2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yaaa ben birşey sorucamm bugün bebişleri pek hissetmiyorum dün kıpır kıpırlardı ama bugun bir iki tekmeden başka birşey hissetmedim şimdiye kadar acaba bu normal mi bilen var mı:18::18:

canım bu zamanlarda düzenli hareketler bekleme bişey olmaz cnım

yaaa ben birşey sorucamm bugün bebişleri pek hissetmiyorum dün kıpır kıpırlardı ama bugun bir iki tekmeden başka birşey hissetmedim şimdiye kadar acaba bu normal mi bilen var mı:18::18:

bugun benim oğluşum da hareket etmedi :( bende doktoru arasam mı diye düşünüyorum normalde bu saate kadar tekmelemiş olması gerekirdi :( açıkçası huzursuz olmaya başladım :(

Bence endiselenmeyin.Daha cok ufaklar ve normalde 24 hafta sk sk hissetmeler cogaliyor.
Bende bu sabah hissettim daha da tik yok bebisden. Dusunmeyin bence kotu kotu seyler

peki bu çuprayı temzilenmiş mi alıyosun?
hani pulları falan kazımak gerekiyo mu?

temizlenmiş alıyorum. onun zaten pullarını kazımıyolar diye biliyorum. balıktan çok anlamam ama gördüğüm kadarıyla sadece içini temizliyor. üzerine çizik atıp veriyor. eğer istersen kılçığını da çıkartıyolar. ama ben çıkarttırmıyorum.

kızlar ben istanbul haşim işcan geçidi var orda birsürü mağaza var. bu ayın 15 inde oraya bakcam. internetten en son mecbur kalırsam alırım. görmek kumaşına dokunmak istiyorum çünkü. birde haşim işcanda her keseye uygun markalar var.

ben de orayı yazacaktım. benim görümcem de oradan almıştı puset , ana kucağı falan. o zamanlar ilgilenmemiştim markası modeli falan neydi hatırlamıyorum ama piyasadan uygunmuş.

kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.

şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?:56:

cnm sardalyayı limon ve zeytinyapında beklet, yağlı kağıdı tepsiye koy ızgara modunda pişir, süper oluyo :)
pekiii ben yapıyomuyum, hayır, kayınvalidem yapıyo :)

bugun benim oğluşum da hareket etmedi :( bende doktoru arasam mı diye düşünüyorum normalde bu saate kadar tekmelemiş olması gerekirdi :( açıkçası huzursuz olmaya başladım :(

bende endişeliyim canım elimde değilki dün o kadar hareket ederken bıgün niye etmiyolarr acaba cikolata falan mı yesekk bilemedim şimdii:17::18:

$ABD-DEN-ORJINAL-PUMA-5-PARCA-SET__51945947_0.webp kızlar çok şık değilmi???

temizlenmiş alıyorum. onun zaten pullarını kazımıyolar diye biliyorum. balıktan çok anlamam ama gördüğüm kadarıyla sadece içini temizliyor. üzerine çizik atıp veriyor. eğer istersen kılçığını da çıkartıyolar. ama ben çıkarttırmıyorum.

cnm direkt fırında pişiriyorsan pullarını kesin temizliyorlardır.
Bizde akşam fırında levrek yaptık, ama tuzda yaptığımız için pullarını temizletmedim, sadece içini temizlettim.
bu arada aklınızda olsun, balık yiyemeyenler için tuzda balık çok hafif oluyo , bi de ekmek arası yapıyorum arasına roka soğan koydummu hiç koku kalmıyo...yoksa malesef hiç yiyemezdim :(

bende endişeliyim canım elimde değilki dün o kadar hareket ederken bıgün niye etmiyolarr acaba cikolata falan mı yesekk bilemedim şimdii:17::18:

canım ben çikolata da yedim ama hala tık yok benim bebiş de.bide sen dene istersen.eğer akşama kadar hareket etmezse hastaneye gitcem.yoksa sabah olmaz bana :( bide ben sabah kasık ağrısıyla uyandım ama sabah çok önemsememiştim.

çok saol canım a bilgi verdiğin için.
ilerde çoluk çocuk olunca da sürekli kayınvalidedn balık istemek olmaz yani değil mi?

bi anne olaraktan öğrenmek lazım böyle şeylerii:1::1:

kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.

şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?:56:

canım lüfer yapabilirsin fırında..
balığı tepsiye yerleştir etrafına soğan patates havuç isteğe göre koyabilirsin üzerinede zeytinyağı gezdir üstünüde folyoyla kapat pişirme süresini kendin ayarlayabilirsin ara ara bakarsın yumuşadığı zaman hazır :)afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın eşim genelde böyle yapar :) bizim evde balık eşimden sorulur :) internettende bakabilirsin ama tarif için..

canım ben çikolata da yedim ama hala tık yok benim bebiş de.bide sen dene istersen.eğer akşama kadar hareket etmezse hastaneye gitcem.yoksa sabah olmaz bana :( bide ben sabah kasık ağrısıyla uyandım ama sabah çok önemsememiştim.

canım sizi anlıyorum ama hemen panik olmayın hareket ediyodur ama sizin hissedeceğiniz kadar sert değildir belki.24. haftadan sonra daha çok dikkat edilmesi gerekiyormuş bebek hareketlerine..

canım normal galiba çünkü benim kızımda bazen çok tembel oluyor 24 saat dinliorum çok az hissediyorum karaları bağlıyorum 1 -2 gün sonra kıpır kıpır oluyor :) sıkma canını belki onlar yine kıpır kıpır oluyor ama biz duymuyoruzdur..

Back
X