sanada magnezyum başladım o zaman :)))
ay şaka canım doktor ne dediyse o tabi elevit kullanıyormusun..
pınar bu güzel profil resimlerini nerden buluyorsun kuzum ya, çok güzelmiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada magnezyum başladım o zaman :)))
ay şaka canım doktor ne dediyse o tabi elevit kullanıyormusun..
selam hanımlar..nasılsınız?biz iyiyiz..epeydir yazamadım,şimdi yazayım dedim..gecen cumartesi dr kontrolüne gittik,kuzucuklarım iyi şükür,ense kalınlıklarına bakıldı,normal cıktı..bize bu dr da ikili,üçlü testleri önermedi,yaptırmıyolar ikiz diye..bende ne bileyim yaptırsammı,yaptırmasammı bilemedim..şimdilik herşey yolunda şükür,biz bugün 13 haftalık oluyoruz.tüp bebek dr muzu aradık crinone jeli sordum hala kullanayımmı diye,gerek yok bırak dedi,sizlerden kullanan varsa ne zaman bıraktınız acaba?:26:bi de hanımlar bana bi akıl verin 13 haftalık olduk hala bende iştah yok,zorla yiyorum,ekmek yiyemiyorum zaten,sütü bile zorla içiyorum,besliyemiycem kuzucuklarımı diye korkuyorum..iştah problemi olan varmı aranızda yada nasıl aştınız?ilaçlamı?yardımcı olursanız sevinirim..
Cnm senin de gozunaydin, prensesin geliyormuş. Maşallah size, Rabbim saglikla gelmesini nasip etsin. Kilo konusunda sana katılıyorum kimse takmasın kafasına bence de. Az beklemedik bu bebekleri, onlar saglikla gelsin inşallah. 3-5 kilo fazla dert mı?merhaba arkadaşlar
bende uzun zamandır yazamadım. çok yoğunum bu aralar toplantılar seminerler derken evde yatağa kendimi zor atıyorum.
bugün kontrolümüz vardı. 16+5 dik ama 17+0 mış minik prenses
prenses diyorum kesinleşti kızım olucak
allahım herkese nasip etsin.
bu kez elleri ayakları çok daha belirgindi. hatta iç organları bile.
3 lü test sonucumuz iyi çıktı.
kansızlık devam ediyor gynofenol sabah akşam alıcam.
birde akıntım için fitil verdi ama kararsızım kullanıp kullanmamakta.
3 kilo aldım hamilelik başlangıcından itibaren. normal dedi doktorum. eğer sizede çevrenizdekiler fazla derlerse benim gibi kafaya takmayın
bir daha ki kontrol 21. haftada.
isim konusunda hala çok kararsızım. BERRU istiyorum ama bilmiyorum.
canım bütün vitaminler olduğu için onda akşam yatarken içersem sabaha kadar uyanığım ben :))))) kıyafet konusunda annem bütün örgüleri bitirdi heralde bizim bütün akrabalar benim için çalışıyor sadece ben çantasını hazırlayacam :)))))))) ikiz olduğu için erken hazırlayacam canım 28 haftalıkta ben basketbol topu gibi olurum kesin :))))))))) o yüzden erken hazırlayayım da sonra çok zorluk çekmiyeyim zaten daha 1 ay var.
merhaba arkadaşlar
bende uzun zamandır yazamadım. çok yoğunum bu aralar toplantılar seminerler derken evde yatağa kendimi zor atıyorum.
