2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

nasılsınız kızlar.....
Ben pek iyi değilim :(((

oğluşumu hissedemiyorum ve artık iyice tedirgin olmaya başladım açıkçası...dr.a her gidişimizde maşallah bir problem yok ama neden kendini fark ettirmiyor bu paşa???

Gerçi dün bir tuhaftı karnımın içi...ama adlandıramadım,sizlerden duyduğum kadarıyla seğirme,kelebek kanat çırpması,rüzgar dalgalanması,balık kımıldaması gibi hiçbir şey değildi diyorum ya neydi anlatamıyorum...

Nasıl olabilir,hissedenler yeniden yazabilir mi,yoksa ben bu durumu gerçekten çok kafaya takıp bebeğime zarar verecek kadar stres yapacağım :(((

yaaa birsürü yazmıştım error verdi sayfa :(

seyirme gibi, baloncuk patlaması gibi, mısır patlatırken sona kalanlar güçsüz patlar, onlar gibi
ultrasonda bebişin ayakları ne tarafa doğruysa orada ara hareketi

deneyim ben de lezzetli olacağa benziyor. tuzlu olmuyor de mi? bu hafta balık yemedim hiççç. zaten çok sevmiyorum. yağda ancak. yağda da yapmıyorum zararlı diye. ara sıra hamsi belki.

yok cnm hiiiiiç tuzlu olmuyor, pullardan içeri tuz girmiyor zaten taş gibi oluyor pişince, pek girme şansı da yok :)

sen benim tarifi verdiğime bakma bende hamile kaldıktan sonra tiskindim :)) daha hiç balık yemedim :52::52:

tuzda balığı ben de yapıyorum yarım ölçü yumurta akı yarım ölçü su ile karıştırıyorum tuzu o zaman daha kolay kırılıyo kabuk kısmı
aksi takdirde bayağı bi cebelleşiyoruz biz kırarken:41:

Son düzenleme:
benim de balıkla aram hiç yok ama mecburen yiyorum.bide bunu yaptırıp deneyimbelki bunu severim ve balıkla barışırım :) yalnız bişey sorcam balığın üzerine tuzlu harcı koyduktan sonra yağlı kağıtla kapatıyor muyuz? yoksa sadece tepsiye balığın altına mı seriyoruz?

yok cnm, yağlı kağıdı kapatmıyoruz, sadece tepsi kirlenmesin diye yağlı kağıt koyuyorm.
tuz ile komple gömüyoruz.

sen benim tarifi verdiğime bakma bende hamile kaldıktan sonra tiskindim :)) daha hiç balık yemedim :52::52:

bende hiç balık yemiyorumm ilk zamanlar bikaç kere yedim oda midemi çok yaktıı gece uyuyamıyacak kadar sonrada bıraktımm yemeyi zaten sevdiğim birşeyde değil ama sanırımm yemek gerek kendimi süçlü gibi hissettim şimdi:50::50:

ama sen yine de ekmek arası bol yeşillik ve soğanla ye, netice balık :S
ben tuzda bile olsa hala sade yiyemiyorum :(

haklısın canım ekmek arasında bol yeşillik ve limonla yiyince tadı daha az geliyor ve en azından vicdanım rahatlıyo balık yiyorum diye.gerçi balığa limon sıkılmaz diyolar ama başka türlü yiyeymiyorum :S

bende hiç balık yemiyorumm ilk zamanlar bikaç kere yedim oda midemi çok yaktıı gece uyuyamıyacak kadar sonrada bıraktımm yemeyi zaten sevdiğim birşeyde değil ama sanırımm yemek gerek kendimi süçlü gibi hissettim şimdi:50::50:

canım yiyemiyorsan dr balık hapı veriyor üzülme dr'una söyle ilacını versin :) demokraside çareler tükenmez :34:

kızlar çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun...içimi rahatlattınız...
22 haftalık olduk bugün...belki de dünkü karnımın içinde ki o tuhaflık yavaş yavaş hissedeceğimin sinyaliydi...
kilolu hamile kaldığım için ve öncesinde göbeğim olduğu için geç hissedeceğimi biliyorum da bu kadar geçince korkmuştum ama iyiyim şimdi...
burada fikir danışınca insan rahatlıyor...

balık en son evde hamsi yapmıştım...3 gün kokusu gitmeyince bir daha cesaret edemedim...
geçenlerde eve söyledik pişmiş hazır getiriyorlar 4 Tl artı ücret ödeyince ama memnun kalmadık tadı acı geldi...
biz de avcılar sahil de aziz ustamıza gidiyoruz haftada bir ne yapalım...miss gibi ızgara uskumru yiyoruz artık,soğanlı-rokalı ekmek arası...yanında da şalgam :)))

kızlar çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun...içimi rahatlattınız...
22 haftalık olduk bugün...belki de dünkü karnımın içinde ki o tuhaflık yavaş yavaş hissedeceğimin sinyaliydi...
kilolu hamile kaldığım için ve öncesinde göbeğim olduğu için geç hissedeceğimi biliyorum da bu kadar geçince korkmuştum ama iyiyim şimdi...
burada fikir danışınca insan rahatlıyor...

balık en son evde hamsi yapmıştım...3 gün kokusu gitmeyince bir daha cesaret edemedim...
geçenlerde eve söyledik pişmiş hazır getiriyorlar 4 Tl artı ücret ödeyince ama memnun kalmadık tadı acı geldi...
biz de avcılar sahil de aziz ustamıza gidiyoruz haftada bir ne yapalım...miss gibi ızgara uskumru yiyoruz artık,soğanlı-rokalı ekmek arası...yanında da şalgam :)))

rahatladığına sevindim canım bebiş kıpraşıp duruyor sen duymuyosun demek çok kızdı bebişin sana :))
oohh canım ne güzel yanıda şalgam valla canım şalgam suyu çekti :52::52::52:

$ABD-DEN-ORJINAL-CARTERS-MARKA-UCLU-SET__48998982_0.webp
bende habire elbise paylaşıyorum ama:) buda çok tatlı yaa..46 lira;)

Back
X