2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

firdescim...cnm kızın olacak sanırım...ne güzel ya kız bebekleri süslemek için kıyafetler o kadar çok ki...
güzelmiş,ben oğluşa alıp ta love yazılı tulum giydiremem ki...kız başka oluyor işte...

Son düzenleme:
kızlar ben yatak ve beşiği de aldım, oooh 2 çizik daha attım alınacaklar listesine...ama yine de çiz çiz bitmiyo :(

Eklentiler

• $31Np57pT0hL__SX315__PIMothercareGreen12percentoff,BottomRight,-1,-1_SX315_.webp
    $31Np57pT0hL__SX315__PIMothercareGreen12percentoff,BottomRight,-1,-1_SX315_.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $31UICwBHNRL__SX315_.webp
    $31UICwBHNRL__SX315_.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 38
aynen katılıyorum.kızlar için o kadar güzel şeyler var ki içim gidiyor benim de. oğluşuma kıyafet alırken bakıyorum hepsi birbirine benziyor ya da bana öyle geliyor bilemiyorum :)

aynen bende hala kız kıyafetlerine bakıyorum ve eşim kızıyor geçti artık diyor :9: bende diyorum hadi yanlış gördülerse :44: gerçi oğluşuma bir sürü alışveriş yaptım bu saatten sonra hayır kız derlerse yandık şok olurum :9:

ben de aynı durumdayım kuzum nerede ucuz olur neresi pahalıcıdır hiç bilmiyorum
chicco i move u sordum telefonla chicco ankamall mağazasından, 2200 tl %15 iskonto yapıyoruz dediler 1870'e geliyo:26:

Istanbula olanlar için demstok diye bi yer varmış demsa'nın outlet mağazası
orada mothercarein falan outlet ürünleri ucuza satılıyormuş
bir de kipanın f&f markası çok kaliteliymiş

Demstock saskinbakkalda boynerin yaninda vardi coktan kapandi.
Biz concord neo yu anakucagiyla beraber 1250 ye aldik anne bebek fuarindan, ama hala yollamadilar.
Gecen pazar hava cok guzeldi, bebegini kapan cikmisti. Bol bol bebek arabalarina bakma firsatimiz oldu. Concord cok tercih edilen guzel bir marka bence:-)

firdescim...cnm kızın olacak sanırım...ne güzel ya kız bebekleri süslemek için kıyafetler o kadar çok ki...
güzelmiş,ben oğluşa alıp ta love yazılı tulum giydiremem ki...kız başka oluyor işte...

canım bak senin oğluşada güzel şeyler var :))
$bebebutik.webp$bebebutik 2.webp

güle güle kullansın çok güzeller. biz daha onlara hiç bakmadık 7 aylık olunca oda yapıcam bende inşallah

biz oda yapmayalım dedik , bi de mothercare da 3 mobilya alınca % 25 indirim yapıyorlar ya, arkadaşlarla birleştik 550 tl yatak 250 tl beşik idi , ikisini 600 e almış olduk.
yoksa ben de bekleyecektim ama frsatı kaçırmayalım dedik.

aynen bende hala kız kıyafetlerine bakıyorum ve eşim kızıyor geçti artık diyor :9: bende diyorum hadi yanlış gördülerse :44: gerçi oğluşuma bir sürü alışveriş yaptım bu saatten sonra hayır kız derlerse yandık şok olurum :9:

aynen elim hep kız kıyafetlerine gidiyor geçen gün zarada leoparlı babeter vardı bayıldım ama bebiş erkek olduğu için bakmakla yetindim.geçenlerde arkadasımın eltisine kesin erkek demişler ayrıntılı da kız çıkmış :) bende acaba mı demekten kendimi alamıyorum hele ki kız bebiş kıyafetlerini görünce :)

biz oda yapmayalım dedik , bi de mothercare da 3 mobilya alınca % 25 indirim yapıyorlar ya, arkadaşlarla birleştik 550 tl yatak 250 tl beşik idi , ikisini 600 e almış olduk.
yoksa ben de bekleyecektim ama frsatı kaçırmayalım dedik.

600 tl çok iyi bir beşik fiyatı 1000 tl valla iyi yapmışsın güle güle sağlıkla kullansın inşallah

selammm kızlarrr
alışveriş konuşuluyor yine toplantı hayali kuruyordum ben kimse dahil olmayacak mı başka bir günde buşur eminönü havuzlu hana giderdik orda herşey var.internetten görmeden alışveriş yapmayın hayal kırıklığı olmasın sonra..

aynen elim hep kız kıyafetlerine gidiyor geçen gün zarada leoparlı babeter vardı bayıldım ama bebiş erkek olduğu için bakmakla yetindim.geçenlerde arkadasımın eltisine kesin erkek demişler ayrıntılı da kız çıkmış :) bende acaba mı demekten kendimi alamıyorum hele ki kız bebiş kıyafetlerini görünce :)

aslında doktor pipisini gösterdi sonra bende dedim emin misiniz kordon falan değil dimi ..sonra bide göbek kordonunu gösterdi ve bizim çin takvimi yalan oldu :1: artık ikinciyi düşünürsem kız olsun :9:

yaa ben odasına duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ne diyorsunuz kendi odamada yaptrcam evi değiştrmeye karar verdim bu yaz köklü değişsin hayatım:9::9:

Back
X