3 kilo aldım hamilelik başlangıcından itibaren. normal dedi doktorum. eğer sizede çevrenizdekiler fazla derlerse benim gibi kafaya takmayın
merhaba arkadaşlar
selam hanımlar..nasılsınız?biz iyiyiz..epeydir yazamadım,şimdi yazayım dedim..gecen cumartesi dr kontrolüne gittik,kuzucuklarım iyi şükür,ense kalınlıklarına bakıldı,normal cıktı..bize bu dr da ikili,üçlü testleri önermedi,yaptırmıyolar ikiz diye..bende ne bileyim yaptırsammı,yaptırmasammı bilemedim..şimdilik herşey yolunda şükür,biz bugün 13 haftalık oluyoruz.tüp bebek dr muzu aradık crinone jeli sordum hala kullanayımmı diye,gerek yok bırak dedi,sizlerden kullanan varsa ne zaman bıraktınız acaba?:26:bi de hanımlar bana bi akıl verin 13 haftalık olduk hala bende iştah yok,zorla yiyorum,ekmek yiyemiyorum zaten,sütü bile zorla içiyorum,besliyemiycem kuzucuklarımı diye korkuyorum..iştah problemi olan varmı aranızda yada nasıl aştınız?ilaçlamı?yardımcı olursanız sevinirim..
canım Rabbim yardımcın olsun korkma ne olur Rabbimin izni ile hiç bişey kalmayacak paşamızda annesi sen merek etme)selam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyodum dün doktora gittim bebeğim erkekmiş kesinleşti ama küçük bi sıkıntımız var bebeğimin beyninde küçük bi kist gördü doktor ben çok endişelendim doktorum rahatlattı beni biraz ama yinede korkuyorum 6. aydan sonra kayboluyomuş inşallah öyle olur dua edin nolur
canım Rabbim yardımcın olsun korkma ne olur Rabbimin izni ile hiç bişey kalmayacak paşamızda annesi sen merek etme)
evt cnm sen basla sımdıden bızden daha agır olucaksın
yaa butun mahalle bana yelek kazak orme derdınde annem kayınvalıdem ablam döktürüyorlar valla bakalım ben fazla bısı almam zaten zıbın cok onemlıymıs onndan bol alıcam ınş.bır hafta sonrada ayrntılı ultrasonum var bebegın butun organlarına bakılıcakmıs sen baktırdınmı cnm bıde tetonoz asısını nezamn vurulcam hemsıre 5 ayı bıtınce gelsın demıs kayınvalıdeme onlara arayıp cagırmıolarmı
selam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyodum dün doktora gittim bebeğim erkekmiş kesinleşti ama küçük bi sıkıntımız var bebeğimin beyninde küçük bi kist gördü doktor ben çok endişelendim doktorum rahatlattı beni biraz ama yinede korkuyorum 6. aydan sonra kayboluyomuş inşallah öyle olur dua edin nolur
selam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyodum dün doktora gittim bebeğim erkekmiş kesinleşti ama küçük bi sıkıntımız var bebeğimin beyninde küçük bi kist gördü doktor ben çok endişelendim doktorum rahatlattı beni biraz ama yinede korkuyorum 6. aydan sonra kayboluyomuş inşallah öyle olur dua edin nolur
canım kafana takma çünkü bana ilk hamile olduğumda ilk dedikleri senin bebişinin sorunuydu bu her bebekte olurmuş ama sonra geçermiş sakın heycanlanma dediler.hatta bir akrabamın arkadaşı böyle olmuş doktor panik yapmış başka doktora gitmişler normal demiş.sende panik yapma geçiyormuş.
korkma canım inş.gecer..tabiki dua ederiz..dr un cook önemli bişey olsaydı tehlikeli falan derdi,riske atamaz diye düşünüyorum..bazı şeyler 6 aydan sonra kendiliginden geciyo sanırım,inş.gecer,saglıkla kucaklarımıza alalımda gerisi boş..içini ferah tut,stres yapma..
masideaydn..selam canım..korkma o kisttten..aynı şekilde arkadaşımında bebeğinde görüldü..oda çok endişelendi..onada 6. ayda yok oluyo demişler...ama annelik işte..ilk bebek oluncada bi hayli korktu kendisi..ama dr un dediği gibi oldu..6. ayında yok oldu..onun dr u hiç önemsememiş bu durumu zaten..demekki sık görülen önemsiz bir durum...