.yokmu aranızda böyle bişeyi yaşayan.lütfen ama cvp bekliyorum.sizlerde bu yollardan geçmedinizmi.deneyim ve tecrübelerinize güvenerek sordum bu soruyu...

Arkadasim simdi soyle hamilesin diymi oncelikle onu anlayamadim,eger hamileysen bu tarz bir olayin bebege zarar verecegini hic sanmiyorum ama benim bildigim,hamilelikte hormonlar degisik calistigi icin cincel istek artiyormus bu bence hepimizde oluyordur ama dedigin tarda birsey yasamadigim icin yorum yapamadim....ama bebegine bir zarar verecegini sanmam...

ya kizlar kabizlik sorunu yasamaya basladim bu aralar..bir iki kez ikinmak zorunda kaldim birsey olurmu ya bu ikinmadan huzursuz oldum inanin...birde ne yapsam da engellesem bu kabizligi!?onerilerinizi bekliyorum...

cloudycim gözünaydın canım oğluşun gayet iyimiş.. amannn bende çok kilo aldında doktor kızdı sandım 13 kilo ne ki.. boşver hiç takma kafana..

walla izmirlileri kıskandımı şimdi :KK1: ne güzel buluşcaksınız, tanışcaksınız.. resim çekilin bol bol bizede gösterin merak ederiz :KK34: facebook kullanan varsa özelden haberleşelimde ekleyelim birbirimizi..

akasyacım ona benzer rüyalar bende gördüm hamileliğimin başlarında.. çok şükür bir sorun yaşamadım.. inşallah sende de olmaz. ama kafana takmamaya çalış cnm taktıkça daha sık görülüyor..

nec sağol canım teşekkür ederim.
aslında ben çok zayıftım hamile kalmadan çnce ve iştahsızdım yemek yemek bana işkence gibi geliyordu, tüp bebek tedavisi çncesi tiroit rahatsızlığımın olduğunu öğrendim, bu nedenle iştahsızmışım, ilaçla tiroit düzelince bir de hamilelik eklenince üzerine bu hale geldim :) yani oğluşum aslında bana yemek yemeyi öğretti:)

angel ona benzer rüyalar bende gördüm hamileliğimin başlarında.. çok şükür bir sorun yaşamadım.. inşallah sende de olmaz. ama kafana takmamaya çalış cnm taktıkça daha sık görülüyor..

angelcim cevap atmıştım ama nickini akasya olarak hatırlamışım nedense. alıntı yaptığım mesajda yazıyor canım..

ya kizlar kabizlik sorunu yasamaya basladim bu aralar..bir iki kez ikinmak zorunda kaldim birsey olurmu ya bu ikinmadan huzursuz oldum inanin...birde ne yapsam da engellesem bu kabizligi!?onerilerinizi bekliyorum...

bol bol sıvı tüket özellikle komposto suyunu tavsiye ederim zeytinyağıda içebilirsin ama ıkınmamaya çalış canım

cnm ben gün kurusu var kayısının sıyah olanı onu aksamdan 3-4 tane aksamdan suya koyuyorum sabah ezıyorum bıraz sonra ac karna ıcıyorum hıc yasamamıstm kabızlık onun sayesınde Allaha şükür:nazar:

Ben de öğlen buluşalım diyorum. Alsancakta 28 Nisan'da öğle yemeği diyoruz o zaman saat yer konusunda özelden yazisalim olur mü kızlar???

Dew cnm kabilik için incir süt ikilisini onerebilirim. 3-4 tane incir ye yatmadan üstüne de bir bardak süt icersen çok rahatlatıyor. Kayısı bende pek ise yaramıyor.

günaydın arkadaşlar

sevinç canm öncelikle günaydın mesajına eklediğin çiçeklere bayıldım. umarım günümüz bu çiçekler gibi renkli geçer.

izmirli anne adayları gerçekten buluşma fikrinize bayıldığımı ve ayrıca da kıskandığımı söylemek isterim.

inşaalah birgün tüm topik bayanları bebeklerimizle beraber bir yerde buluşuruz. belkide ilerde dünür bile oluruz. :)))))))
hepinize bebişlerinizin bol tekmeleriyle geçecek birgün diliyorum.

X