- Konu Sahibi TwoPrincess
- #6.461
ben genelde çupra yapıyorum fırında. hem kolay hem de lezzetli oluyor. sadece tuzlayıp yağlı kağıda koyuyorum.
peki bu çuprayı temzilenmiş mi alıyosun?
hani pulları falan kazımak gerekiyo mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben genelde çupra yapıyorum fırında. hem kolay hem de lezzetli oluyor. sadece tuzlayıp yağlı kağıda koyuyorum.
yaaa ben birşey sorucamm bugün bebişleri pek hissetmiyorum dün kıpır kıpırlardı ama bugun bir iki tekmeden başka birşey hissetmedim şimdiye kadar acaba bu normal mi bilen var mı:18::18:
yaaa ben birşey sorucamm bugün bebişleri pek hissetmiyorum dün kıpır kıpırlardı ama bugun bir iki tekmeden başka birşey hissetmedim şimdiye kadar acaba bu normal mi bilen var mı:18::18:
ben istanbuldayım canım ya sen
peki bu çuprayı temzilenmiş mi alıyosun?
hani pulları falan kazımak gerekiyo mu?
ben ardahan'dayım cnım yaş kaç senin?
23 canımmm seninn
kızlar ben istanbul haşim işcan geçidi var orda birsürü mağaza var. bu ayın 15 inde oraya bakcam. internetten en son mecbur kalırsam alırım. görmek kumaşına dokunmak istiyorum çünkü. birde haşim işcanda her keseye uygun markalar var.
kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.
şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?![]()
bugun benim oğluşum da hareket etmedibende doktoru arasam mı diye düşünüyorum normalde bu saate kadar tekmelemiş olması gerekirdi
açıkçası huzursuz olmaya başladım
![]()
temizlenmiş alıyorum. onun zaten pullarını kazımıyolar diye biliyorum. balıktan çok anlamam ama gördüğüm kadarıyla sadece içini temizliyor. üzerine çizik atıp veriyor. eğer istersen kılçığını da çıkartıyolar. ama ben çıkarttırmıyorum.
evet çok güzellll![]()
bende endişeliyim canım elimde değilki dün o kadar hareket ederken bıgün niye etmiyolarr acaba cikolata falan mı yesekk bilemedim şimdii:18:
temizlenmiş alıyorum. onun zaten pullarını kazımıyolar diye biliyorum. balıktan çok anlamam ama gördüğüm kadarıyla sadece içini temizliyor. üzerine çizik atıp veriyor. eğer istersen kılçığını da çıkartıyolar. ama ben çıkarttırmıyorum.
kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.
şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?![]()
canım ben çikolata da yedim ama hala tık yok benim bebiş de.bide sen dene istersen.eğer akşama kadar hareket etmezse hastaneye gitcem.yoksa sabah olmaz banabide ben sabah kasık ağrısıyla uyandım ama sabah çok önemsememiştim.